Last news in Fakti

24 Август, 2020 15:33 2 587 7

Още един верен човек на Тръмп напусна кораба

  • келиан конуей-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия

В писмото за оставката си, разпространено вчера, Келиан Конуей мотивира напускането си с необходимостта да прекарва повече време с четирите си деца

Още един верен човек на Тръмп напусна кораба - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Келиан Конуей, една от най-влиятелните и дългогодишни съветнички на американския президент Доналд Тръмп, обяви, че в края на месеца ще напусне поста си, предаде Асошиейтед прес.

Конуей беше ръководител на предизборната кампания на Тръмп през 2016 г., а след това стана висш съветник на президента, предава БТА.

В писмото за оставката си, разпространено вчера, тя мотивира напускането си с необходимостта да прекарва повече време с четирите си деца. Съпругът ѝ Джордж от няколко години е сред критиците на Тръмп.

"Ние имаме доста разногласия, но сме единни за най-важното - за децата", написа Конуей и добави: "Засега за любимите ми деца ще има по-малко тревоги и повече майчина грижа".

Конуей все още е в списъка на ораторите на националния конгрес на Републиканската партия, който започва днес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    4 9 Отговор
    Още един анорексичен джендър се оттегля у бункера.
  • 2 ΞLΞVΛTΞ

    11 4 Отговор
    Русия ще съществува много след америка.

    Коментиран от #3

  • 3 Емил

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "ΞLΞVΛTΞ":

    Вярно! Китайците ще я спасят!
  • 4 И какво

    2 2 Отговор
    нередно има в това, да се посвети на децата си и да запази мира в семейството си ? Защо трябва да се приема като отстъпление или предателство? Разумният човек има самооценка и следва приоритетите си и не е необходимо фанатично посвещение на работата.
  • 5 Стига ма

    0 2 Отговор
    Е жакло. Тази лъже без да мигне като за световно. Уникална способност ....
  • 6 Све

    0 0 Отговор
    Доктор Шива идва !!!!!
  • 7 цербер

    0 0 Отговор
    Конуей беше ръководителКА на предизборната кампания на Тръмп през 2016 г.,а след това стана висшА съветниЧКА на президента,