Last news in Fakti

19 Октомври, 2012 18:32 1 254 2

Жената на Ромни: Мит се отказва от политиката при загуба

  • мит ромни-
  • политика-
  • избори
Жената на Ромни: Мит се отказва от политиката при загуба - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ан Ромни, съпругата на републиканския кандидат за президентския пост на 6 ноември, заяви, че семейството им ще се оттегли от политическия живот, ако Мит Ромни не бъде избран. Тя каза това в интервю за телевизия Ей Би Си.

"Абсолютно, той няма да се кандидатира повече, аз също", заяви г-жа Ромни, когато водещият я попита дали евентуална загуба на президентските избори би означавала край на политическата кариера на съпруга й.

Ан Ромни често казва, че трудно се е съгласила мъжът й да опита за втори път късмета си, след провала му на президентските избори през 2008 г.

"Това е труден период", заяви тя по повод напрежението на предизборната кампания и на многобройните негативни реклами, пускани и от двата лагера.

"Не исках отново да преживявам това, трудно взех решението да го оставя да се върне към това, добави тя. Усещах обаче, че съпругът ми може да предложи нещо уникално на американците".

Ан Ромни, която участва в кампанията на съпруга си от месеци, заяви, че вече не гледа телевизия, особено когато се намира в оспорван щат като Охайо или Вирджиния, в които се пускат особено много предизборни рекламни спотове.

Впрочем, г-жа Ромни отново потвърди позицията си срещу абортите – тема, по която съпругът й показа развитие през последните години.

"Добрата новина е, че не съм кандидатка на президентските избори и няма нужда да казвам какво чувствам, но аз съм за живота, щастлива съм да го кажа", посочи тя.

Ан Ромни обясни, че съпругът й искал да остави избора на жените, когато е бил губернатор на Масачузетс, но че позицията му е еволюирала, когато той се замислил за използването на ембриони при изследванията със стволови клетки.

Днес Мит Ромни е против абортите, с изключение на случаите на изнасилване, кръвосмешение или когато животът на майката е в опасност.

Мит Ромни също трябваше да участва в предаването. Като официална причина за отсъствието му бе посочено несъвпадение в разпределението на времето


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 0 Отговор
    зна4и илюминантския кръг иска да се раждат пове4е маймуни и да няма право на избор.....нали не си мислите 4е този цирк(циркът е изкуство а това е порно) е просто ей така?вси4ко е режисирано от илюминантите-юдей

    Коментиран от #2

  • 2 не знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кик":

    много си чел на тема световната конспирация ама май не си пиеш хапчетата редовно.ромни направо да се пенсионира.чети внимателно статистиките.