Last news in Fakti

1 Септември, 2020 08:43 1 369 1

Съдът отхвърли молба на съветник на Тръмп за прекратяване на делото срещу него

  • майкъл флин-
  • сащ-
  • доналд тръмп

През май министерството на правосъдието оттегли обвиненията си по делото, въпреки че самият Флин се беше признал за виновен в лъжа пред ФБР по време на разследването за намесата на Русия в президентските избори от 2016 г.

Съдът отхвърли молба на съветник на Тръмп за прекратяване на делото срещу него - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Федерален апелативен съд в окръг Колумбия отхвърли молба на бившия съветник за националната сигурност на президента Доналд Тръмп - Майкъл Флин, за прекратяване на делото срещу него, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

През май министерството на правосъдието оттегли обвиненията си по делото, въпреки че самият Флин се беше признал за виновен в лъжа пред ФБР по време на разследването за намесата на Русия в президентските избори в САЩ от 2016 г.

Съдията тогава отказа да прекрати делото и защитата на Флин се обърна към федералния апелативен съд да се намеси и да задължи съдията да го направи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тръмп

    0 1 Отговор
    Демократите ще барат Флин за оная работа. Вече се доказа, че е абсолютно невинен. Опитват се с разни либерални съдии да удължават агонията си.