Last news in Fakti

11 Октомври, 2020 14:51 3 883 14

Бунт! Опит за щурм на полицейски участък в парижко предградие (ВИДЕО)

  • париж-
  • сблъсък-
  • шампини сюр марн

Полицейският участък в Шампини сюр Марн се намира в район, известен с трафика си на дрога

Бунт! Опит за щурм на полицейски участък в парижко предградие (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Около 40 неидентифицирани нападатели, въоръжени с метални прътове и пиратки, опитаха снощи да щурмуват полицейски участък в парижкото предградие Шампини сюр Марн, предаде Ройтерс.

При нападението не са ранени полицаи, заяви парижката полиция в Туитър. Полицията разпространи видеоклип от нападението, на който се вижда как пиратки избухват в непосредствена близост до полицейския участък в предградието, намиращо се на около 15 км югоизточно от центъра на столицата Париж.

Нападателите са се опитали насила да проникнат в полицейския участък, но не са успели. Има са кадри как нападателите трошат прозорци на полицейския участък и нанасят повреди на автомобили, допълва БТА.

Няма арестувани във връзка с нападението. Мотивът за атаката все още не е известен.

Полицейският участък в Шампини сюр Марн се намира в район, известен с трафика си на дрога.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минаващ

    56 5 Отговор
    Сащ чрез организациите на Сорос напълниха Франция с нечленоразделни за да я отслабят и да не им опонират така става и с цяла Европа.Затова ги вкарват тия мигранти.Всички атентати във Франция бяха платени от ЦРУ

    Коментиран от #3

  • 2 Почва се

    43 3 Отговор
    ...иде царството на,анархията !
  • 3 Заводски

    6 24 Отговор

    До коментар #1 от "Минаващ":

    или от Китай но тъй като Сащ и Китай са една и съща държава е така.
  • 4 Gehirnwäsche

    43 2 Отговор
    Предполагам че нападателите са 100% французи. Поне 5то поколение, родом и израстнали там, белокожи ако не сите христиани то поне са атеисти. Патладжани от Африка и араби със сигурност не са.
  • 5 Хелзинкски комитет

    25 0 Отговор
    Това са били бели хетеро французи,които имат токсична маскулинност! Ес да се самосезира за ксенофобия и расизъм!
  • 6 az #МУТРИ, ВЪН!

    17 5 Отговор
    И у нас натам отиват нещата, с това ненаказано полицейско насилие!
  • 7 ДЖОТО

    19 2 Отговор
    ПАРИЖАНИ ТРЯБВА ДА СА "МНОГО БЛАГОДАРНИ"НА БАБА МЕРКЕЛ,КОЯТО ИМ ДОКАРА ТАКИВА ГЛАВОБОЛИЯ И НА ДРУГАРЯ МАКАРОН,КОЙТО СЕ ОЖЕНИ ЗА МАЙКА СИ!!!

    Коментиран от #13

  • 8 Пиратка не чух

    15 0 Отговор
    То си беше цяла заря
  • 9 даскала

    14 1 Отговор
    Пиратките на Али-баба се виждат , но къде са 40-те разбойника с железните пръти ??? Мяза на мизерен сценарий за Холивуудско филмче . И там , власт имащите готвят кисела гозба за населението !
  • 10 ч. Манчо

    8 0 Отговор
    В Турция пред районното стои пост с картечница как се щормува !
  • 11 барчо

    17 0 Отговор
    Това не е бунт, а просто проверка как стоят нещата. В Париж съм бил преди повече от 25 г и знам, че и тогава имаше мърсотия по улиците се едно си в двора на кравеферма. Преди година приятели се върнаха от там и казаха, че след 10тия километър в радиус от центъра на Париж е град. Камилар. През деня - само камилари без камилите, вечер не се излиза по улиците. Полицията седи само в полицейските си участъци и чакат да дойде смяната, та да си отидат. Ред - никакъв или почти никакъв. Белите французи масово продават жилищата си в предградията, защото няма как да живеят в Камилар. Пет години по-рано този радиус е бил около 15 км. Видно камиларите напредват и след едно две десетилетия ще минат през Триумфалната арка победоносно. Аз съм от поколението, което е видяло що е ред и дисциплина не само на изток, но и на Запад. Такова нещо не би могло да се случи по "онова" време нито при нас, нито при тях. Да не говорим, че при нападение над полицейско управление не е задържан или заподозрян нито един човек. Крайно време е политиците да се замислят над това да опазят целостта и чистотата на държавите си. Поне затова са избрани от народа.
  • 12 Сандо

    3 2 Отговор
    Идва времето на градските партизани.
  • 13 Stéphanie 🎲

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "ДЖОТО":

    Не само парижани ...Цяла Франция я благославя,но това са и грешките на Оланд най големият де**л до сега и Макрон.При Саркози бе друго....
  • 14 Гошо

    3 2 Отговор
    Тъпи франсета! Ядоха бой тук в България сега и на техен терен!
    До къде води демокрацията и толерантноста!
Новини по държави: