19 Септември, 2020 15:54 2 639 20

Навални: Не можех да говоря или разпознавам хората

  • алексей навални-
  • опозиция-
  • разкрития

Той разказва за последните няколко седмици

Навални: Не можех да говоря или разпознавам хората - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

До скоро не можех да разпознавам или да говоря с хората. Това заяви руският опозиционер Алексей Навални, цитиран от Гардиън.

Опозиционерът разказа за последните седмици в социалните мрежи. Това е първа негова официална проява.

Той беше отровен през миналия месец. Оттогава се лекува в Германия.

В момента признава, че му е много трудно да използва своя телефон или дори да си налее вода. Доскоро обаче той не е можел да комуникира.

Докоторите често са го карали да изписва думи на дъска, но него му е било трудно да измисля такива. Сега често краката му треперят, докато изкачва стълбите, но вече мисли свободно.

Опозицонерът благодари на германския екип, който се грижи за неговото възстановяване и вече мисли за това как да се върне към нормалното.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ракиджок

    37 4 Отговор
    След 5-тата ракия и аз съм същия.
  • 3 Ким Чен Ун

    16 1 Отговор
    изглежда по демократичен.
  • 4 Сандо

    34 7 Отговор
    А няма ли да благодари на лекарите от Омск,върнали го от оня свят?Типичен либерален неблагодарник,езика му ще се пребоядиса от лизане на господарски чепици!

    Коментиран от #20

  • 5 Bahti

    20 3 Отговор
    Е като си се напил на Тръба, няма как. После си викаш лекарче да те вади със не се знае какво. И като те свестят, след запоя ти казват, че си отровен с Новичок.
  • 6 ПЕНКО

    19 3 Отговор
    ВСИЧКИ ОТРОВИ ЗА ХОРА В СВЕТА ВЕЧЕ СА "НОВИЧОК" - ТАБЛИЦАТА НА МЕНДЕЛЕЕВ Е ИЗЛИШНА И "ТОЙ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА" !!!!!!!!! А , КУПЕНО - ПРОДАЛИТЕ СЕ "УЧЕНИ " СЕ ГУШКАТ В МАЙЧИНИЯ СИ СКУТ С ДУМИТЕ : " МАМО НЕ ИСКАХ -МАМО " !!!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Няма УЧЕНИ в играта!

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "ПЕНКО":

    Всичко е политика!
    Не излезе и един лекар от Щатите да потвърди че е имало отравяне!
    Търсят реванш за втората световна на Русия и както е тръгнало ще си го получат!
  • 9 ТаУмВзе

    14 3 Отговор
    А диабетичен шок след злоупотреба с алкохол се казва Новичок вече.
  • 10 Грейс

    15 3 Отговор
    И аз така като се застрелям с ракия! Ни ми се говори, ни ги познавам тези дето ме питат! Хайде стига с този родоотстъпник ни занимавате, самогонил се, с диабет и резултатът Путин го отровил че бил опозоционер! Смешки!!!
  • 11 898

    9 3 Отговор
    Този изтрезня ли вече?!Пие се мезе ,Навални гиди тулуп!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Антимилиционер

    6 12 Отговор
    Вие сте родоотстъпници влюбени в чужд диктатор. Той си е руснак и не му пука за България за разлика от путинофилите тук.
  • 14 Аку водкаджиите нарядят някой

    3 0 Отговор
    да са спомине то става по чеченски без грешка....Тия панаири на западняците отдааааааавна сме ги гледали в мнооооиго серии...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Същия

    4 0 Отговор
    Защо премахнахте коментара ми , аз ще го повтарям колкото е необходимо!!! ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТОЧКА 8 !!! ЗАП ДА СЕ УБЕДИТЕ В МРЪСОТИЯТА НА ЗАПАДНИТА ПОЛИГИКА!!!
    „Десет правила“ на китайския майстор Сун Дзъ преди 2500 години, които показват, че слабостите на хората винаги са били проучвани и използвани. Ако човек познава скритите механизми на живота — в този случай _негативните_ — най-вероятно ще ги употреби и ще има предимство:
    1) Развалете това, което винаги е било хубаво в страната на враговете ви.
    2) Направете боговете им за посмешище и стъпчете всичките им обичаи в калта.
    3) Подкопайте с всички средства престижа на водещата класа; оплитайте ги при всяка възможност в тъмни машинации и в подходящия момент ги опозорете.
    4) Разпространявайте между гражданите конфликти и раздори.
    5) Настройвайте млади срещу стари.
    6) По всякакъв начин спъвайте работата на властта.
    7) Внедрявайте навсякъде свои шпиони и
    8) Не се страхувайте от сътрудничество с най-низките и най-отвратителните създания.
    9) Винаги, когато можете, обърквайте обучението и доставките на противниковите сили; подкопавайте дисциплината им и парализирайте волята им за борба чрез потискаща музика, също така пращайте леки жени в лагера им и оставете падението им да достигне дъното.
    10) Не пестете нито обещания, нито пари или подаръци, защото всичко това носи големи ползи.
  • 17 big

    1 1 Отговор
    Този човек бих го съжалил, ако е станал жертва на неговите сподвижници без негово знание, но ако го е знаел и се е съгласил - той е престъпник и не заслужава никакво внимание!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 стоян георгиев

    1 2 Отговор
    навални е страхотен човек.не мога да се сетя за подобен политик в наше време.тва е поредния опит да го убият от службите на путин и въпреки това тои не се отказва.местните путинови клакьори сега ще чакат новите опорки от москва за да почнат с хибридните лъжи. ще го изкарат алкохолик,жертва на цру и т.н. съветски щуротии,като филма на всеки километър.лошото е че у нас все още има бая хора дето се връзват на подобни лъжи!
  • 20 Рико

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сандо":

    Заспива в Омск, събужда се в Берлин, каква е първата реакция на благодарност-към кого. Не ми е никакъв,но изглежда възпитан човек,убеден съм че когато влезе в нормален ритъм ще благодари на всички ,които са му помогнали и подкрепили.
Новини по държави: