Last news in Fakti

20 Януари, 2021 09:26 2 454 42

Путин не се страхува от Навални

  • русия-
  • алексей навални-
  • владимир путин

Песков заяви, че страната не обръща внимание на външни призиви

Путин не се страхува от Навални - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия не смята да се вслуша в призивите на други страни за освобождаването на Алексей Навални. Това обяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи ТАСС.

Песков отхвърли твърденията, че Путин се страхува от опозиционера. Посочва се, че задържането на Навални е вътрешна работа на държавата.

Той беше задържан за тридесет дни след импровизиран процес в полицейско управление. Песков заяви, че законовите претенции на даден руски гражданин нямат нищо общо с държавния глава.

Много западни държави призоваха за освобождението на опозиционера. Руската страна обяви, че не смята да обръща внимание на това.

Навални твърди, че присъдата срещу него е била истинска пародия. Той беше задържан веднага след завръщането си в страната.

Много дипломати обявиха, че ще го подкрепят.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шуши

    14 42 Отговор
    Путин се страхува само от масов глад. В Русия Царете по друг начин не се сменят
  • 2 дедо Герчо

    26 6 Отговор
    ОФФФФ,АЙДЕ ПАК,ПИЙ СИ ЛИТИЯ И СЕДИ МИРЕН...ХЪХЪХЪ..
  • 3 Фейк новини

    28 8 Отговор
    САЩ се страхуват да се избавят от космическите сили, защото Русия набира мощ в космоса
  • 4 Фейк новини

    35 6 Отговор
    Но има за какво да се критикуват и руските постижения в космоса: на отечествената космонавтика може да ѝ липсва рекламата, подобна, например, на тази на Илън Мъск, който прави истинско шоу от стартирането си. Освен това Русия изпреварва САЩ, Китай и другите държави при изстрелване на безпилотни товарни кораби: 158 полета и 3 катастрофи срещу 36 полета и 2 катастрофи.
  • 5 Фейк новини

    37 8 Отговор
    Освен това Русия успя да съживи космическите сили след катастрофалното за бюджета последно десетилетие на миналия век.

    И не забравяйте за рутинната работа на “Роскосмос”, който извършва търговски проекти за изстрелване на чужди апарати. Международните екипажи на МКС действат благодарение на руския "Союз".
  • 6 сесесесер

    46 5 Отговор
    Руския двуглав орел няма как да се впечатли от един прозападен мишок.Те са просто малка храна за него.
  • 7 Мила

    41 6 Отговор
    Разбира се, Путин е ВЕЛИК президент.
  • 8 БАЙ Х@Й‼

    42 5 Отговор
    Всички ли пропуснаха предупреждение, че ако Навални се върне в Русия ще бъде арестуван???

    Коментиран от #12

  • 9 Сандо

    43 8 Отговор
    Държава,която е на първо място по производство на пшеница,не може да бъде сполетяна от масов глад.А на навални щастливата звезда залезе,ще се вдигне още малко шум и ще потъне в забвението.

    Коментиран от #15

  • 10 Criminal

    37 6 Отговор
    Дреме му на унуй на Путин за Навални...........
  • 11 БАЙ Х@Й‼

    39 4 Отговор
    Ако бяха толкова загрижени за него да не го бяха оставяли да се върне ! А едновременно нададения вой говори само за подготвена провокация ! Или когато САЩ арестува руски гражданин на територия на трета страна и го отвлича и съди в САЩ е демокрация, а когато Русия съди руски гражданин на руска територия е НЕдемократично!!
  • 12 Анадол

    10 30 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й‼":

    А ти с досадните препинателни знаци ,дето си мислиш,че си много интересен, пропусна ли ,че Навални се върна да опъне Пусин?

    Коментиран от #16, #18

  • 13 7xc4cx

    30 6 Отговор
    Kaвални е обикновенна, употребявана, тоалетна хартия. Запада се пресили с него, ама той се оказа куц кон. Куците коне не стават за дълги кушии.
    Сега опитват, като за последно да го употребават, ама пак не се получава, защото той никога не е бил фактор и е бил популярен само с изцепки.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Sofia

    6 13 Отговор

    До коментар #9 от "Сандо":

    Имaт и тeхни прoизвoдcтвa - В бeлaруcкитe зeми ce пoявявa тeхнoлoгия зa дecтилaция нa cпирт oт ръж, a в пoлcкитe зeми (пoд руcкa влacт) – нa cпирт oт кaртoфи. Пeтър Вeлики изoбрeтил „пeрцoвкaтa“, кaтo гaрнирaл питиeтo cи c чeрвeнa лютa чушкa.??Руcкият цaр Бoриc Гoдунoв пък въвeл cух рeжим. Причинaтa зa тoвa билa прocтa. Пo нeгoвo врeмe нacтъпил гoлям глaд и тoй извaдил цялoтo житo oт държaвния рeзeрв, зa дa гo дaдe нa нaрoдa зa хляб. Пoчти пoлoвинa oт нeгo oбaчe oтишлo зa вoдкa. Ядocaният упрaвлeнeц бързo cпрeтнaл зaкoнa, нo тoй нe прocъщecтвувaл дългo.

    Коментиран от #22

  • 16 ВИЦ

    20 4 Отговор

    До коментар #12 от "Анадол":

    И така го опъна, че сега него опъват в КПЗ-то.
    В тоя род на мисли, ще ти кажа един виц.
    Навални в килята реве яко и се тръшка.
    Надзирателя пита един от затворниците, голям, як и козмат грузин.
    -Кво реве тоя, бе?
    -Иска водка.
    -А к@р отзад не ще ли?
    -Не ще. Пробвахме, ама пак врещи.
  • 17 Чекималко

    20 4 Отговор

    До коментар #14 от "4355":

    КАкви бункери бе? НАли вчера врещяхте, че Путин живеел във вила за милиард и половина?
    А, малко помнете де. То вярно че бе отдавна (едва вчера), ама чак пък толкова!
    Ако съм на шорош на мястото да съм ви уволни до един, поради некадърност.

    Коментиран от #20, #33

  • 18 БАЙ Х@Й‼

    13 4 Отговор

    До коментар #12 от "Анадол":

    😀😀😀 Всяка пешка тръгва напред с надеждата да стане царица, но малцина успяват🤔🤔🤔

    Коментиран от #21

  • 19 барчо

    20 5 Отговор
    Нагли е един проект на американски и други служби и нищо повече. Проекта е изключително куц, но друг от такъв мащаб нямат. Явно няма читави продажници в Русия. Руските служби предупредиха, че Нагли ще бъде арестуван на момента щом стъпи на тяхна земя. Ако обора беше заинтересован поне малко за свободата на този борец за "свобода" или за неговото "здраве", можеше да му дадат политическо убежище или да го направят американски или германски гражданин директно. Чак тогава евентуално да го пратят в Русия или да си организира опозицията зад граница. Предпочетоха лесна и ниска топка. Да го върнат и да се опитат да го превърнат в мъченик. Да го подкрепят отдалече медийно. Да го ползват като повод за санкции и демонизиране на Путиновата Русия.
  • 20 4355

    7 7 Отговор

    До коментар #17 от "Чекималко":

    Вие сами си крещите, объркал си се. Дворците на жужето ще останат за новите милицинери.
  • 21 барчо

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "БАЙ Х@Й‼":

    Статистически при големите играчи няма такива случаи пешка да стане царица. Ноооооо, надеждата си е надежда. Сори че я убих.
  • 22 барчо

    17 1 Отговор

    До коментар #15 от "Sofia":

    Интересна история, която е факт. Само че е факт за алкохола почти по цял свят, не изключвайки и така наречените уж цивилизовани държави. Има обаче и други факти, които се отнасят за сегашно време. Руснаците процентно отношение за употреба на алкохол са надминати от финландци, шотландци, датчани и т.н. Изключва се Якутия, но там сега е -50 градуса по Целзий, по принцип е най-студената населена точка в света. Факт е, че по нашето черноморие се напиват като свине англичаните, а не руснаците. Всяка година от 7 години ходя лятото на нашето черноморие за месец и отгоре в Сарафово. Почиващите там са предимно руснаци и дори повечето табели и надписи по улицата са на руски. За толкова време не съм видял нито един руски гражданин пиян по улиците или да е имало някакъв бой, скандал. Там има една полицейска кола, която за тия години съм я виждал 5 или 6 пъти. Да не говорим, че се спазва стриктно обществения ред за тишината. Който не вярва, може сам да се увери в казаното от мен на място.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 !!!?

    7 17 Отговор
    Путин да мисли къде да иска убежище - при Мадуро, Асад или при Ердоган !!!?

    Коментиран от #26

  • 25 !!!?

    11 6 Отговор
    Навални - Кошмарът на Путин !!!?

  • 26 Ммм 23

    5 10 Отговор

    До коментар #24 от "!!!?":

    При Кадафи и Чаушеску ще му дадат
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 чавето

    13 3 Отговор
    Малоумна работа-обвиняват държава , че се стреми да прилага законите си.Значи правиш криминално престъпление-отиваш в затвор-има наказателен кодекс и съдилища. Та за този уникален в мръсотията си тип-има две наказателни дела за кражба на големи суми пари, за които има условни присъди-трябва само да спазва приписаните му ограничения, но този индивид не ги спазва-тогава какво? Ако този мизерник е в "любимите ви западни държави"-как ще постъпят там? И някой вижда ли нещо политическо в тези събития!!! Ако е опозиция- трябва да спазва абсолютно законите и да представя алтернативи -да сте видели такива неща? Просто този -на цигански звучи така "гряца мануш" - отвратителен човек!!!

    Коментиран от #34

  • 29 Живко

    5 13 Отговор
    Как се управлява Русия . Искаш да крадеш от държавния бюджет . ОК няма проблем . Има само едно правило . Половината за Путин . И нито някой ще те разследва ,нито преследва .
    Не е изправил Путин Русия . Даже точно обратното ,пълно затъване и само кражби и лъжи .
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бкп

    3 10 Отговор
    Браво, много добре си подкован. Ама то на МКС и тоалетната на рашките не работи и оакаха всичко.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гост

    10 2 Отговор

    До коментар #17 от "Чекималко":

    Интересното е, че няма потвърждение Путин да е посещавал въпросната вила. Нито пък документи, че я притежава. Този имот е възможно да бъде на когото и да било.
  • 34 Гост

    9 2 Отговор

    До коментар #28 от "чавето":

    Едното от заведение дела срещу Навални е за обида на ветеран от ВСВ. Известно е, че на,, великия "опозиционер му пречат геройствата на патриотите, участници във ВСВ. И по този въпрос той следва инструкциите на Западните си господари за неутрализация на Победата на СССР в световната война.Навални бе под условна присъда, преди да замине за Берлин и не спазваше законните процедури.
  • 35 хамсал

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "Бкп":

    "Тоалетната в американския сегмент на Международната космическа станция (МКС) за втори път е излязла от строя и астронавтите използват тази в руския сегмент. Това стана ясно от разговорите между екипажа на станцията и наземните специалисти, за които съобщава НАСА."
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Вълко Червенков

    2 7 Отговор
    Напротив!Жужето се тресе от страх.Факта,че този гнусен съсел и гъзолизач се опитва да ни убеждава в противното е показателен.Плешивото Кремълско Изчадие ще свърши като Чаушеску,Садам,Кадафи или Милошевич.Неизбежно е.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Павел Пенев

    6 1 Отговор
    Русия правилно не обръща внимание на призивите за Навални,но трябва изобщо да не ги коментира.Западните еврогейски политици да си лаят колкото искат.Путин няма да може да спи заради този лай на кучета.
  • 42 Иван

    3 1 Отговор
    Путин толкова не се страхува от човек в затвора, че чак държи да го обяви налявно, надясно. С др. друми, бъз го е яката.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания