Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 11:03 1 609 1

Германия: Политическата посока на САЩ може да стане ясна едва през пролетта

  • джо байдън-
  • германия-
  • сащ

Немският икономически министър също така определи като ключов планът на Джо Байдън да върне САЩ в Парижкото споразумение за климата

Германия: Политическата посока на САЩ може да стане ясна едва през пролетта  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Германският министър на икономиката Петер Алтмайер заяви в понеделник пред радио Deutschlandfunk, че се опасява, че несигурността в Съединените щати ще продължи с месеци и едва следващата пролет ще стане ясно в каква посока ще поеме американската политика.

Американският президент Доналд Тръмп, който още от преди изборите се опитваше да постави под съмнение техните резултати с недоказани твърдения за измама, обеща през уикенда да продължи с правната стратегия, чрез която се надява да отмени настоящите резултати, които дадоха победата на Джо Байдън в президентските избори в САЩ, проведени в началото на ноември.

Запитан дали смята, че при управление на Джо Байдън ще бъде сложен край на търговските войни, водени от САЩ, Петер Алтмайер отговори, че смята, че ще има завръщане към по-силен мултилатерализъм (многостранност).

Немският икономически министър също така определи като ключов планът на Джо Байдън да върне САЩ в Парижкото споразумение за климата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интересноо

    2 1 Отговор
    В Германия дори не знаят,че в България през 2020 година съществува ЛАГЕР НА СМЪРТТА подобен както при техният Адолф!
    Повече информация ще има в Билд и Велт!
Новини по държави: