Last news in Fakti

26 Декември, 2020 19:56 1 970 9

Блокирани български ТИР-ове напуснаха Великобритания

  • дувър-
  • тир-
  • шофьори-
  • великобритания-
  • блокирани

Те бяха спрени в Дувър

Блокирани български ТИР-ове напуснаха Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС

Българските товарни автомобили, които бяха блокирани при Дувър и потърсиха съдействие от посолството ни в Лондон, вече са преминали границата след тестване с PCR и се намират извън територията на Великобритания. Това съобщи за БНТ ръководителят на консулската ни служба в Лондон Николай Ванчев.

Посолството на Република България в Лондон напомня на всички български граждани, пребиваващи в Обединеното кралство, че наложените местни карантини следва стриктно да се спазват и и да не се извършва пътуване, освен ако не е на основание стриктно изброените изключения от британските власти.

Нарушителите подлежат на високи глоби.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ива

    13 4 Отговор
    Великобритания един кенеф

    Коментиран от #3

  • 2 Смешна

    0 0 Отговор
    Ра бта
  • 3 Много си права

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ива":

    Тираджия съм 16 години. Ходил съм там два пъти. След второто ходене преди 10 години казах на шефа че ако ме прати още веднъж ще му оставя камиона там и си хващам самолета. Рядко отвратителна страна , единствената по отвратителна от нея в Европа е германия. Ако някой си мисли че в България има голяма престъпност да отиде да види какво е в Англия и Германия. Изнасилват жени в подземните паркинги на молове , съвсем скоро мигрантите ще почнат да влизат по къщите и да ги еб.т пред мъжете им. На всеки паркинг на който спреш до сутринта си обран. За една нощ обраха 12 камиона на магистрала А2 от Хановер за Берлин. Полицията никаква я няма. Обаче сутрин като тръгнеш изведнъж се появяват 20 коли каквито ти душа иска. Полицаи , митничари , бакаджии (като нашите ДАИ) и почват да спират и глобяват на ишлеме. Бокл.ци мръсни , колкото по бързо изчезнат тия от лицето на земята толкова по добре

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Алфа Чакал

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Много си права":

    Викаш ние сме си най-добре.Хахахаххаха
  • 5 Ама

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Много си права":

    Спирай на платени паркинги уе колега, спите по джобове покрай пътя и после палачите, че ви обират, честите парички на богатите си шефове ли?. Я обясни, къде точно не се краде, може би Италия,Испания,Франция, Белгия, къде не се краде???

    Коментиран от #6

  • 6 Ти не си ми

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ама":

    Никакъв колега....разбра ли. Ако беше истински такъв щеше да знаеш че дори на платени паркинги се краде яко. И като отидеш сутринта да се оплакваш ти отговарят че си платил за парко место , а не за охрана. И само за инфо да ти кажа че през живота си не съм спал на джоб , не само в Англия но и никъде другаде. И да....Във всички държави които си изброил се краде....Но много по малко отколкото в Англия. Всеки колега който познавам неще да чуе за Англия. Ходят само такива като теб заблудени да продават цигари. И това ви е далаверата , иначе няма да изкарате пари за семки

    Коментиран от #8, #9

  • 7 Ушанков

    1 0 Отговор
    Това е точно така!
  • 8 Ушанков

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ти не си ми":

    Това е точно така!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: