Last news in Fakti

28 Август, 2020 10:52 1 994 11

Демократите не искат дебати в САЩ

  • сащ-
  • избори-
  • нанси пелоси

Нанси Пелоси смята, че са подвеждащи

Демократите не искат дебати в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Демократите предпочитат да пропуснат дебатите за президент. Това заяви председателят на партията Нанси Пелоси, цитирана от Вашингтон Пост.

Мнението ѝ е, че дебатите няма да дадат ясна представа на избирателите. Припомня се предходната президентска кампания.

Според нея тогава Хилари Клинтън е била подведена. Чрез дебатите президентът Доналд Тръмп получава възможност да подвежда зрителите.

Смята се, че той подвежда чрез нереални твърдения. Пелоси смята, че поради тази причина не е нужно да има дебати.

Тръмп вече призова за ранни такива. Смята се, че той би имал предимство при събеседването.

До тук са планирани три президентски дебата.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    33 1 Отговор
    Рядко противна персона е Пелоси
  • 2 Даката

    33 1 Отговор
    Демокрация без дебати!!! Каква е тогава тази демокрация?

    Коментиран от #5

  • 3 хахахаха

    25 2 Отговор
    Давай бай Дончо!Смачкай шошошошошорошня-дришнята!На верен път си!
  • 4 Гост

    20 0 Отговор
    Демократите не искат дебати защото почти 80 годишния Байден ,наричан от Тръмп -сънният Джо ,може наистина да заспи.Той с мъка дори чете листчетата ,които са му написали стратезите от Демократическата партия.За Джо Байден се говори ,че страдал от Алцхаймер.Ние не сме виждали медицинския му картон ,но съдейки по поведението когато дава публични изявления,да ,няма да бъдат в негова полза дебати срещу ексцентричния Тръмп.
  • 5 Каква?

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Даката":

    Ами другарю американска, все пак те смятат за демократично да има две партии на власт и това е. Демокрация с две партии, много бе...
  • 6 Шайба

    13 0 Отговор
    На всички е ясно,че Байдън няма никакви шансове при дебатите,че той едно изречение не може да върже,говори само заучени реплики и върти една и съща стара плоча,та точно при дебат с Трумп в реално време ще лъсне съвсем колко е мозъчно осакатен тоя Байдън.
  • 7 Шайба

    12 0 Отговор
    Та въпросът е тогава за чий им е на американците президент,дето толкова лесно се подвежда на някакви си дебати,Америка ли ще управлява или на орехи ще си играе.
  • 8 тръмп

    11 0 Отговор
    Човек, който не може да говори смислено за повече от 30сек. трябва да е лидер на една от най-мощните икономически държави?? Е как такъв човек сяда и говори с часове с други световни лидери и отстоява интересите на страната си? Да не говорим за супер политически играчи като лидерите на Китай, Русия, Германия, ОАЕ, Иран, Северна Кореа и т.н. Та те ще му се присмиват и изядат с парцалите. Демократите са глупаци за да подкрепят такава кандидатура.

    Коментиран от #11

  • 9 Ганчо Ганчев

    3 0 Отговор
    Тези са всичките на адренохром
  • 10 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    КОЯ ДНЕС Е ПО-СТАРА ,СБРЪЧКАНА И ГРОЗНА --- НАНСИ ИЛИ ХИЛИХИЛИРИ -ДВЕ ЕВРЕЙКИ ЗА АУШВИЦ !!!!!!!!!
  • 11 Сапунени Опери сър

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "тръмп":

    За демократите, Байдън е просто марионетка. Не ги интересува колко е умен а как изпълнява команди. Такава бутафория ще бъдат изборите че Болшой Театр може да си води бележки за нова опера.