Last news in Fakti

1 Ноември, 2020 09:37 2 465 13

Предизборен митинг премина в сблъсъци с полицията

  • сащ-
  • избори-
  • северна каролина-
  • полиция-
  • сблъсъци

Предизборни вълнения в САЩ

Предизборен митинг премина в сблъсъци с полицията - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Предизборен митинг в американския щат Северна Каролина, целящ насърчаване на избирателната активност, завърши със сблъсък между участници в митинга и полицията. Множество хора бяха арестувани пред съда на окръг Аламанс. Полицията използва лютив спрей, за да разпръсне събралите се. Местните жители твърдят, че сред засегнатите има и деца.

"Полицаите търсеха извинение да използват лютив спрей и да извършат арести", заяви студентката и активистка против расизма Линдзи Айлинг.

Очаква се полицията да даде брифинг, на който да обясни причината за действията си.

Вчера беше последният ден, в който жителите на Северна Каролина могат да гласуват предсрочно. Щатът е ключов за прездентските избори и Доналд Тръмп, който се нуждае от победа в него, за да подобри шансовете си срещу кандидата на Демократическата партия Джо Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кеф

    6 13 Отговор
    Кочината се разпада.Основният спонсор на Катай а именно Сащ е пред разпад а с тях ще изчезне и тумора Катай.

    Коментиран от #2

  • 2 9812

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Кеф":

    И там цари тирания също, като в България! Как така ще пръскат с лютив спрей мирно протестиращите хора! Че и ги арестуват отгоре на всичко! Имало и пострадало дете! Перверзници! Да посегнат на дете! Да живее Демократическата партия! Джо, президент!
  • 3 Махай се

    2 20 Отговор
    Тръмп е прост! Тръмп е националист! Тръмп е диктатор! Тръмп е ограничен! Тръмп е Путиноид! Долу Тръмп!

    Коментиран от #6

  • 4 Бреййй аманн

    2 10 Отговор
    Ариеца да си ходи , освен да строи стени и мисли за собствения си за/ник друго не прави! Аман от ограничени арийци , с тях идват световните войни, а може да се ограничат само до локални конфликти, но без стени и омраза ,а с налагане на демократични права за всички, както и реципрочни санкции за прегрешилите!
  • 5 Жак Фреско

    3 1 Отговор
    .Монетарната система се разпада и скоро парите няма да бъдат разменно средство,всеки ден милиони губят вяра в системата!
  • 6 9812

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Махай се":

    Лошото е че пак ще го изберат! Американците са по-прости и от повечето българи! Дай им работа и някой и друг долар и ще те избират докато си жив! Подкрепи малко дребният и среден бизнес и огромната част от американският народ е с теб! Даже тъпите цветнокожи подкрепят Бай Дончо! Е! Недоволна е "Дълбоката държава"! Те държат Световните пари и нищо чудно да го поръчат! Няма да е първият щатски президент, който ще си отиде по този начин!

    Коментиран от #7

  • 7 Хи хи

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "9812":

    Е кой китаец ли да изберат.Тогава никой няма да им вярва в тпата държава.

    Коментиран от #8

  • 8 4745

    7 2 Отговор

    До коментар #7 от "Хи хи":

    Не! Да изберат Джо! Той е такъв пич!:) Бъзикам се!:) По-добре китаец, отколкото Джо! Между другото китайците се справят много добре и на САЩ ще им дойде добре един китаец!:) То, и на нас няма да ни дойде зле, ама няма да издържим на дисциплината и бачкането!:) Ще се натръшкаме до един!:)

    Коментиран от #9

  • 9 ха-ха

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "4745":

    То, и без бачкане, резултатът пак ще е същият :-)

    Коментиран от #11

  • 10 А туй то

    6 0 Отговор
    Митинг - ''целящ насърчаване на избирателната активност'' ?!
  • 11 109

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "ха-ха":

    Със сигурност! Но, хората все пак трябва да намират смисъл в нещо! Ние се обезверихме! Не вярваме в нищо! Затова си отиваме! Работата е хубаво нещо! В нея може да се намери смисъла! Народа ни е казал:"За лудо работи, за лудо не стой!"

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.