Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 12:50 7 390 25

Франция е шокирана! Четирима ученици са задържани за убийството на учителя

  • франция-
  • учител-
  • тероризъм

Сред задържаните са четирима души от семейството на убиеца - дядо му, брат му и родителите му

Франция е шокирана! Четирима ученици са задържани за убийството на учителя  - 1
Снимка: Shutterstock

Четирима ученици са задържани във Франция във връзка с убийството на преподавателя по история, съобщи БНТ.

Продължават полицейските операции по издирване на съмишленици на нападателя. Вече са претърсени над 40 жилища.

Сред задържаните са четирима души от семейството на убиеца - дядо му, брат му и родителите му.

Задържан е и бащата на ученик от училището, започнал кампанията срещу учителя във фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактичестки

    46 21 Отговор
    франция е свършена като държава.Лигав и несериозен народь

    Коментиран от #5, #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 111

    34 8 Отговор

    До коментар #1 от "Фактичестки":

    Просто имат фундаментално различен психоментален модел от нас, а и от повечето западноевропейски народи. Непукисти, оспорват всичко, иронизират всичко, издигат личната свобода в култ. Неслучайно оттам са излезли големите мислители на Просвещението - Русо, Волтер, Декарт.

    Коментиран от #10, #12, #15, #17

  • 6 Bahti

    31 6 Отговор
    Е защо не благодарят на меркелица? Нали е мулти култи! Още може до халифат.
  • 7 Ооо

    18 2 Отговор
    Дискриминират ни на -Бедни и Богати на всяка крачка а ни провоцират да с делим на религиони,бели и черни .

    ИМА САМО- Богат -Беден =ДИСКРИМИНАЦИЯ а простаците се провокират и избиват за глупости че и за драсканици и плямпаници.....
  • 8 Врачка

    6 39 Отговор
    Тоя учител сам е провокирал убийството си ва какво основание се подиграва с религията но резнаците...много ясно че ще му резнат зелката
  • 9 Минувач

    30 5 Отговор
    Да вземат още джамии да им построят
  • 10 До коментиращ 111

    18 9 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Просто са на края на жизнения си цикъл. До 10-15 год. няма да има нито франция, нито бели французи. Всичко ще е либер@сти, Мун.юни и антига...и всички ще са в guerra di tutti contra tutti

    Коментиран от #18

  • 11 Нормален човек

    21 3 Отговор
    Вижте книгата "Сатанизъм unlimited", писана от българин. Там подробно е описано защо деградира и умира бялата раса и кой има интерес от това!

    Коментиран от #20, #22

  • 12 Френската революция

    6 8 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Е от там тръгват всички проблеми на модерният свят.
  • 13 Румен

    33 5 Отговор
    Прости мюсулмани с ножове в Европа. Че и джамии им строят. Еми че режат я. Търсите хора да работят без пари. Еми ето резултата .
  • 14 От лакомия за пари се продадоха ....

    24 4 Отговор
    На ШЕЙТАНА..Сега ще видят какво патим ние вече над половин хилядолетие.Фанатизма на мюсюлманите се засилва от ден на ден,защото европейската ценностна система е джендърска и вече не ражда ДЕЦА,а само извращения...садо,мазо и третополови бракове ,Содом и Гомор по цялата територия на Еврогея...

    Коментиран от #19

  • 15 Браво

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Много точен коментар. Те затова и сега си получават резултата!
  • 16 Covid 20

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фактичестки":

    Не мисля, това не е Германия, ако бяха швабите, досега щяха да са оревали света, че има дискриминация, че клетите бежанци трябва да бъдат защитени, че са били деца... цялата им мантра я знаем наизуст.
    Сега очаквам твърди действия, терорът няма място в Европа! Финансирането отвън също трябва да спре, ако иронизираха Християнството едва ли някой някого щеше да убие, а защо да свикваме с обратното? Откъде накъде? На който не му харесва в Европа - ВЪН!!!
  • 17 Stéphanie 🎲

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Респект че си чел тези хора,явно трябва още други книги да прочетеш.Невжеството ,фанатизма се лекува с четене на книги,образование,....!Този хаос във Франция е в следствие от глупави хора,невежи ,фанатици ,повечето нямат и 8 клас😁.Аз съм за равни права на всички хора,фобия от Хитлер,Сталин,Маркс...Куклукдклан 👎.Грешката е че много неграмотни хора се заселиха в Европа а няма закон да ги принудят да се образоват.Не съм съгласна с идеологията на Марин Льо Пен въпреки че печели повече симпатизанти,не е решение.Трябва да се работи по въпроса образование и цивилизоване на тези племена.Защо един директор на училище или адвокат ,доктор не започне да прави такива варварства ?Мислил ли си

    Коментиран от #24

  • 18 Фракиец

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "До коментиращ 111":

    Изчезвай боклук

    Коментиран от #23

  • 19 Фракиец

    1 13 Отговор

    До коментар #14 от "От лакомия за пари се продадоха ....":

    Бичът божий който ще укроти евроджендърите. слава на братята ислямисти и всички герой на исляма!каузата ви е правилна подкрепям ви!
  • 20 Исляма е спасението

    5 12 Отговор

    До коментар #11 от "Нормален човек":

    Чеченците са най чистите представители на бялата раса.
  • 21 ПЕНКО

    5 7 Отговор
    И В БЪЛГАРИЯ ДНЕС ВОЛГИН НАПРАВИ ТАПАНАРСКО ИНТЕРВЮ ПО СЛУЧАЯ В- НАЦИ РАДИОТО!!! И ДВАМАТА СЪБЕСЕДНИЦИ ПРЕНЕБРЕГНАХА ТОВА , ЧЕ ЗАКЛАНИЯТ Е ЕВРЕИН- ОТ НАЙ-ДОЛНА ПРОБА !!!!! СОЛОМОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОЛЯТ НЕ САМО ОТ ДЖИХАДИСТИ -КАКТО И НАШИЯ - СОЛМОНЕЛ ПСИХИ - НО БЕЗ ГЕНИЯЛНИТЕ ТВОРЦИ ЕВРЕИ -ТЕ СА ВОДЕЩИТЕ !!!!!!!!!!!!
  • 22 Stéphanie 🎲

    10 5 Отговор

    До коментар #11 от "Нормален човек":

    Книгата е интересна 👍.НО пак иде реч за раса френде .Пак да се повторя как един невежа човек тал*бан който живее в пещера ще определи- не може да разграничи„добро“ от „зло“, „нормално“ от „ненормално“ и „правилно“ от „грешно“! Децата на 5 години вече стрелят с калашников 😢А нашите деца играят с плюшени играчки ,рисуват,племобил....Виждаш ли къде са различията?Всички религий са нещо което не трябва да се взема на сериозно в наше време.Хората вече правим екскурзия в космоса,ходихме на Луната,Марс....за какви религий още се борим ,на какво отгоре .Нито един от космонафтите не намери нито Алах нито нашият Господ.

    Коментиран от #25

  • 23 Справедливост

    2 5 Отговор

    До коментар #18 от "Фракиец":

    ОСТАВИ Г-ЖАТА НА МИРА МИРИЗЛИВ БОКЛУК СИ ТИ.ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ
  • 24 Бачо Киро

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Stéphanie 🎲":

    Ти хубаво си за тези неща, хубаво четеш, но няма как да накараш тъпите и простите. Те разбират само от едни други методи, а да се обяснява човек, докато другия го бие и коли, е пълна простотия. Тези сега ги обеси на площада всичките за ОПГ с цел убийства на мирни граждани и ги остави да въдят там набучени на кол. Така простите, които няма никога да почнат да четат, ще разберат посланието. Всекиму според заслугите. Като поизбесиш и понабиеш на кол достатъчно от патладжаните, дали френски или други е все тая, те ще схванат накъде духа вятъра. У нас също е започнала подобна глупост, лилавите също не четат и правят каквото им дреме, та и тук не е далеч деня, в който ще сме на ниво Франция откъм тези глупости. По другите стандарти никога няма да сме, там няма защо да се лъжем.
  • 25 Бачо Киро

    8 2 Отговор

    До коментар #22 от "Stéphanie 🎲":

    Права си. На такива хора трябва да им покажеш кое е зло и кое е добро по начин, който разбират. С приказки не става. За жалост тези начини не са от човечните, но това е положението, някои индивиди не разбират от друго.
Новини по държави: