Last news in Fakti

16 Септември, 2020 09:15 1 945 16

Кремъл: Навални е свободен да се завърне в Русия

  • русия-
  • алексей навални-
  • новичок-
  • кремъл

По-рано вчера опозиционерът пусна съобщение за първи път, откакто се събуди от кома след предполагаемо отравяне

Кремъл: Навални е свободен да се завърне в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският опозиционен лидер Алексей Навални е свободен да се върне в родината си, ако пожелае, като "всеки друг гражданин", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Ако даден руски гражданин се оправи и оздравее, тогава, разбира се, всички ще са доволни", подчерта Песков.

"Говорим за човешки живот, спасен от омските медици. Ако някои негативни последици по отношение на здравето бъдат отстранени от берлинските медици, тогава, разбира се, всички ще бъдат доволни", допълни той.

По-рано през вчерашния ден Навални пусна съобщение за първи път, откакто се събуди от кома след предполагаемо отравяне. Той сподели в социалните мрежи снимка от берлинската болница "Шарите" и написа, че от вчера диша сам и това е невероятно усещане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сесесере

    14 3 Отговор
    Хахахахаха!
  • 2 Сесесере

    7 30 Отговор
    Пълни смешници, също, като нашия продажен президент и престъпната му партия!

    Коментиран от #14

  • 3 Българин

    9 27 Отговор
    Аз ако съм на тоя няма да стъпя никога вече в руската кочина.

    Коментиран от #8

  • 4 Навални

    4 9 Отговор
    Ей ся,затичвам са!
  • 5 Бесен язовец

    7 22 Отговор
    Първо те отравят а след това ти казват добре дошъл у дома
  • 6 Жоро

    8 24 Отговор
    Русия е била и ще си остане диктатура. Просто не е възможно тази огромна територия населена с всякакви народи да се управлява по друг начин. Така че да не се обиждат путинофилите,но идола им е диктатор и това всеки умен човек го осъзнава.
  • 7 Рап

    6 18 Отговор
    Искат да се коригират...... Ако стъпи там прошка няма да има !
  • 8 kkk

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "Българин":

    Е нали това беше целта на цялата измама с отравянето- да напусне някак страната за да не му се наложи на Сашко Кавални да лежи у пандиза.
    За незапознатите- смешника Духални е в изпитателен срок след 2 (ДВЕ) присъди за кражби в големи размери и вместо да си затваря устата понеже е много "умен" успя да си уреди дело за клевета което ще загуби не на 100, а на 100 000%. Като загуби делото за начало влиза да излежи 5г. от преди + новият срок който ще му нахендрят и познайте кога беше насрочено първото заседание на съда по делото- правилно, няколко дни след "отравянето" му...

    Сега се очаква максимум 10 дни след като го изпишат от болницата и се разхожда из Берлин срещу Кавални да бъде направен нов опит за убийство- пак неуспешен, пак по заявка на Путин и този път дори ще заловят килъра който разбира се ще е руснак и стар кадър на КГБ...
  • 9 МЕДИЦИТЕ ОТ КГБ

    2 17 Отговор
    Омските медици под диктата на КГБ , само изчакаха да се разнесе/заличат последствията от отровата! Ако Навални се върне , РИСКУВА МНОГО , НО ТИРАНИЯТА САМО ОТ ВЪТРЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗРУШИ НАЙ-ДОБРЕ!!!

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Рико

    2 12 Отговор
    Значи руските медици са извършили тежката операция, а германските само пода са измили след тях. Така го е написал този. Пожелавам на Песков ,той и неговите близки ,когато се разболеят да ги лекуват в Омск,не в Берлин!
  • 12 Рико

    1 8 Отговор
    Странно! Бях написал че в СССР е имало алинея по която всеки завърнал се без разрешение(!) в страната подлежи на разстрел-изтриха ме(?). Не е ли редно да се публикува този НК за да видим откъде са се учили днешните управляващи. Нищо не се случва от само себе си.
  • 13 Неразбрал

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "МЕДИЦИТЕ ОТ КГБ":

    Отрова или БОВ? Слушах интервю на създателя на Новичока от Щатите и той каза няколко интересни неща. От НОВИЧОК Няма как да оживееш. Един от колегите му тогава се заразил Въпреки Защитните Костюми. Няколко месеца болница и айде, туй беше. И Новичок може да се произведе Навсякъде.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания