18 Декември, 2020 16:05 5 633 84

Путин: “От Запад никога не идва нищо хубаво“

  • русия-
  • владимир путин

В началото на юли Путин получи чрез референдум одобрение за предложените от него конституционни промени, които ще му позволят през 2024-а и 2030-а да се кандидатира и за пети, и за шести мандат

Путин: “От Запад никога не идва нищо хубаво“ - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"От чужбина никога не идва нищо хубаво“, заяви руският президент Путин. Годишната му пресконференция по традиция продължи с часове. И пак по традиция той не каза нищо хубаво за останалия свят.

Шефът на Кремъл за пореден път отрече руските тайни служби да са замесени в отравянето на опозиционния лидер Алексей Навални. Ако бяха участвали, „щяха да доведат нещата докрай“, каза Путин на традиционната си годишна пресконференция. Той увери, че Навални бил поддържан от американските тайни служби. Щом е имал достъп до чувствителни материали, би било естествено да бъде наблюдаван от руските служби. „Но това в никакъв случай не означава, че е трябвало да бъде отровен“, заяви Путин.

Президентът се позова на статии, съгласно които отряд убийци от руското вътрешно разузнаване ФСБ, включващ и специалисти по нервнотоксични вещества, бил изпратен да се разправи с известния критик на Кремъл. Разследванията на много медии, сред които СиЕнЕн и „Шпигел“, не били никакви разкрития, а единствено потвърждение на предоставените от американските тайни служби информации. Путин и този път – както и в миналото, избягваше да назовава името на Навални и го наричаше просто „пациентът в берлинска клиника“. След отравянето Навални бе приет на лечение в Германия, където се намира и сега.

Според резултатите от анализите на три европейски лаборатории и на Организацията за забрана на химическите оръжия, през август опозиционният политик и критик на Путин е влязъл в контакт с нервнопаралитично вещество от типа „Новичок“. Той едва не загина от последствията на отравянето.

За Беларус: „Това е намеса“

На годишната си пресконференция руският държавен глава по правило засяга множество теми. Като този път антизападна риторика прозвуча не само във връзка със случая Навални. Упреци от този тип Путин отправи и по повод на продължаващата от месеци борба за власт в Беларус. „От Запад никога не идва нищо хубаво, а това, което виждаме там, е намеса." Опозицията била подкрепяна политически и финансово. „Необходимо е да се даде на беларуския народ възможността сам да реши проблемите си."

Русия негодува и заради санкциите на ЕС спрямо политическото ръководство в Беларус – заради полицейското насилие срещу демонстрантите. Те настояват за оставката на президента Александър Лукашенко, за когото това е вече шести мандат, и който получи уверение то Путин, че при желание ще изпрати части на руското вътрешно министерство в съседната страна.

Подкрепа за Донбас

Москва осигурява поддръжка и на сепаратистите в Източна Украйна. „Ние подкрепихме Донбас и дори ще разширим нашата подкрепа." Това засяга промишлеността, инфраструктурата и решението на социалните въпроси. Путин обвини украинския президент Володимир Зеленски лично за отсъствието на напредък в конфликта. Зеленски бил обещал да реши проблема, след което обаче изпаднал под влиянието на „крайнонационалистически сили“. Той предупреди Киев да не променя едностранно съдържащия се в Минското споразумение от 2015-а година мирен план. От 2014-а части от Източна Украйна са под контрола на проруски бунтовници. Украинското правителство обвинява Москва, че подкрепя сепаратистите и с оръжие, и с военни. По преценки на ООН, в боевете са загинали над 13 000 души.

Що се отнася до отношенията със САЩ, руският президент се надява – по неговите собствени думи – на подобрения след встъпването в длъжност на новоизбрания президент Джо Байдън. Той имал опит и във вътрешната, и във външната политика, поради което Путин предполага, че част от съществуващите проблеми ще могат да бъдат решени при новото правителство.

„Имам разрешението на народа“

Путин отхвърли за пореден път твърденията, че Русия е повлияла на резултатите от президентските избори в САЩ през 2016-а година. Но той очаквал намеса от чужбина в руските парламентарни избори догодина.

Въпросът дали самият той ще се кандидатира отново за президент след три години, не получи конкретен отговор. „Но аз формално имам разрешението на народа." В началото на юли Путин получи чрез референдум одобрение за предложените от него конституционни промени, които ще му позволят през 2024-а и 2030-а да се кандидатира и за пети, и за шести мандат.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вова император

    91 36 Отговор
    Западът скоро ще почва от Гибралтар назапад.

    Коментиран от #55

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Doko

    29 59 Отговор
    От изток пък съвсем....
  • 5 сПас

    137 34 Отговор
    С 1 изречение каза истината и им го наби на западняците.Всичко на този свят идва от изток ,дори слънцето изгрява оттам.

    Коментиран от #20, #52

  • 6 Сандо

    87 15 Отговор
    Който има интерес да изгледа самата пресконференция,а не да чете и най-вече да се доверява на писанията на отчайващо манипулативното и лъжливо овчарче,известно ни с инициалите ДВ.
  • 7 Па па

    47 14 Отговор
    Запада затвори бебешки магазин Па па в Стара Загора. Посегнаха и на децата ей.
  • 8 ПРАВ Е ВОВА. .КАПИТАЛИЗМА

    75 23 Отговор
    ЗАГНИВА И ХОРАТА СЕ САМОИЗЯЖДАТ. .НЯМА МОРАЛИ. .ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ВЪЛК

    Коментиран от #31

  • 9 Тревожа са за вас. Дано да са оправите..

    11 3 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ......
  • 10 Запада

    48 15 Отговор
    E как, от нас идва корупцията, либерастията, джендърите, войните и окупациите, от нас идват холивудските филми за които сме благодарни че чрез тях стъпихме на луната. От Запад идват всички кражби на немски технологии от Германия след втората световна, от нас идват и двете ядрени бомби в Япония. Изтока е благодарен че спи с нашите бели жени които са безплатни за всички
  • 11 Зрител

    72 20 Отговор
    През цялата история на нашата цивилизация западняците са били агресори! Чрез походите си на исток си решеват икономическитре и социалните проблеми! Дойде тед бежанците да имго върнат...И пак Русия ще трябва да ги спасява!
  • 12 Да топно

    19 53 Отговор
    тавариш по добре в РАСИЯ 81 евро мин. работна заплата. Мизерия
  • 13 Stéphanie 🎲

    22 43 Отговор
    Ох мамо милия той 😂точно така говори на крепост🧱ите ма боже прибери си версиите много те моля🙏.Ах горкия 🥴🤪 болен човек
  • 14 Аха

    31 44 Отговор
    А от Путин идват само хубави неща. От новичок до казачок.
  • 15 pepe

    31 10 Отговор
    „Но аз формално имам разрешението на народа."

    След разстрела на Николай II САМО Хрушчов и Елцин напускат ЖИВИ поста, който заемат /при Горбачов просто се "съкращава" щата/...
  • 16 Марс

    27 46 Отговор
    Ако Запада чакаше да дойде нещо хубаво от Ру,сия за целия свят имаше да чака 1 милион години без да са мръднали от първи век
  • 17 чекмеджето

    27 5 Отговор
    Пак им се е подигравал !
  • 18 Каскетя

    26 39 Отговор
    Най-показателният ФАКТ: всички руснаци бягат на запад вкл. и децата на Путин ,и мечтата им е щатска виза .Заключението могат да си го направят хората които имат поне една гънка в главата си,

    Коментиран от #47, #69

  • 19 РУСИЯ.......ПАК СЕ ОПРАВДАВА

    17 14 Отговор
    А КОЛКО МЕРЦЕДЕСИ И БМВта ИМА В МОСКВЕ.....БАТЮШКА

    Коментиран от #27

  • 20 Хо хо хо

    21 38 Отговор

    До коментар #5 от "сПас":

    Ми ходи на изток бе пдраст.Кво ти правят децата в Германия.
  • 21 Рико

    15 22 Отговор
    Руснаците отиват при хубавото на "Запада".
  • 22 монголец император какво да каже

    11 31 Отговор
    На блатото и вунята ,болен народ пияни хора
  • 23 Путин

    16 28 Отговор
    Да инвестира пари в стрежа на много болници наречени Психиатрия и да се лекуват имат нужда включително и той самият
  • 24 2020

    55 16 Отговор
    Няма нужда от глупави мнения.Владимир Путин е най-авторитетния ръководител в световен мащаб. Западът това не може да прости.Той възвърна блясъка на Русия.Това е Империя и въпреки грешките си Русия върви напред.Подвеждащи въпроси не могат да затруднят Вл. Путин На омръзналия въпрос за предателя Навални /пак евреин/всичко е казано и доказано.Всичко беше постановка на тъпите сащ ,Англия /имах по-добро мнение за тази посещавана от мен страна/ и техните служби.Цял свят знае за лъжите им.Защо Израел мълчи и не вземе отношетие за Навални?!Защото и Мосад знае за лъжливото отравяне на Навални.А колкото ,до влиянието на изборите от Русия в сащ това буди смях .За изборите в сащ се договаряха големите еврейски корпорации и най-после избраха един от двамата дядовци-Байдън.Но има и нещо още по-лошо:глупавата Външна политика на България от ибрикчията Б. Борисов и много слабата Външна Министърка Екатерина Захариева.Ето това е тревожното, а не каква политика води Русия.Мислете!

    Коментиран от #28

  • 25 Вовката

    7 21 Отговор
    "Дойде от Запад един бабанка , ама черен и ей такъв ми направи а нала "
  • 26 мангър

    16 28 Отговор
    Затова всички рашисти отиват да живеят на ЗАПАД!!
  • 27 Рико

    13 35 Отговор

    До коментар #19 от "РУСИЯ.......ПАК СЕ ОПРАВДАВА":

    Не е само вносът на крайни стоки. Машини, технологии, лицензи... Преди време научих, че стабилизаторите на млякото идват от "запада", ако ги няма в Москва нищо няма да има в магазините. А в добивната промишленост? Машините които ти обработват храните, които дрехи ти шият, които те транспортират .... Предполагам във фармацията е същото.Всичко! Те нищичко свое нямат. Ако се затворят, буквално ще умират гладни ,боси и болни! И колкото повече нищо нямат,толково повече кряскат,че са велики. Ако ги изолират ще умрат от само себе си. Тази държава върви към самоубийство!

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 пустиняк

    11 8 Отговор
    CAS забрани на Владимир Путин да присъства на световни шампионати и Олимпийски игри
  • 30 ХъмКво

    21 31 Отговор
    “От Запад никога не идва нищо хубаво“

    А от русия какво хубаво е дошло ?
    Тоталитарната комунистическа диктатура ли ??????
    Коя то е съизмерима само с фашизмът ?????
  • 31 Пешо от блока

    12 24 Отговор

    До коментар #8 от "ПРАВ Е ВОВА. .КАПИТАЛИЗМА":

    Това го слушаме от 1960 г, може да прочетеш вестник работническо дело от онова време.Нищо ново не сте научили рускопоклонни комуноиди предатели.
  • 32 хахаха

    16 6 Отговор

    До коментар #27 от "Рико":

    трай коньо за зелена тревица...дали ще дочакаш самоубийството на Русия? :)))

    Коментиран от #35

  • 33 Куньо

    12 22 Отговор
    Горките руснаци! Няма отърване от тоя!
  • 34 Asterix

    5 15 Отговор
    Тези снимки,от къде ги изравихте...или Путин ги изпрати на флашка...
    Московците могат да лизнат на Запада...все там киснат...защото там е кофти...
  • 35 Рико е прав ама зверски прав,,

    2 14 Отговор

    До коментар #32 от "хахаха":

    сега са затънали до нос в плаващите пясъци,още малко им трябва да се довършат.А на Рико прекрасен коментар ашколсун бе

    Коментиран от #82

  • 36 Казуар

    6 21 Отговор
    От Русия идва азиатщината и диктатурата. България беше 45 години откъсната от Европа.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ЛЛЛ

    28 5 Отговор
    На същото мнение съм, че от запад никога не идва нищо хубаво

    Коментиран от #53

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Да им "имам отровите"

    5 1 Отговор
    Щом от такава "отрова, едва не загинал", да им "пукна на отровите. Не е ли по-вероятно, аха, аха да го "спипат" като шпионин и само по този начин да го измъкнат?
  • 41 Част от архитектурата (готика, ренесанс

    6 0 Отговор
    и барок), картините в няколко замъка и част от книгопроизводството от края на деветнадесети и началото и средата на двадесети век още носят очарование и утеха. Що се отнася до новите идеологически веяния, непоносими са. Човек вече не протестира, че няма работа, а протестира, че се е родил мъж или жена, което си е протест на човека срещу самия себе си.
  • 42 Историк

    6 23 Отговор
    От Москва, НИКОГА НЕ Е ДОШЛО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ
    Последно, днес е дошъл НОВ ШПИОНИН
  • 43 Радев

    2 5 Отговор

    До коментар #28 от "Така ли те карат да пишеш от":

    От моите е. Казах му да пусне нещо ама той се поуля малко...
  • 44 ALBASTRU 🇬🇷🇷🇺

    25 6 Отговор
    Прав е Президента Путин за джендъризма на запада. В Русия тия ненормалщини са забранени с КРУМОВ ЗАКОН.

    Коментиран от #46

  • 45 Осъзнай се!!

    2 7 Отговор
    Руската организирана престъпнист да не пада небето?? Що за мерзавци сте вие?
  • 46 ГЕОРГИ

    5 14 Отговор

    До коментар #44 от "ALBASTRU 🇬🇷🇷🇺":

    Ти да видиш ? Ами самия той е педофил ! Отзован е от Германия заради педофилия . Пада си по малки момченца .

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ГЕОРГИ

    5 12 Отговор

    До коментар #48 от "А ти си":

    Какво си измислям ,Оли ? Виталий Мутко му водеше момченца - има и снимки , не се прави на дръж ми часовника с кукувичката
  • 50 А ОТ РУСИЯ,

    12 15 Отговор
    САМО РОБСТВО, МИЗЕРИЯ И СМЪРТ !

    Коментиран от #51

  • 51 и още

    6 8 Отговор

    До коментар #50 от "А ОТ РУСИЯ,":

    идва студ и комунизъм
  • 52 руска смрад

    7 23 Отговор

    До коментар #5 от "сПас":

    Ботоксовия полуръст ви го е набил на вас продажнитеците с все макарите.Всичко на тоя свят идва от запад.Света се развива благодарение на запада.Русия е изостанала кочинка ,която единствено вреди и не спомага с нищо за развитието на света.С абсолютно нищо ! Отговорна е само опита да разпространи социализма и да съсипе маса държави с тоя режим.Ако на тоя свят я нямаше Русия ,то в момента щяхме да сме дръпнали с още 200 години напред ,но долните северноазиатски примати за жалост ги има !
  • 53 а помниш ли

    5 11 Отговор

    До коментар #38 от "ЛЛЛ":

    как при социализЪма имаше такова чудо - кореком? пълно с лоши работи от запада? е, то било за да ни докажат колко е гнил мръсния капитализъм...

    Коментиран от #63

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хахаха

    3 15 Отговор

    До коментар #1 от "Вова император":

    Тоя дуджак съвсем полудя завалията :):):)
  • 56 Хората

    5 4 Отговор

    До коментар #47 от "Stéphanie 🎲":

    за съжаление не мислят и не правят разлика между вътрешна и външна политика.
    Пример:
    "Абе ти не виждаш ли САЩ колко са агресивни, ми те нападат която си искат държава, Ирак например, с разни фалшиви оправдяния?"
    "Да ама всеки иста да живее в Америка"
    Една държава има висок стандарт на живот, ерго тя може да нападне всеки. Но напада само тия без атомно оръжие.

    Коментиран от #65

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 карлсон

    3 3 Отговор
    Ами че то нищо хубаво не идва нито от Русия нито от САЩ и най-вече от Китай. От там само болести, зарази и смърт идват. Виж Швейцария е друга бира.Спазват си неутралитет и главата им е мирна нещо което и България трябва да направи и да остави т.нар.велики сили да се самоунищожават.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 А теб

    10 1 Отговор

    До коментар #54 от "руска смрад":

    какво интeрecувa кaк живeят?
    Дa нe cи руcнaк?
    Или имaш рoднини руcнaци?
    Нa мeн нe ми пукa, дa ca живи и здрaви. Кaктo и aмeрикaнцитe.
    Caмo дa нe ce мecят в рaбoтaтa нa други държaви. Кaктo и aмeрикaнцитe.
    Само че се месят и едните и другите, американците повече, въпреки, че претендират колко са за правата на човека и демокрация и какви ли още не.
  • 62 ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ. .КИТАЙ

    1 2 Отговор
    ЕВРАЗИЯ. .БРИКС. .ИНДИЯ. .И БРАТЯТА МЮСЮЛМАНИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ! !
  • 63 ЛЛЛ

    11 2 Отговор

    До коментар #53 от "а помниш ли":

    Да помня кореком, пазарувах от там - имаше лъскави неща които не бяхме виждали и го правехме от любопитство от време на време. Храната и всичко останало обаче си купувахме родно производство, а то не беше никак лошо. Сега нямаме такова производство, храним се с лоша храна, дишаме лош въздух, пазим децата си от наркотици, оглеждаме се да не ни ограби някой и т.н. Да не говорим, че нямаше такъв стрес, имаше качествено здравеопазване и не стояхме пред скъпите витрини като Гаврошчета. Сега цялата държава е кореком и както тогава не всеки може да си го позволи

    Коментиран от #83

  • 64 Stéphanie 🎲

    2 3 Отговор

    До коментар #47 от "Stéphanie 🎲":

    Защо ми използваш ника КРЕТА?????
  • 65 Stéphanie 🎲

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "Хората":

    47 коментар не съм аз някой друг е писал от мое име
  • 66 qwert

    3 3 Отговор
    Ааааааа тук греши.
    Идват добри и готини неща - ПОРНО, БЕЛ ПРАШЕЦ, ЧАЛГАРИЯТА, WI FI, PEACE KEEPINGa и.т.н
  • 67 СусБе

    8 2 Отговор
    Если плюнуть в Росию - она утрется.
    Если плюнет Росия - мир захлебнется!
    Маргарет Тэтчер

    Ако плюете в Русия, тя ще се изтрие.
    Ако Русия плюе, светът ще се задави!
    Маргарет Тачър
  • 68 руска смрад

    4 12 Отговор
    Те САЩ ги пощадиха вече веднъж рушляците в продължение на 5г от 1945 до 1950г, когато само те имаха атомно оръжие, докато и алкохолиците се добраха до чертежите. Горна Волта с ракети, това е Русия сега... Мизерия с мизерни крепостни примати, на които им пълнат главите с пропаганда, за да забравят, че нямат още дори магистрали, здравеопазване и елемантарно качество на живот. Никой от съседните им народи не ги понася. Нека си стоят там в степния резерват и да си лъскат анимационните ракети. Само безродник българин, може да иска такъв скотски живот. Дори умните руснаци бягат през глава или пращат децата си да учат в САЩ и Лондон... Хахах. Нали, ако пратят там ракети ще утрепят и дъщерята на Лавров и Путин... Тези глупави перчения са за оскотелия руснак, та да може да преглъща по-лесно хлебеца и боярщника....
  • 69 polos

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Каскетя":

    Хамерика е с кредит от сума по-голяма от Трилион. Ако я дадеш тази сума на Русия дали ще е същото а? Всеки може с кредит. В русия нещата са реалността а в Хамерика е мираж както е в порно филмчетата - колко им е хубаво на жените, а те просто чакат с нетърпение да свърши кадъра

    Коментиран от #70, #80

  • 70 МРГ

    1 8 Отговор

    До коментар #69 от "polos":

    Кредит ? Я ни кажи какъв е тоя кредит и кой дава така един трилион долара.Чул си нещо и го повтаряш,ама просто си личи колко невежа амеба си по темата.САЩ е най-богата и развита държава в света.Това е реалността.Русийката е бедна кочина и това е другата реалност.

    Коментиран от #72

  • 71 МРГ

    2 7 Отговор
    Интересно е между другото да видите ботокса на кремълския хобит как се беше разтекъл на едно от последните му интервюта и го бяха намазили по цялото лице ,та лъщеше пред камерата повече от гримирана манекенка.
  • 72 polos

    10 3 Отговор

    До коментар #70 от "МРГ":

    Реалноста на САШ е заразила по-голямата част от света. И в БГ е реалността е същата - Колкото по-голямо боклуче си толкова повече пари имаш. А защо имаш пари ли. Ами зашото си боклуче, престъпник, крадец, експлоатираш хората, клатиш държавата и.т.н

    Коментиран от #73

  • 73 МРГ

    0 8 Отговор

    До коментар #72 от "polos":

    Изписал си една камара глупости ,а реално не можеш да отговориш на собствените си тъпотии.Сам вярваш ли си на това дето го пишеш не знам.Зададох ти елементарен въпрос да ми обясниш за мантрата ти с тоя един трилион долара кредит ,а не можеш да си събереш мисълта дори.
  • 74 КИТАЙ САМО МОЖЕ

    5 1 Отговор
    ДА СЕ ОПРАВИ СЪС САЩ И ЦЯЛАТА ЕВРЕИСКА ШАЙКА. ..
  • 75 Фикс

    2 6 Отговор
    Oт 100 ГOДИНИ РУCИЯ e тeжкo бoлнa и страда oт нaлудничaвo зaбoлявaнe и нe e нoрмaлнa държaвa, зaтoвa ce oпитвa дa ce прoтивoпocтaвя нa цeлия нoрмaлeн и цивилизoвaн западен cвят кaтo нe дoпринece c нищo зa мирнoтo му рaзвитиe, a НAПРOТИВ прeдизвиквaшe caмo cтрaхoвe и cъбуждaшe oмрaзa към ceбe cи кaтo cи cъздaвaшe врaгoвe , зaтoвa и дo днec e зaoбикoлeнa oт вcякъдe caмo oт врaгoвe... тaкa чe РУCИЯ caмo щe cпeчeли aкo бъдe нaй пocлe уcпeшнo излeкувaнa и ce зaвърнe oтнoвo към естественото при нoрмaлнитe западни държaви съществуване, A и в cвeтът щe нacтъпи мнoгo пoвeчe cигурнocт, мир и cпoкoйcтвиe...!!!
  • 76 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 1 Отговор
    Казал совета пред западни камери , западен микрофон ,седнал на западен стол .
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 кочо

    1 2 Отговор
    др. путин така е.ако сталин не беше изиграл хитлер сега света щеше да е друг.дръжете сега запада за х--я.

    Коментиран от #84

  • 79 Така беше

    2 3 Отговор
    Путин е жив свидетел, че “От Запад никога не идва нищо хубаво“ защото като офицер от КГБ в ГДР през 1989-90г, вижда с очите си и е напълно безпомощен пред решението на хилядите подбрани и верни съветски войници и висши офицери да решат да останат в лошия Запад, вместо да се завърнат обратно в "хубавата Россия"...!!!
  • 80 Рико

    2 4 Отговор

    До коментар #69 от "polos":

    Една държава тежи толкова колкото тежи реалната и икономика. Боинг, ГМ, АТТ, Тексако, Форд, АБМ .... такива работи.
  • 81 мунчо

    3 0 Отговор
    САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОРЪЖИЕ .ЕДИНСВИНАТА ИМ ЦЕЛ Е ДА СЪЗДАВАТ ВОЙНИ.ЗАЩОТО ЩЕ СПРЕ РАЗВИТИЕТО СИ.
    КОЙТО НЕ Е ХОДИЛ В САЩ НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВА.А НА ВЪРПОСА ЗАЩО ХОДИМЕ ДА ЖИВЕЕМ И РАБОТИМ В АМЕРИКА.ОТГОВОРА Е ПРОСТ ЗА ДА ВИДИМ СВЯТ И ЗА ПАРИ.НЕ ПОЗНАВАМ МНОГО ХОРА КОЙТО СА ХОДИЛИ ТАМ ДА СА ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Да помня

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "ЛЛЛ":

    безолатно образование,Безплатен спорт за децата с безплатни екипи
    летни и зимни лагери.Хората се уважаваха с радост посрещаха неканените гости и споделяха храната си.На имен ден без покана се ходеше и те посрещаха с радос.Заличават ни бавно но сигурно.
  • 84 Милият

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "кочо":

    той ти дори не го държиш наведен си и е във теб.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания