Last news in Fakti

2 Декември, 2020 14:50 1 282 4

Айфеловата кула отново отваря на 16 декември

  • париж-
  • айфелова кула

Според собствениците на обекта броят на посетителите рязко е намалял най-вече поради факта, че чуждестранните туристи са много малко заради ограниченията за пътуванията

Айфеловата кула отново отваря на 16 декември - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Айфеловата кула планира да отвори за туристи на 16 декември, след като седмици бе затворена заради пандемията от новия коронавирус. Това съобщи в Туитър един от най-посещаваните туристически обекти във френската столица.

Очакваме да ви видим отново между 10:30 и 18:30 часа на 16 декември, може да се прочете в туита с качена снимка на парижката забележителност, предаде ДПА.

Айфеловата кула бе затворена за посетители в края на октомври, след като Франция затегна свободното придвижване в опит да овладее разпространението на новия коронавирус, който засегна особено силно Франция, предава БТА.

Както може да се види от съобщението, нощните посещения остават забранени.

Айфеловата кула затвори в началото на годината заради пандемията по време на първата вълна и след това отвори отново. С настъпването на втората вълна тя остана затворена за месеци.

Според собствениците на кулата броят на посетителите рязко е намалял най-вече поради факта, че чуждестранните туристи са много малко заради ограниченията за пътуванията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що я боли бабата

    1 1 Отговор
    У видим кога ше отворила кулата😂😂😂😂там осведомяват ли ги кат падне снег у кържали😂😂😂

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Les Lapins Crétins😁 си

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Що я боли бабата":

    Не ги информират 😂
  • 4 прррц

    0 0 Отговор
    няма ли да искат PCR тест
Новини по държави: