Last news in Fakti

8 Декември, 2020 07:17 1 804 10

Надеждите на Тръмп се изпаряват! Властите в Джорджия потвърдиха резултата от изборите

  • джорджия-
  • доналд тръмп-
  • джо байдън

При новото преброяване с използване на скенери, които да отчитат и сумират резултатите, били констатирани незначителни разминавания в някои избирателни окръзи

Надеждите на Тръмп се изпаряват! Властите в Джорджия потвърдиха резултата от изборите  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Местните власти в американския щат Джорджия отново потвърдиха крайния резултат от президентските избори на 3 ноември, според който победител е кандидатът на демократите Джо Байдън, предаде Асошиейтед прес.

Това стана след извършеното ново преброяване, поискано от президента републиканец Доналд Тръмп, който оспорва резултата.

"Ние преброихме вече три пъти всички редовно подадени бюлетини и резултатът остава непроменен", заяви щатският държавен секретар Брад Рафенспъргър на пресконференция в сградата на местния Капитолий в Атланта.

При новото преброяване с използване на скенери, които да отчитат и сумират резултатите, били констатирани незначителни разминавания в някои избирателни окръзи, при което преднината на Байдън е спаднала със 766 гласа до 11 779 от всичките около 5 млн. подадени бюлетини, което не променя крайния резултат.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Onq s konq

    6 7 Отговор
    Браво. Така ще вика и господин Борисов. Ма Мишо Константинов няма да е там да брои
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дали в кремъл

    2 7 Отговор
    гризат нокти сега?
  • 6 Тчи луда ли ма

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "СТЕЛА":

    Луда ли си ма? Да ме сряаняваш с тая отрепана бисексуалка от перник.
  • 7 Идват МръсниДни

    2 12 Отговор
    Ха ха ха....След като измамата и внушенията с който измамникът Тръмп подготвяше и обработваше в страх съзнанието на привържениците си месеци преди изборите , че някаква си абстрактна "Дълбока държава" ще му фалшифицира с милиони гласове и ще му открадне изборите не сработи и измамата му е разкрита, властолюбивия до лудост Тръмп окончателно "ще полудее" след оповестяването на решението на 14.12.2020 на Върховния съд че няма да е следващия президент на САЩ, и ще извади последния си налудничав коз за да остане на всяка цена на власт като президент, с въвеждането на военно положение и мобилизация на верните му генерали и армията, като най арогантно ще посегне на погазване на Демокрацията и Свободата в САЩ...!!!
  • 8 нашия

    1 1 Отговор
    само гледайте да не се кондензира внрзапно,че такув киселинен дъжд ще завали над демонократите
  • 9 абг

    3 3 Отговор
    След като направиха експеримент и пуснаха равен брой бюлетини за Тръмп и за бидона в един скенер и той отчете 26% повече бюлетини за бидона, от фирмата производител направиха одит на скенера и казаха, че резултата от одита бил не 26, а 0,26% "грешка" в полза на бидона. И понеже разликата между двамата е 0,2%, това означава, че Тръмп печели изборите в Джорджия.
  • 10 туйонуй

    2 0 Отговор
    Началото на края на приказки от 1001 нощ. Всички русофилситици, които се опитаваха да ни внушат, че руските прийоми минават в САЩ ще трябва да започнат да пият по една чаша студена вода преди лягане.