7 Декември, 2020 18:50 2 581 18

Тръмп готви нова провокация за деня, в който Байдън влиза в Белия дом

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Настоящият президент на САЩ ще обяви кандидатурата си за изборите през 2024 година

Тръмп готви нова провокация за деня, в който Байдън влиза в Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доналд Тръмп планира опозиционен митинг в деня, когато следващият президент на САЩ Джо Байдън встъпва в длъжност.

Тръмп планира да обяви кандидатурата си за изборите през 2024 г. именно на този митинг, съобщава британският вестник The Independent.

Заради епидемиологичната обстановка в страната Байдън готви скромно събитие за полагането на клетва.

Според близки до Тръмп източници той ще пропусне клетвата на Байдън и дори може да не покани него и съпругата му - д-р Джил Байдън, да посетят Белия дом, както е по традиция.

Настоящият президент на САЩ все още не е обявил публично големия митинг и не е изяснил дали ще присъства на встъпителното събитие на Байдън, подчертават от изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипи

    7 1 Отговор
    И в Куинс да си роден, не означава да не си себичен селтак, с вратовръзка до увисналия!
  • 2 И двамата са

    6 11 Отговор
    ....откачалки. Бай Дончо казва, че Белгия е хубав град, а Бай Дън нарича внучката си с имате на починалия си син. Бай Дън е по зле от Дончо. Той е епилептик и страда от тежка деменция. Дали Дони ще присъства на клетвата на Дъни няма значение. Така или иначе новият президент на САЩ ще бъде Камала Харис.
  • 3 3,14К

    14 6 Отговор
    Това от CNN ли го разбрахте? Нещо за записите от Джорджия няма ли да покажете. А за сървърите от Франкфурт? А 5 000 000 бюлетини от Китай? Какво ли ще реши върховния съд. Дали до инагурацията няма да има арести? А за митинга, той няма да бъде опозиционен.

    Коментиран от #5

  • 4 Доню

    3 1 Отговор
    С туйт щел да закрие фейсбук
  • 5 ти имаш ли на представа

    2 8 Отговор

    До коментар #3 от "3,14К":

    в китай колко американци живеят. Имат огромни заводи навсякъде. Ай ти компании, логистични фирми. Пълно е с американци. Нямат ли ораво да гласуват според теб. Значи и тея два милиона българи по света, ако гласуват на следващите избори против Борисов, ще са фалшиви гласове, така ли?

    Коментиран от #8

  • 6 ЦРУ

    8 4 Отговор
    ХА...ХА...ХА...! Ехоооооо..т.н. " ЖУРНАЛИСТИ "...само вие ли не знаете ??? Бюлетините ОЩЕ се броят .а резултатите на 6 .01.21 год ! Оспорват се резултати в 6 щата !!! Днес гл. ПРОКУРОР подаде оставка...след като казал .че няма " ГОЛЕМИ " нарушения...а като видя записите СЪС КРАЖБА на гл. в Джорджия ..СЕ ХВАНА за ГЛАВАТА !!! Със " ИЗПЪЛНИТЕЛНА " заповед от 2018 год. ...Тръмп възлага на КИБЕРОТДЕЛ на АРМИЯТА да пазят САЩ от " КИБЕРВОИНА " Този " КИБЕРОТДЕЛ е засякъл в Франкфурт прехвърляне на гласове за ДЖО ...след като СЪРВАРИТЕ на преброителната фирма )( финансирана от Клинтън ) са свързани към ИНТЕРНЕТ !!!! Военните веднага обявиха резултата ...: 410 - 124 ел. гласа за Тръмп ! ВОЕННИТЕ говорят за " ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ" ...и искат Тръмп да въведе ВОЕННИ СЪДИЛИЩА ! НЯМА НАЧИН....НЯМА НАЧИН.....НЯМА НАЧИН ....Тръмп да даде " ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ " на ДЖО ! ...за Тръмп са гласували над 85 милиона ! ОЧАКВАЙТЕ тези дни .....запис на ДЖО - : НАПРАВИХМЕ НАЙ-ГОЛ. изборна измама в историята " !

    Коментиран от #11, #15

  • 7 туйонуй

    9 4 Отговор
    Да обявава направо и за 2028. Шансовете са същите. Както и шансовете на всички русифилистици, които продължават да пишат под команда за фалшификации, да се вразумят някога. Общо взето, сговор на глупци.
  • 8 3,14К

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ти имаш ли на представа":

    Запис на сделка да се напечатат. Ако се интересуваш можеш да си го намериш.

    Коментиран от #14

  • 9 РЪМПЕЗИ

    1 2 Отговор
    МАГАРЕ НА МОСТ...БАРЦЕЛОНСКИ МУ ЗАВИЖДА...ПЛАТИ МУ САМОЛЕТИ В АВАНС...КОГА ЩЕ ГИ ИМАМЕ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ...ТОВА, ЧЕ СА НИ ИЗЛИШНИ Е ДРУГА ТЕМА...
  • 10 един от многото

    2 1 Отговор
    И да си много прост не е лесно!
  • 11 нашия

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "ЦРУ":

    новината е почти фалшива всички тия които се опитват да я разпространяват цитират световно неизвестен източник

    Коментиран от #13

  • 12 Може

    0 1 Отговор
    книга за тея двамата да се напише “Войната на пенсионерите - битката за белия дом”
  • 13 ЦРУ

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "нашия":

    ЮТУП - през. избори в Сащ-2020 ...има и ДИРЕКТНО....и ФОКС НЮЗ !
  • 14 ако започна да ровя мога да намеря много

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "3,14К":

    изфабрикувани неща. Ако аз съм на мястото на Тръмп, бих ги поръчал сам, през подставени лица, с цел, ако загубя, да извадя "уж компромати" за поръчани фалшиви бюлетини от опонента. Това са елементарни похвати. Знаейки, че Тръмп е измамник, не плащащ данъци чре, машинации за стотици милиони, това е абсолютно очаквано като поведение и действия. Как да му вярва човек, като и родата му го мрази. Няма приятели, жена му го мрази( не спят заедно и му бута ръката на пунлични места (дори пред камери) щом реши да я докосне. Фалирал е няколко пъти и се е оправял ,заборчнявайки към много влиятелни и богати хора, които явно му дърпат конците, в противен случай ще му вземат и долните гащи.
  • 15 ти си с изгърмели бушони

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "ЦРУ":

    Следя пресите по цял свят. Това което пишеш, най-вероятно е от някой вестник от сорта на "ШОК" или сайт "Световни конспирации". Никъде, дори в германската преса, няма дори намек за някакви подобни обвинения, твърдения или съм ения. Това би бил международен скандал. Ако става въпрос за сървъри в Малта, на Вирджинските или друга офшорна зона, би било по-вероятно, но там......... извинявай. В ЦРУ биха казали "ЛОША "нереалистична" ЛЕГЕНДА"

    Коментиран от #16

  • 16 нашия

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "ти си с изгърмели бушони":

    лошо следиш пресата явно- за сурвара иззет в Хамбург нищо ли не намери или четем само квото има във пресата на пъева страница

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Ми не

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "нашия":

    пак търся и пак не намирам. Дай линк, ако имаш, да видим къде ги четеш тея глупости и какво пише.
  • 18 Първо пишеш Франкфурт

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "нашия":

    А после стана Хамбург. Нещо май се обърка, или не, май дрънкаш глупости