4 Октомври, 2020 16:15 2 149 0

Вулин нападна Еди Рама

  • сърбия-
  • велика албания-
  • вулин-
  • еди рама

Вулин: Ако Рама имаше мозък, той нямаше да се опита да направи "Велика Албания"

Вулин нападна Еди Рама - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Сръбският министър на отбраната Александър Вулин отново разкритикува албанския премиер Еди Рама, заявявайки, че той нямаше да позира под флага на "Велика Албания", ако "имаше мозък", цитира думите му македонското електронно издание “Локално“, цитирано от аг. "Фокус".

„Ако Еди Рама имаше мозък, той нямаше да се опита да направи "Велика Албания“, ако имаше мозък, нямаше да позира под знамето на "Велика Албания“ и ако се беше грижил за мира в региона, нямаше да хвали. убийците от т.нар „Армия за освобождение на Косово (АОК) или да се опитва да определя кой ще управлява Черна гора", каза Вулин.

Вулин добави, че "ако Рама знаеше какво е имидж, няма да се опитва да изобрази" сръбските манастири в Косово като наследство на албанския народ, в официални учебници, отпечатани от неговото правителство“, цитира думите му сръбското Министерство на отбраната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: