Last news in Fakti

9 Септември, 2020 15:09 1 668 1

Британски дипломат недоволства от Доналд Тръмп

  • великобритания-
  • посланик-
  • доналд тръмп

Посланикът не съжалява за свои доклади

Британски дипломат недоволства от Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Някогашният посланик на Великобритания в САЩ заяви, че смята за правилни критиките си към американския държавен глава, съобщи Би Би Си.

Постът беше заеман от лорд Дарък доскоро. Негови дипломатически писма се появиха през миналата година, като в тях той отправя критики към президента Доналд Тръмп.

Това доведе до неговото оттегляне. Американското правителство се описва като разделено и трудно работещо.

Посочва се, че прекият език за дипломатите при доклади за министри не е необичаен. Според него позицията му е загубила смисъл, щом е стигнала до медиите.

Дипломатът напомня, че е представял подобни доклади през цялата си кариера. Според него до този момент езикът му е бил считан за предимство.

Публикациите доведоха до недоволство от страна на Тръмп спрямо дипломата. Британецът обаче смята, че докладите му са реално правилни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашингтон

    2 1 Отговор
    Ако посланника не съжалява и е недоволен то Доналд Тръм не съжалява че тоя англосаксонец го е изгонил като куче от Белия Дом, да върви да се жалва на кралицата
Новини по държави: