Last news in Fakti

28 Септември, 2020 13:16 1 876 17

Меркел е посетила Навални в болницата

  • алексей навални-
  • германия-
  • ангела меркел-
  • новичок-
  • русия-
  • болница-
  • берлин

Тази стъпка показва колко сериозно възприема тя случилото се

Меркел е посетила Навални в болницата  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Германският канцлер Ангела Меркел е посетила руския опозиционер Алексей Навални, докато той бе подложен на лечение в болницата „Шарите“ в Берлин от отравяне, предаде "Ройтерс".

Тази стъпка показва колко сериозно възприема тя случилото се, коментира списание „Шпигел“. Без да цитира източници, списанието пише, че Меркел е отишла да види Навални, докато траеше 32-дневното му лечение, след като той бе прехвърлен от руска болница, съобщи БНР.

Говорител на Меркел отказа да коментира информацията. Германското правителство обяви, че тестове в Германия, Франция и Швеция са установили, че Навални е отровен с „Новичок“, произвеждан в СССР нервнопаралитичен агент, и настоя за обяснения от Кремъл. Москва отрича да е замесена в инцидента и иска доказателства за извършено престъпление.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бисмарк

    28 2 Отговор
    поредната повърня - пфууууу
  • 2 Gehirnwäsche

    32 1 Отговор
    Да, отишла е за да се убеди с очите си, че германските служби са си свършили добре работата и е натровен като по учебник. Ми дайте проби и на руснаците де. Какви шведи, какви 3 и 20. Под чехъл сте. Не. Под военен американски ботуш.
  • 3 Ох дано

    18 2 Отговор
    да не са се цаливали, че тогава ще е гоУем скандал-РУСИЯ ОТРОВИ МЕРКЕЛ С НОВИЧОК!
  • 4 Мунчо

    16 2 Отговор
    Дано му е занесла малко водка на чиляка, че сигурно е ожаднял
  • 5 Рико

    2 16 Отговор
    Едно такова посещение официално оповестено, говори много. Володката ще загуби буйната си главица.

    Коментиран от #7

  • 6 Хаджи Хаджи Българин

    20 0 Отговор
    Джамбазко Денисов - пропуснал си да напишеш, че създателя на " Новичок" от 1995 живее в САЩ и ръководи химическа лаборатория към университета Принстън! Ей така , за информация да го имаш!
  • 7 Хаджи Хаджи Българин

    13 0 Отговор

    До коментар #5 от "Рико":

    А идва зима и баба Меркелица друга песен ще запее!
  • 8 ТттттТ

    12 0 Отговор
    Абе то Меркел и емигрантите покани в Европа..-и то без да пита останалите европейци...Та едва ли това,че го е посетила е критерии за нещо значимо....
  • 9 не може да бъде

    9 0 Отговор
    Вероятно става дума за леко умопомрачение у г-жа Меркел/тъй като при нея няма признаци на старческа деменция,както при г-н Байдън напр./?!Или за слабо психическо разстройство,по-скоро отклонение- аз лично нямам друго обяснение на това посещение....
  • 10 Скептика

    5 0 Отговор
    Може само да му е занесла портокали
  • 11 Коментар

    14 0 Отговор
    Е, и???
    На "новичока" от кръвната му проба да не би да пишеше "made in Russia"???!!!
    Колкото повече обвинявате Русия с доказателства тип "хайли лайкли", толкова повече се отвращавам от запада и симпатизирам на руснаците!!!
    Знам, че Русия е с необятна територия и ресурси за крад..., пардон "концесия", но с нея ще се задавите!!! Всичките сороси, ротшилдови, рокфелерови, гейтсови и т.н. ще изядете дървото накрая!!!
    Пропаганда с години, колко била лоша Русия, а същевременно Сащ водят войни и крадат ресурси почти навсякъде???!!!
    Лъжата върви само при хората тип Георги Флоров (протестиращият срещу заплащане), които са с капацитет на пълнена пуйка!!!

    Коментиран от #12

  • 12 Gehirnwäsche

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Коментар":

    Благодаря ти за страхотния коментар. Право в 10та.
  • 13 Stéphanie 🎲

    6 0 Отговор
    Меркел малко проблеми направи на Европа ?Тръгнала с Русия да се занимава офофффф ,няма доказателство няма видео,снимка кой как дава на Навални новичок.Моите уважения към Навални но това е постановка ,измислена от него да създаде конфликт .За тази бабеза няма ли снай*еристи
  • 14 2020

    9 1 Отговор
    От посещението се разбира ,че наркоманът Навални не е отровен ,още повече с БОВ-"Новичок".На снимките Навални прилича на човек зависим от алкохол,наркотици и други опиати.Някаква жена се снима с него-била му съпруга.И това беше измислено.Обявиха го за опозиционер на Президента на Русия Владимир Путин.Не знаеш да се смееш ли или да плачеш.В Русия има опозиция ,която достойно се държи и внася необходимите въпроси ,възражения срещу Правителствот оглавявано от Мишустин.Опозицията ,не се държи като надрусан с наркотици Навални ,а действа чрез правила и в унисон с Конституцията на Русия.Не ни занимавайте с Меркел измислени изследвания ,фалшиви изказвания от Щвеция/джендъри/ и други страни.Русия остава,но за сащ няма изход ,освен от разпадане ,което върви с пълна сила от няколко години.
  • 15 Ender

    6 0 Отговор
    Медиите да спрат да ни облъчват с глупости, на никой не му пука за този, ако до там е опряла западната политика, то значи, вече официално е умряла!!!!
  • 16 kkk

    2 0 Отговор
    Айдеее, пак се почна с лъжите... Баба ви Меркел НЕ Е ВЪЗМОЖНО да е посетила Кавални в болницата щото вече поне 200 пъти кой ли не доказа, че Сашко Кавални НЕ Е в тази болница. Лъснаха и купищата измами за тежкото му състояние, но това е нормално за про3т цървул като Кавални- ония пусна 5 снимки "от болницата" и веднага лъснаха манипулациите
  • 17 Рико

    0 0 Отговор
    Путин още не е вожд,съпругата му катастрофира, захвърлят я в коридора на болницата да си умре. Путин пуска връзките в Германия,откарват я там,спасяват живота и спасяват увредения гръбнак за да живее пълноценно. За съпругата му беше добре да се лекува в Германия, ама за Навални е зле! Владимире, ти страх от Бога нямаш,защото си невярващ,но поне имай срам от хората.
Новини по държави: