Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 14:36 1 799 7

Избори по време на пандемия! Байдън още се колебае за Тръмп

  • сащ-
  • джо байдън-
  • доналд тръмп

Демократът е категоричен, че дебатът трябва да се организира при стриктни мерки за здравна безопасност, а ако президентът все още е с Covid-19, просто не трябва да има дебат

Избори по време на пандемия! Байдън още се колебае за Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън заяви, че насроченият за идната седмица дебат с настоящия държавен глава - републиканецът Доналд Тръмп, не трябва да се провежда, ако Тръмп все още е носител на новия коронавирус.

Тръмп, след като престоя три дни в болница, се завърна в Белия дом в понеделник.

Байдън е категоричен, че дебатът трябва да се организира при стриктни мерки за здравна безопасност, а ако Тръмп все още е с Covid-19, просто не трябва да има дебат.

В отговор говорителят на кампанията на Тръмп Тим Мърто заяви, че президентът ще бъде здрав и ще бъде там. Байдън няма да може да се измъкне, а неговите защитници в медиите не могат да го покрият, коментира Мърто.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкция

    5 2 Отговор
    Шубе 🤣🤣🤣

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Калоян

    6 1 Отговор
    Този Байдън жив ли е още ? Очаквах да е предозирал със хром точно преди дебатите ,но явно ще излезе стабилен .. Доналд Тръмп и компания ще ни отърве от всички кабалисти и сектанти Q-ANON VICTORY !

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Той е мюре,

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Калоян":

    Приятелю! Целта е да седне в бялата къща! Дали ще крета година ,дали не .Скритата картинка е вицето му.Онази - с чисто хамеричкото име.Млада,нахъсана ,ще минава като валяк през всичко.Изберат ли го,реално тя ще върти държавата .Тъкмо за година, ще придобие опит във вътрешните и междунсродни игри.
  • 6 ббб

    2 0 Отговор
    Байдън със слушалки, кабели, и лещи за виртуално прожектиране пак не иска да се срещне с Тръмп:))) Смях! Удобна ситуация да не се среща срещу Тръмп, който дори и с тези водещи пак успява да надделее в дебатите.

    Коментиран от #7

  • 7 555

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ббб":

    Публикувано във факти.бг: Демократът е категоричен, че дебатът трябва да се организира при стриктни мерки за здравна безопасност...
    Е, Тръмп може да бъде категорично против използването на помощните средства, за които споменаваш