Last news in Fakti

1 Октомври, 2020 17:25 3 293 24

Русия: Навални работи с ЦРУ

  • русия-
  • алексей навални-
  • дмитрий песков

Песков коментира опозиционера

Русия: Навални работи с ЦРУ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Руското правителство разполага с информация, според която ЦРУ си сътрудничи с опозиционера Алексей Навални и неговата група. Това обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от РИА Новости.

Твърдението че, западни агенции работят с него. Според наличната информация, американски агенти работят с Навални и днес.

Смята се, че той не за първи път получава подобни инструкции. Обвиненията срещу руския президент Владимир Путин се определят като безпочвени и неприемливи.

Опозиционерът заяви, че руският президент стои зад нападението срещу него. Руски представители продължават да отричат тези твърдения.

Някои настояват, че руският президент е имал ключова роля в спасяването на опозиционера.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бен Гън

    67 2 Отговор
    к'ъв е тоя че ни занимавате толкова време с него?

    Коментиран от #8

  • 2 Дзержински

    16 72 Отговор
    Лъжат, без да се изчервяват. неслучайно Тургенев казва:

    „Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец в целия свят”

    Коментиран от #9, #15

  • 3 Борис Годунòв

    65 6 Отговор
    Навални е комедиант, но "опозиционната" му дейност е прекалена гротеска, дори не е забавно. Но сащ си избират комици за президенти, що да не привлекат и Навални?
  • 4 Реално

    62 3 Отговор
    Е че то такива като Невални точно ЦРУ ги създава...Това се знае от целият свят.
  • 5 Русороб

    40 6 Отговор
    Със Сорос работи навални, фашист ;)
  • 6 ТОВА И ДВЕГОДИШНИ ДЕЦА

    40 2 Отговор
    ГО ЗНАЯТ. ...АМЕРИКАНСКИЯТ ИМПЕРАЛИЗЪМ. .ЗАД НЕГО СТОЯТ ЕВРЕИТЕ КОЙТО ПЛАЩАТ ЗА ВСИЧКО. .ОТ ТОВА ИДВАТ ВСИЧКИ БЕДИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
  • 7 Де Факто

    45 2 Отговор
    Разбира се, че ДНЕВАЛНИя е шпионин и предател, и мястото му е в затвора.Ако обаче го вкарат(нещо, което заслужава), западните "демокрации", които го хрантутят, ще ревнат в един глас.Затова, нека си го държат при тях, и на рАмо да си го носят.
  • 8 Иван

    21 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бен Гън":

    Нали ти каэаха-човек на ЦРУ.
  • 9 БИСМАРК

    32 10 Отговор

    До коментар #2 от "Дзержински":

    "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднъж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе". Така казвам Аз - Ото фон Бисмарк.

    Коментиран от #13, #14

  • 10 И така

    16 1 Отговор
    Добро утрооооо.
  • 11 Дневални

    8 18 Отговор
    е КГБ отвсякъде. Монополизира т.нар опозиция, която за гигантско съжаление на запада тотално отсъства и в Русията и в Китай. Нефелни им засмука всичките агенти и ресурси за последните 10 години. Брилянтна контра диверсия на комитета, молодцъй. Каубойте се поусетиха и дните му са преброени, според мен КГБ-то ще симулира отстрелване, като с оня на моста дето го заровиха в празен ковчег, а тоя ще си доживее с нова физиономия някъде из Новосибиск. Тоя цирк с отравянето започна в Русия, в Омск, където цру-то се информира по гугъл мапс и се разточи до Берлин, защото руснаците така искаха. Да създаваш опозиционери към който да привличаш вражеския ресурс, и след това да ги "разстрелваш" за да поддържаш ужас у противника е брилянтен начин да контрираш метода "цветна революция"
  • 12 цветонато ц

    2 11 Отговор
    Да не говорим, що двоен агент с вили и сметки на запад изгоре, покрай фонда на Нефелни, не е истина. Да предизвикат масови безредици си изгориха сумайти агенти на които беа разрешили да си отварят сметки и купуват имоти на запад. Например Соловьов, от как го саморазобличиха по ютуба, чрез Дневални тоя стана послушен и най-важното безгласен. Преди това лееше някакви радикализми за дела и репресий за разпада на СССР, които разбира се ще унищожат РФ. След като Нефелни го насра - мълчание и послушание. За Медведев да ви отварям очите, как цяла хакер група си самоподпалиха краварите? И резултат - нулев. Безплатен съвет към козяк, знам че ме четете. Не арчете ресурси по случая Нефелни. За следващ подобен анализ, взимам пари.
  • 13 Дядо ви Благоев

    7 16 Отговор

    До коментар #9 от "БИСМАРК":

    Основополоожнът на социализма в България Димитър Благоев:

    "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". („Принос към историята на социализма в България, С., 1976)
  • 14 Ченге от миналото

    25 1 Отговор

    До коментар #9 от "БИСМАРК":

    Железният Отто е казал и още нещо: Знам поне сто начина да изкарам руската мечка от бърлогата, но нито един да я върна обратно.
  • 15 Най големите

    19 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дзержински":

    Лъжци са англосаксонските наций и еврейската мафия. ....направили стотици войни. .корумпирали стотици правителства. ....Когато се отрежат пипалата на този октопод. .света ще почне да се оправя. .световна банка. .нато. .всички тези еврейски банкови институции за финансов контрол на света. .

    Коментиран от #23

  • 16 Lupo

    17 3 Отговор
    Все известен факт Навални е шпионин!
  • 17 ВВС

    21 2 Отговор
    Руснаците са лоялни докато си лоялен и ти с тях ако не си лоялен с руснаците може да очакваш всичко - Маргрет Тачър!
  • 18 Кондолиза Райс

    19 3 Отговор
    Разбира се, че е шпионин работи за соросоидите от САЩ поне от 15 години !
  • 19 Хуан Гуайдо

    16 0 Отговор
    С Навални сме колеги от ЦРУ.......както и оня дребния смачкан Плевналиев и оня със апартаментите и частния асансьор....... Цветан!

    Коментиран от #21

  • 20 Не е така

    7 0 Отговор
    ЦРУ работи Нахални,
  • 21 Е това е истината

    8 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хуан Гуайдо":

    Изкуствено създадена опозиция. ....всичко планове на цру еврейския мосад. .световната еврейска мафия
  • 22 ТОВА Е ЯСНО

    6 0 Отговор
    , а новината каква е?
  • 23 Да живеят

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Най големите":

    Да са живи и здрави наместниците, предвождащи света ни по неведомите пътища! Те знаят как да постъпят винаги най-мъдро и щадящо за човешкия род и угодно на родителя му негов създател!
  • 24 Генерал

    3 1 Отговор
    Еми много ясно, че с ЦРУ ще работи вие да не искате с алкайда като вас да работи??
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания