Last news in Fakti

18 Ноември, 2020 08:20 1 790 5

Европа ще намери разбирателство

  • германия-
  • томас рот-
  • ес

Германското председателство на преговори

Европа ще намери разбирателство - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Мисля, че ще намерим споразумение за бюджета на ЕС. Това заяви германският министър по европейските въпроси Михаел Рот, цитиран от Ди Велт.

Германия търси споразумение по въпроса. През седмицата Унгария и Полша обявиха, че няма да подкрепят договора.

Те са против условието за върховенство на закона. Припомня се, че има компромис с Европейския парламент, което е основа за споразумение.

Рот заяви, че страните, които не подкрепят споразумение, трябва да разберат колко ограничена ще е подкрепата за всички. Европейските граждани очакват да им бъде осигурена подкрепа.

Предстоят разговори с Полша и Унгария. Полското правителство обяви, че очаква условието да се приема чрез единодушно гласуване.

Очаква се страната да потърси подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оппааааа...

    3 0 Отговор
    И какво стана?
  • 2 Гоце

    0 0 Отговор
    Докато се занимавате с ветото на България за никому ненужната северна мак. ви натресоха наистина важно вето😅
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 селтак

    0 0 Отговор
    ЕС отдавна не съществъва! Германия и Франция да казват какво ще се случи а другите да ръкопляскат! Що ли ми прилича на един режим и една империя дето рухна преди 30 години! И те се мислеха за богопомазани и вечни!
Новини по държави: