Last news in Fakti

9 Януари, 2021 15:41 2 013 6

Няма чужди граждани в изчезналия самолет в Индонезия

  • индонезия-
  • джакарта-
  • самолет

Агенция Синхуа съобщава, че бреговата охрана вече е открила мястото на катастрофата и останките от летателната машина

Няма чужди граждани в изчезналия самолет в Индонезия - 1
Снимка: Shutterstock

Няма чуждестранни граждани на изчезналия от радарите пътнически самолет, който е излетял от Джакарта за Понтианак в Индонезия, сочат данни на посолството ни в Джакарта.

Посланикът ни Петър Андонов се е свързал с МВнР на Индонезия, откъдето са потвърдили информацията, допълват от външното ни министерство.

По-рано стана ясно, че индонезийските власти са изгубили връзка със самолет Boeing 737-500 на Sriwijaya Air, изпълняващ вътрешен полет. Според първоначалните данни самолетът се е разбил в Яванско море.

Агенция "Синхуа" съобщава, че бреговата охрана вече е открила мястото на катастрофата и останките от летателната машина.

Пред местната телевизия Компас Ти Ви индонезийски правителствен представител каза, че рибари са открили подобен на отломка от самолет предмет във водите северно от Джакарта и е започнала издирвателна операция. Други телевизии също показаха кадри на предполагаеми отломки от падналия самолет във водата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    2 6 Отговор
    Самолети не Изчезват бре! Къде е черната кутия от катастрофата? Или извънземните са се вдигнали от друга галактика, за да гепят самолет, с леко развили се примати.
  • 2 Бах

    2 3 Отговор
    Как да няма чужди граждани . Аз бях в самолета !
  • 3 Име. 1

    1 3 Отговор
    От предишната статия много написаха, че Боенг били много падали. Обаче не написаха, че това са масови самолёти и тях ги ползват всичките авиакомпании как-то и айрбус.
  • 4 Пак Отново

    2 2 Отговор
    Тия в Индонезия не се отказаха от Боинг 737 и най-вече не се научиха да го карат.
  • 5 ЗаюБаю

    4 0 Отговор
    Не пишете глупости ! Хора са загинали !
  • 6 ЗаюБаю

    1 0 Отговор
    Не пишете глупости ! Хора са загинали !