Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 11:15 5 318 12

Великобритания променя правилата за незаконните мигранти

  • мигранти-
  • правила-
  • великобритания-
  • незаконни

Ще им отказва убежище

Според нов закон, който предстои да бъде оповестен днес от вътрешната министърка Прити Пател, правителството ще създаде план за система на две нива. Тя предвижда мигрантите да бъдат третирани по различен начин , платили на престъпни организации, за да им помогнат да достигнат Великобритания.

В същото време ще бъдат създадени нови правни възможности за тези, които са изложени на реална опасност. Чуждестранните престъпници и искащите убежище, които не са изложени на риск, ще бъдат депортирани, според вестника.

"В момента всички, които дойдат в нашата страна и подадат молба за убежище получават еднакво отношение, независимо по какъв начин са влезли в страната - а това просто не е правилно", заяви Пател в интервю за лондонския вестник.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РазПутин

    44 4 Отговор
    Късно е, емигрантите ви превзеха острова. Дойде видьов ден и за вас, колко поразии сте правили по света......

    Коментиран от #7

  • 2 Мдам

    40 0 Отговор
    Правилно! Не може да са платили хиляди на трафикантите, а после да точат касата!
  • 3 Перо

    35 1 Отговор
    Правилно! Това не е БГ,да приема само нелегални икономически имигранти,от Азия и Африка,да ги вписва като сирийски бежанци и да им предоставя социални помощи,на гърба на българския данъкоплатец. Възвращаемост за БГ- нула!
  • 4 Грейс

    29 3 Отговор
    Е разгеле! Това не властващите го говорят от както започна паразитската инвазия! Обикновените хора са потърпевшите! Хайде и Гърция и България да приемат такъв закон и да престанат паразитите да изпълзя ват от знайни и незнайни дупки. И въобще ЕС да последва Англия.
  • 5 РЕАЛИСТ

    13 1 Отговор
    Бойко може да е спокоен. Него ще го приемат на Острова. Вече има един такъв там. Таксин Шинаватра, бивш премиер на Тайланд. Има нещо общо между него и Бойко. Той също е бил шеф на полицията , като Бойко преди да стане премиер. Свалят го с военен преврат, докато е на посещение в Америка и е съден за корупция. Завлякъл държавата с милиарди. Пада си по футбол , като Бойко и купи Манчестър Сити. Сега си е в чужбина и се радва на париците, а те нека го чакат в затвора в Тайланд.
  • 6 Кой68

    14 1 Отговор
    Щом е нелегален-отказ и обратно.За законните трябват ясни и строги изисквания.Това трябва и за България.
  • 7 No Exit

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "РазПутин":

    Всъщност мигрантите от страни извън ЕС са само 5 милиона, което за 60 милионното население на Кралството е под 10%. И те са концентрирани в няколко градски агломерации - Лондон, Бирмингам, Лутън, Лестър ... Мисля че процента на азиатци в БГ (турци, цигани, аспарухови българи) е доста по-висок.

    Коментиран от #8

  • 8 РЕАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "No Exit":

    Това за 10 процента си е официална статистика, което не е акуратно. Никой не знае реалното число. В гетата на Лондон и Бирмингам строят нелегално пристройки на къщите и ги дават под наем на незаконни емигранти на високи цени. Като наближат избори правят по едно предаване по ББС за проблема и така принуждават малцинствата да гласуват за тях. Чист политически рекет.
  • 9 Те нямят

    5 1 Отговор
    Мигранти. Имат поданици,решили да им върнат гостоприемството от миналото.
  • 10 Gen Gurko

    5 1 Отговор
    Така трябва. Ето това е една от причините ГБ да излиза от Гейсъюза.
  • 11 барчо

    7 0 Отговор
    Ами унищожаването на България тече в пълна сила. Вече все по-често чувам турска, арабска реч по пазари и улиците ни. След не повече от 50-60 години ще се чува все по-рядко българска реч на същите места. И това не е прогноза, а ще бъде прост факт!!!
  • 12 Анонимен

    2 1 Отговор
    От имигрантите не всички са лоши хора. От тях вероятно има много еродирани. Що да не истанат на Острова. Тях не ги мислете, те нямат нищо общо по нрав, възпитание с бай ганю крадеца и лъжеца. Това е велика държава, с велики управнижи. И не обиждайте черните идвсйки от Кения и прочуе, защото са много възпитани от българите, дори им помагат, докато българина гледа да те смачка, унижи и те навре за цял живот в ъгъла. Те си знаят как и кого и какво да сторят от идващите мигранти. Да ме извинят, но пиша, защото моите деди, родители също са прокудени от войната 1923 и не всички са лош материал. Благодарение на тях българия е това, защото са много или вече пикойници бяха много трудолюбиви.
    Хубав ден на всички хора по света.
Новини по държави: