Last news in Fakti

28 Септември, 2020 17:10 2 098 2

Тръмп: Плащам големи данъци

  • сащ-
  • данъци-
  • доналд тръмп

Американският президент отхвърли медийни твърдения

Тръмп: Плащам големи данъци - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският президент Доналд Тръмп отхвърли медийните твърдения за неговите данъци, направени от „Ню Йорк Таймс“.

Изданието твърди, че държавният глава е плащал символични данъци през последните години. Последва негов отговор, в който той заяви, че това са неверни новини.

Президентът заяви, че плаща голям подоходен данък на щатско ниво. Средства се превеждат на щата Ню Йорк.

Има множество спорове около неговия подоходен данък. Тръмп често заявява, че медиите търсят различни твърдения, за да затруднят неговата кампания.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странджата

    0 0 Отговор
    За данъците съм сигурен,от десетилетия тамошните кръвопийци се спрягат със смъртта ама за егото и простотията ти трябва да се напише учебник по психология!
  • 2 3,14К

    4 1 Отговор
    Защо не се публикува доклада на комисията по сигурността за далаверите на Хантър Байдън по делото Бурисма? Вече е публикуван, въпреки съпротивата на демократите. На предстоящия дебат ще се говори за този случай, но при нас се публикуват само новини насочени срещу Тръмп.