Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 12:47 1 823 2

Хаос в Атина! Служителите в столичното метро отново ще стачкуват

  • гърция-
  • атина-
  • метро

Работниците ще стачкуват с призив за наемане на допълнителен персонал и за безплатни тестове за коронавирус за всички служители в метрото

Хаос в Атина! Служителите в столичното метро отново ще стачкуват - 1
Снимка: Shutterstock

Персоналът на метрото в Атина обяви тричасово прекратяване на работа в четвъртък, 15 октомври, съобщава в. "Катимерини".

Служителите ще стачкуват с призив за наемане на допълнителен персонал и за безплатни тестове за коронавирус за работещите в метрото, предава БТА.

Стачката е насрочена от 14,00 до 17,00 ч. на 15 октомври и ще засегне червената и синията метролинии, както и електрическата железница (Исап) и трамваите.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 2 Отговор
    Работниците ще стачкуват с призив за наемане на допълнителен персонал и за безплатни тестове за коронавирус за всички служители в метрото.Служителите ще стачкуват с призив за наемане на допълнителен персонал и за безплатни тестове за коронавирус за работещите в метрото. ЛЕКО С КОПИ-ПЕЙСТ-А,ДЕ!
  • 2 Прабългарин

    2 0 Отговор
    Народа си стачкува за правата за всяко нещо тук стачкуваме когато ножа опре до кокала и то не в цялата държава а само в София понеже там си знаят правата и 50% от вътрешния брутен продукт го произвежда кочината на Йорданка Фандъкова пъпчивата фрескаща и корумпирана клоака
Новини по държави: