Last news in Fakti

31 Август, 2020 12:50 1 524 6

ВМРО-ДПМНЕ обвини Заев, че е предизвикал хаос в Северна Македония

  • северна македония-
  • избори-
  • вмро-дпмне-
  • зоран заев-
  • хаос

Заев не се интересува от народа, твърди опозицията

ВМРО-ДПМНЕ обвини Заев, че е предизвикал хаос в Северна Македония - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Македония се сдоби с правителство, което ще продължи престъпните практики, корупцията и агонията. Македония получи правителство, което има зад себе си 3 милиарда евро нов дълг, влошена банкова система, най-голямата рекет афера в модерна Европа, 40 хил. нови безработни и на всичко отгоре един компрометиран премиер. Това се казва в официално съобщение на главната опозиционна партия в Северна Македония – ВМРО-ДПМНЕ, по повод официалното одобряване на новото правителство в Скопие, съобщава македонското електронно издание “МКД“.

„Зоран Заев загуби три години от живота на гражданите и сега иска да погуби още толкова. Заев не се интересува от народа, Заев не го е грижа за просперитета. Ежедневно хиляди хора се намират на прага на бедността, докато правителството харчи парите на хората за глупости“, казаха още от партията.

„Премиер и правителство, които ни доведоха държавата до това дередже, не могат да ни извлекат от хаоса, престъпността и корупцията, за която те са причина“, завършва съобщението, предаде агенция "Фокус".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 препатил

    4 0 Отговор
    Ще му сърбате попарата на македонскиот Баце поне още 8г
  • 2 Никола Петков

    3 1 Отговор
    В Македония има 20 партии ВМРО.

    Нещо като БЗНС при нас.
  • 3 РЕАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Абе сутринта едно казахте за изборите в Черна гора, а сега гледам Евронюз и се оказва , че просръбската партия печели.
  • 4 Българина

    2 0 Отговор
    А на сащ няма ли? Там убиват негри и без причина? Само вижде кой налага санкции,някакви държави градове с по 2 млн души, които след едно обаждане от Лангли ще скочат и марианската падина за да услужат на краварите и то СРЕЩУ НИШО, НАТО ги държи живи като чували с пясък при наводнение, остават под водата и никой не разбира че ги има....
  • 5 миш

    0 0 Отговор
    След 10 години няма да има нужда от коалиция.Албанците,ще са мнозинство.

    Коментиран от #6

  • 6 Македонец приятел

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "миш":

    В деня в който албанците ще завладеят в Македония, в същия ден Турция ще ганичи с Албания.
Новини по държави: