Last news in Fakti

26 Август, 2020 14:32 3 280 17

Републиканец казал, че Джо Байдън няма да доживее до 2021 г.

  • джо байдън-
  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп-
  • републиканец-
  • дан форест

Тръмп е само с три години по-млад от основния си съперник

Републиканец казал, че Джо Байдън няма да доживее до 2021 г. - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кандидатът на Демократическата пария за президент Джо Байдън вероятно няма да доживее до 20 януари 2021 година. Това е казал участник в Конгреса на Републиканската партия, утвърдил официално кандидатурата на Доналд Тръмп за президент на САЩ, предаде РИА Новости.

Вицегубернаторът на щата Северна Каролина Дан Форест е изразил своето мнение, че основният опонент в изборите на сегашния държавен глава би могъл да не встъпи в длъжност. "Има шанс Камала Харис (вицепрезидентът на Байдън) да стане първата стопанка на Белия дом. Аз лично не мога да си представя как Сънения Джо ще доживее до 20.01.2021 г.", е предположил Дан Форест по време на събитието, предаде Новини.бг.

По-рано съветничката в щаба на Тръмп - Мерседес Шлап - също е отбелязала, че Камала Харис е имала големи шансове да стане американски държавен глава. Самият Байдън (на 77 години) в интервю пред телевизията от страната си АВС е заявил, че би се кандидатирал и за още един четиригодишен мандат, ако бъде избран на 3 ноември тази година за президент. "Възрастта ми не е пречка", е коментирал още той.

Медията  припомни, че Тръмп е само с три години по-млад от основния си съперник. Според Конституцията на САЩ изборите за президент се провеждат в първия вторник след първия понеделник на ноември през високосна година. "Новият държавен глава встъпва в длъжност на 20 януари", постановява американският основен закон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дърт Вейдър

    19 0 Отговор
    Ако не слуша и до Коледа няма да доживее.
  • 2 Усеща се

    13 2 Отговор
    2021г. бедните ще крадът от богатите хляб и сирене!
  • 3 Бурканбанк

    26 0 Отговор
    Тръмп е само с 3 години по-млад по лична карта, но по енергичност и гладкост на мисълта е 30 години по-млад. Байдън не може да върже две изречения на кръст. И затова Тръмп ще има втори мандат. Не може ретард като Байдън да държи ядреното куфарче.
  • 4 Ооооо

    11 0 Отговор
    Тези бизнесмени и милиардери са все с наследствени богатства и морни вода не са пили. Имаше един от фамилията Рокфелер или Ротшилд с няколко сменени сърца и доживя до почти 100 години. Английска кралица пие някакви скъпи хапчета от грозде и живеят дълъг живот.

    Коментиран от #6

  • 5 Изкуствен

    2 0 Отговор
    интелект движи човечеството към не ясно бъдеще ,никой диктатор нямаше да допусне световните икономики да фалират и масите да се вдигнат срещу господарите си!Хитър и умен е господаря на вируса .
  • 6 Бурканбанк

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ооооо":

    Да, Давид Рокфелер със сменените сърца живя до 103 години.
    НО! Важното е, че колкото и пари да имат и илюминатите все някога умират. Така че да не се правят не недосегаеми и всевластни - и тях ги чака оная с косата.
  • 7 Нека стане президент

    11 0 Отговор
    Ще носи памперси на срещите, ама кво от това.
  • 8 Перо

    10 1 Отговор
    Джоузеф Б. ще загуби изборите и сега демократите правят уйдурми. Очаквам да кажат,че пак Путин или Сталин е виновен и да не признаят изборите. Заложиха на вицепрезидент с родители от Джамайка и Индия и съпруг еврейн.Явно разчитат на вота по етнос и либералите,които контролират синдикатите на тези етноси.Това ще им изиграе лоша шега,заедно с противопоставянето и ръчкането на черните към бунтове.
  • 9 Сандо

    2 3 Отговор
    Президент ще стане дамата,която не е много черна,и пророчеството на баба Ванга ще се сбъдне.

    Коментиран от #11

  • 10 среднощен

    10 0 Отговор
    Илюминати си говорят: "За предпочитане е възрастен кандидат президент - на осемдесет Президентът винаги може умре от "естествена смърт"...?

    Коментиран от #12

  • 11 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сандо":

    Много, "пророци" са говорили през вековете, та и баба Ванга, която ви е кумир... Бог ни предупреждава в Божието Слово (Библията) в книгата Второзаконие 18:10 -12
    " Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън {Т.е., който изгаря сина си или дъщеря си в огън.}, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
    никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
    защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа"
    Тези са слуги на Противника на Бог , за да мамят лековерните, които не познават и не се покоряват на Бог.

    Коментиран от #13, #16

  • 12 среднощен

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "среднощен":

    "..на осемдесет Президентът винаги може да умре от естествена смърт...?"
  • 13 Behemoth

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Не религиозен":

    Откачалник!

    Коментиран от #15

  • 14 ГРОБ

    1 0 Отговор
    Путин ще го отрови предсрочно!
  • 15 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Behemoth":

    За кого говориш ? Твоята оценка е невалидна. Нямаш други аргументи, освен тези на Противника на Бог, на когото се покланяш. Но, нека ти напомня за Второто пришествие на Исус Христос и съдбата на твоя идол.
  • 16 Сандо

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Не религиозен":

    В Библията всеки може да намери,каквото му е нужно.

    Коментиран от #17

  • 17 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Сандо":

    Така е Сандо, прав си. Библията е книгата на живота. Божието Слово към хората, независимо дали вярват в Него или не. Бихме могли да кажем, че Библията е инструкция към хората, как да живеят добре на земята, за да наследят вечен живот в рая при Бог. Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син Исус Христо да пребивава между нас и да бъде в жертва за нас.
    " Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат." Матей 24 : 35) .Това са думите на Исус преди да бъде разпнат на кръста, заради нашите грехове.