Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 09:40 1 991 10

Младежи заплашиха френски кмет. Бързо бяха осъдени

  • франция-
  • съд-
  • лион

Решение на съда в Лион

Младежи заплашиха френски кмет. Бързо бяха осъдени - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Френски съд осъди двама младежи, заплашили кмет на район в Лион, съобщи France 24.

Двамата младежи не са учили или работели. Единият е от алжирски произход.

Той е кандидатствал за френски паспорт, но не е получил такъв. Двамата са признали своята вина.

Те са заплашили въпросния кмет с обезглавяване. Подсъдимите твърдят, че са били принудени от престъпни групи.

Те получиха по една година затвор. Младежите са изписали заплахите върху сградата на училище.

Това е станало преди седмица, като съдът е действал бързо.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи хи

    27 3 Отговор
    А зящо не са убити?

    Коментиран от #2

  • 2 Евросатанизъм

    35 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хи хи":

    Защото вместо мъже, в Европа има само меки китки! Страна и Християнство се пази с танкове, картечници и автомати, а не със слогани:"Black Lives Matter" и ежегодни "Gay prides"! А и не е луд тоя дето яде баницата, а тоя, който му я дава!;)

    Коментиран от #3

  • 3 ФактичесТки

    18 1 Отговор

    До коментар #2 от "Евросатанизъм":

    Не знам за бляк лайфс матер ама гейнпрайдовете с си еврейска разработка.
  • 4 цербер

    12 1 Отговор
    "Френски съд осъди двама младежи, заплашили кмет на район в Лион. Това е станало преди седмица, като съдът е действал бързо." В България щяха да се измъкнат за два дни с условна "присъда" и смешна глоба,или щяха да ги пуснат на свобода без никакви последствия за тях.
  • 5 хъхъ

    8 2 Отговор
    Една рисунка с МухаМед и всичкото ислямист скача. Колко лесно се манипулират тези хора. Религии в 21-ви век...стига!

    Коментиран от #6

  • 6 Бойл-Мариот

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "хъхъ":

    Те са ви такива в резултат на кръвосмешения и ограничен набор от генетични линии.Да му мислят европейките които им раждат и си замърсяват гебофонда с дeбили
  • 7 Stéphanie 🎲

    4 1 Отговор
    Първо ще влязат в академията 😂 за пред пресата После може и да не чуем никога за тях😉....Интетесно какво стана с чеченците 240 човека Путин ще си ги вземе ли ,не дадоха инфо от разговора с Gérald Darmanin ,може пък и аз да съм пропуснала .Путин нищо не казва по въпроса ?
  • 8 минчо

    14 0 Отговор
    ТРЯБВО КАТО РУСНОЦИТЕ В ПОСОЛСТВОТО.ТИЯ ПРЕВЗЕМАТ ПОСОЛСТВОТО НА СССР В ТЕХЕРАН.КГБ ОТВЛИЧА РОДИТЕЛИТЕ НА ПОХИТИТЕЛИТЕ ОТРЯЗВА ИМ ГЛАВИТЕ ИМ ГИ ИЗПРАЩА В КОЛЕТ В ПОСОЛСТВОТО СЛЕД 2 ЧАСА ПОХИТИТЕЛИТЕ СЕ ПРЕДАВАТ.ТОЗИ ХУМАНЕН ПОДХОД ТРЯБВА ДА ГО ПРОБВАТ И ФРАНЦУЗИТЕ ПРЕДИ АТОМНАТА БОМБА

    Коментиран от #9

  • 9 Д'мин

    5 1 Отговор

    До коментар #8 от "минчо":

    80-те години на миналия век, не в Техеран а в Ливан, Бейрут, група "Алфа". Не в кутии а в чували.Цитат:"През октомври 1985 г., радикалната група „Мюсюлманско братство“ отвлича четирима съветски дипломати в Бейрут. Докато Руските специални части достигнат до местонахождението на похитителите, един от дипломатите вече е бил екзекутиран. Политиката на Москва, не е известна с преговорите си с терористи. Едва ли е направено някакво усилие да се задържат живи атентаторите. С помощта на мрежа от информатори, руснаците, идентифицирали екстремистката групировка отговорна за похищението. За да освободят останалите дипломати, руските части намират членовете на семействата на „Мюсюлманското братство“ и ги взимат за заложници. Започват да режат части от телата им и да ги изпращат на похитителите. "
  • 10 PSG

    4 0 Отговор
    А така, браво за бързата реакция и работеща прокуратура. Само с твърда ръка спрямо такива. Не учили и не работили - веднага да се проучи целта и за какво са дошли в страната! Кои са тези престъпни групи?
Новини по държави: