25 Август, 2020 16:20 2 106 6

Кого ще изберат след Тръмп

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Републиканците вече мислят за нова кандидатура

Кого ще изберат след Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Републиканците в САЩ вече обсъждат варианти за следваща кандидатура за президент, съобщи FOX News.

През тази седмица се състои събирането за официално обявяване на кандидатурата на кандидат за президент. Това е американският държавен глава Доналд Тръмп.

Към този момент се водят различни разговори. Според експерта Алекс Конант реалните разговори ще започнат след провеждането на изборите.

След тях Тръмп ще бъде случаен президент за един мандат или основател на новата идея за партията. Варианти за следваща кандидатура са американският посланик в ООН Ники Хейли и вицепрезидентът Майк Пенс.

Възможно е след четири години да имаме повторение на предходната кампания. Тоест в нея да се включат много сенатори и холивудски звезди. Според губернатор Скот Уокър Хейли и Пенс за сега са основни фаворити.

Ако Тръмп загуби изборите, това ще отвори възможност за негово критици. Такъв е губернатор Лари Хоган. При нов мандат на Тръмп, ще трябва да се види до колко Пенс ще може отново да събере неговите поддръжници в следваща кампания, докато Хейли напусна администрацията с подобрени позиции.

Вероятно обаче одобрението на президента ще е решаващо за следващия кандидат.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СМС от Ванга

    2 8 Отговор
    Бай Дончо ке е последниот.
  • 2 миш

    7 1 Отговор
    Това са вълненията на поне 5 млн българи,а това ,че сме гола-вода е на последно място.Важното е кой ,ще президент на САЩ.Вервате ли си?
  • 3 ДИКО

    2 0 Отговор
    Аиде наздраве скъпи санародници.дниска.сам.на крешова.да избират.Бат.Бойко.
  • 4 веселяк

    5 0 Отговор
    Който избере Путин!
  • 5 Сопола Драгойчева

    8 1 Отговор
    Тръмп, има работа. Трябва да изкара американските войски от близкия Изток и Афганистан, да ограничи американското технологично и икономическо влияние в Китай и да спре да субсидира военно и търговски ЕС. Света ще стане самостоятелен и спокоен.
  • 6 Пак Тръмп

    0 1 Отговор
    Опасен перчем има.