Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 15:45 2 665 13

Гореща надпревара на изборите в САЩ

  • избори-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Байдън води Тръмп на национално ниво

Гореща надпревара на изборите в САЩ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън има 8 точки преднина пред настоящия президент Доналд Тръмп, сочат данните от последната национална анкета. 52% от вероятните гласоподаватели подкрепят Байдън, докато 44% са за Тръмп. 2% от анкетираните ще гласуват за трети кандидат, а други 2% отбелязват, че все още не са решили.

Близо 41% от гласоподавателите на Байдън отбелязват, че ще гласуват за него само в опит да свалят Тръмп, а не защото подкрепят демократа.

Преднината на бившия вицепрезидент на САЩ леко намаля от началото на октомври, когато той беше с 10 точки пред Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    14 5 Отговор
    Бате Тръмпи ,ще ти пратя моя ЦИК и ще спечелиш 80 процента като моя приятел Лукашенко.

    Коментиран от #2, #10

  • 2 Не шподценявайте

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Бойко нощния бандит":

    То да не би Боко да печели избори честно? Само не се знае чий е патента! Проф Костинбродски е ренде Вьорнер - справя се с всякакви изборни проблеми и осигурява проценти по заявка на ИПОН! Боко сам казва че е прост, тъй че проф/ана/ държи ноу хау - то.
  • 3 2020

    15 0 Отговор
    Големи лъжи. Кой ще печели ,е без значение.Нали ,пак ще се подчиняват и управляват от Израел?!И двамата са подставени лица/по-точно дядовци/.Но лошото е ,че за 8 счупени щайги Бойко Методиев Борисов /комунист/продаде и заложи суверенитета на България на сащ. Никой /през Първо, Второ ,Трето Българско Царство и дори Тодор Живков/не е продавал България като парче гума на най-невнятните Президенти на сащ /изключвам Джон Кенеди/.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Уса

    12 0 Отговор
    Дръмп ще спечели.Байден иска да ни налупи противогъзите и да ни лупкат черните
  • 5 Неутрален

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "2020":

    като не искате Рафал на ви сега
  • 6 2021

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "2020":

    Не е баш тъй тоя изкукуригал дъртак БайДън ще бъде като нашата Шотланска овчарка че и по зле, ще осъмнем някой ден с цветни революций и нови военни конфликти, Беларус е готов загрят само дъртака да спечели.
  • 7 Перо

    11 1 Отговор
    На последните избори и Килъри “водеше”,но там няма ЦИК на Мутрашенко.

    Коментиран от #8

  • 8 Водеше

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    и даже Нюзуик публикуваха на корицата нейната снимка като победител. После бързо трябваше да изземат броя от мрежата за разпространение. Но, някои все пак са се сдобили с този "уникален" брой...
  • 9 Гледах

    4 0 Отговор
    полагането на клетва от съдия Ейми Барет. Ти да видиш, свидетел беше чернокож член на Върховния съд. За какъв "расизъм" става дума? Имаха и чернокож президент, цели два мандата... А сега, цяло движение и размирици.
  • 10 ттт

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Бойко нощния бандит":

    Честит имен ден
  • 11 тръмп

    4 1 Отговор
    "Пууловете" в щатите (с изключение на 1-2) са супер про демократически! Факт! Така че... Но дори и да е така се коментира, че вече гласувалите са в голяма част основата на Демократите докато в дена на изборите (3-ти ноември) гласуват основната бойна единица на Републиканците! Така, че там където сега показва малка преднина на Байдън, дори и да е вярно най-вероятно ще се обърне вота в последния ден. Затова и Демократите искаха удължаване на преброяването в някои щати за да имат шанс и там да измамят ако могат.
  • 12 тамагоче

    4 1 Отговор
    Да гласуваш за невменяем кандидат, издигнато от олигарсите и тяхната демоновска партия означава, че и ти самият си най-малкото потомствен дебил, а те в Сащ са стотици милиони.
  • 13 Нулиране

    2 0 Отговор
    Борбата е между капиталисти (Тръмп) и глобалисти - The great reset (Байдън). След изборите в САЩ ще стане ясно на къде ще иде света. Активите от САЩ ще идат в Китай. Оттук насетне сме в епохата на борба с вирусите, а тя ще приключи, когато каже Бил Гейтс, "машата" на Ротшилд - естествено за тях няма да прочетем почти никъде.