Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 08:50 1 828 6

Битката за Белия дом! Тръмп се съгласи на дебат с Байдън - на 22 октомври, иска и трети

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

По-рано президентът обяви, че няма да участва в дебат, ако той е виртуален

Битката за Белия дом! Тръмп се съгласи на дебат с Байдън - на 22 октомври, иска и трети - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Предизборният щаб на Доналд Тръмп заяви, че е готов да се отложи предстоящият втори кандидатпрезидентски дебат с една седмица, но държи да има и трети.

По-рано президентът обяви, че няма да участва в дебат, ако той е виртуален.

Екипът на Тръмп изглежда приема предложението от щаба на кандидата на демократите за президент на САЩ Джо Байдън дебатът да бъде отложен за 22 октомври, но настоява третият предвиден дебат да бъде отложен за 29 октомври, сиреч броени дни преди изборите на 3 ноември.

Американците заслужават да чуят директно и двамата президентски кандидати на тези две дати - 22 и 29 октомври, заяви мениджърът на кампанията на Тръмп Бил Степиън, като обвини медиите, че се опитват "да скрият"Байдън, предаде ДПА.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гжгж

    8 0 Отговор
    Стига, бе Тръмпчо! Ми той дъртия байдън може да не издържи на химията , дето му я набиват да изглежда адекватен. Пък и в пандемия сме. Току виж и него го гътне короната. Трябва да внимаваме със старите хора, те са най - уязвими. Ясо може да мрът.
  • 2 да де

    3 1 Отговор
    Ако са верни тези 16% разлика на Тръмпи ще му трябва чудо, чест му прави, че не сваля гарда.
  • 3 Аристотелович

    5 0 Отговор
    През 2016г чак "математически доказваха" по телевизора как е "абсолютно невъзможно" Тръмп да спечели.
    Да видим, да видим...

    Коментиран от #6

  • 4 Мак Маг

    1 2 Отговор
    Е па видох...Тръмпата скоро ке го трампят со некое по-арно дедо от него!
  • 5 3,14К

    3 1 Отговор
    В дебата на живо се видя как Байдън си намества поддържащата го система под десния ревер на сакото, а по-късно се видя и абокат на лявата му ръка. Още от сега го включиха на системи.
  • 6 И не само

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Аристотелович":

    Тогава "Newsweek", отпечата "победоносен" брой със снимката на Хилъри на корицата и НЕОЧАКВАНО .... трябваше да го изземе от разпространителската мрежа. Но Анатолий не си спомня.