Last news in Fakti

15 Януари, 2021 08:20 1 688 2

Берлускони: Здравето ми не е застрашено!

  • италия-
  • силвио берлускони

84-годишният политик написа за това на страницата си във фейсбук след новината за хоспитализацията му в Монако поради сърдечни проблеми

Берлускони: Здравето ми не е застрашено! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони успокои хората, че е в добро здраве.

84-годишният политик написа за това на страницата си във фейсбук след новината за хоспитализацията му в Монако поради сърдечни проблеми, предава TACC.

"Бързам да успокоя всички, всичко е в ред със здравето ми. Хоспитализацията е необходима само за рутинни прегледи, които са породени от предпазните съображения на моите лекуващи лекари. Продължавам да работя, поддържам постоянен контакт със служителите си", пише Берлускони.

По-рано личният лекар на бившия премиер Алберто Дзангрило заяви, че е поискал хоспитализацията на политика в Монако, за да не го транспортират от Лазурния бряг, където е бил във вилата на дъщеря си Марина, считайки го за нецелесъобразно.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалейко

    0 0 Отговор
    жалко
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Италианският еквивалент на Пеевски и ДПС - Forza Italia.
Новини по държави: