Last news in Fakti

10 Януари, 2021 09:32 3 177 8

Индонезия локализира потъналия Боинг

  • индонезия-
  • самолет-
  • катастрофа

Властите съобщиха, че всички на борда са индонезийци

Индонезия локализира потъналия Боинг - 1
Снимка: БГНЕС

Индонезия засече сигнали, за които смята, че идват от черната кутия на самолета Боинг 737-500 на индонезийската авиокомпания „Шривиджая еър“, който изчезна вчера от радарите след излитане от столицата Джакарта, съобщиха информационните агенции

Освен това спасителите са открили отломки от самолета, съобщи говорител на индонезийския флот. Той уточни, че частите са открити между островите Лаки и Ланканг и предстои да бъдат доставени на брега, уточни БНР.

Открити са и фрагменти от телата на пътници, намирали се на борда на самолета, съобщи Умар Шахаб, говорител на столичното управление на полицията. Те ще бъдат доставени на брега, където ще бъдат сравнени с ДНК на роднини.

В района на катастрофата са изпратени 10 кораба и 40 водолаза, които започват днес да претърсват предполагаемото място на падането.

По-рано индонезийското министерство на транспорта уточни, че на борда на машината, връзката с която беше изгубена в събота четири минути след излитането, е имало 50 пътници и 12-членен екипаж.

Властите съобщиха, че всички на борда са индонезийци.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тия един самолет не могат да направят

    20 3 Отговор
    Падат като круши. Добре че спряха бидона F-35.
  • 2 Левски

    20 3 Отговор
    Бойг са абсолютни шампиони по убити пътници!
  • 3 НА БАС

    17 3 Отговор
    че американските следователи ще искарат виновни пилотите, стюардесите или...... лично Путин виновни но не и 25г. боклук на които са летели!
  • 4 Чичо

    11 4 Отговор
    На Бойнга пак ли му се отвори реверса на 10 хил метра или пък изтече хидравличната течност на вертикалното кормило през някоя дефектна капачка или пък се натрупа лед в топлообменника до тръбите за горивото 😂
  • 5 Schmidt

    13 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Открити са и фрагменти от телата на пътници
    Г-н. Михайлов, и телата ли взеха да се дефрагментират...?

    Коментиран от #7

  • 6 Бойнгите падат. .падат от небето! !

    4 1 Отговор
    Всичко американско е боклук! !
  • 7 Killer

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Schmidt":

    Фрагментиране на приложение в дигиталния свят е аналогия на дисекция на тела на мъртви хора в реалния.
  • 8 наЙ

    1 1 Отговор
    Тука пишат най-ТъПоУмНите коментатори !!!