Last news in Fakti

22 Януари, 2021 15:00 2 112 79

Шарл Мишел призова Путин незабавно да освободи Навални

  • шарл мишел-
  • алексей навални-
  • навални-
  • русия-
  • ес-
  • владимир путин-
  • арест

44-годишният руски опозиционер бе задържан на летище "Шереметиево" в Москва

Шарл Мишел призова Путин незабавно да освободи Навални - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел се обади по телефона в петък на руския президент Владимир Путин и го призова да освободи опозиционния политик Алексей Навални. Той поиска и разследване на отравянето, съобщава "Ройтерс".

44-годишният руски опозиционер бе задържан на летище "Шереметиево" в Москва по-малко от час след пристигането си от Германия, където се възстановяваше 5 месеца. Германия твърди, че има доказателства, че Навални е отровен с "Новичок", но Москва отвръща, че лекарите не са открили следи от отрова, предаде News.bg.

"В днешния ми разговор с президента Путин отново заявих, че ЕС е обединен в своето осъждане на задържането на Алексей Навални и призовава за незабавното му освобождаване", коментира Мишел, който председателства срещите на върха на ЕС. "Русия трябва спешно да пристъпи към пълно и прозрачно разследване на атентата срещу него", посочи той. "Председателят на Европейския съвет информира президента Путин за дълбоката загриженост в ЕС и държавите-членки във връзка с последните събития", заяви кабинетът на Мишел в официално изявление на ЕС.

Кремъл заяви, че националните протести, планирани за събота, призоваващи за освобождаването на Навални, са незаконни и се насърчават от хора, които са определени като провокатори. Очаква се външните министри на ЕС да обсъдят повече икономически санкции срещу руски лица в понеделник в Брюксел. Законодателите на ЕС приеха резолюция, призоваваща блокът да спре завършването на газопровода "Северен поток 2", който ще отвежда руския природен газ в Европа, като отговор на ареста на Навални.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    14 46 Отговор
    Лелее Путин в какви палати живее, а аз седя в дупките и пиша тъпизми във Факти за мизерни копейки.

    Коментиран от #4

  • 2 Аз40🏴‍☠️

    60 7 Отговор
    Ама как удобно се представя само едната страна на монетата. Отровен това, Русия и Путин онова. А за Джилиан Асанж, защо мълчат? За Манинг? Само удобното е при тях всичко, където е келепира.
  • 3 Vov

    59 5 Отговор
    В САЩ 20000 войници пазят марионетка с деменция, но той е НАШ. А сега, доказан крадец, осъден за кражба от френска фирма, да се освободи. Егати демокрацията.

    Коментиран от #27

  • 4 Цар Плъх

    28 9 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Стой си в дупката, там ти е мястото.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Путин

    30 3 Отговор
    Да добре след 5 минути обаче.
  • 7 Българин

    8 53 Отговор
    Русия е империя на злото и дядката като е влезнал в бункера иска да излезе от там чак през 2035 г.

    Коментиран от #9, #22, #45

  • 8 Маймун

    12 2 Отговор
    Ама хич не ми дреме....
  • 9 Гоуст

    49 11 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Русия е бъдещето а Запада и Сащ са едни залязващи общества.
  • 10 архиви1979

    50 9 Отговор
    Ванга:Сега Русия се нарича Съюз,но ще се върне старата Русия Няма сила, която да сломи Русия,всичко ще помете по пътя си и сама ще стане гоподар на света
  • 11 ДЖЕНДЪР ЕВРОПЕЙСКА МИШКА

    32 4 Отговор
    НЯМА КОЙ ДА ТИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ НА ТЕБЕ! !!
  • 12 Маймун

    9 1 Отговор
    Ама хич не ми дреме....
  • 13 234

    47 7 Отговор
    А, стига, бе. Световните медии стават и лягат с името на една руска мижитурки с мания за величие. Световните демократи го пратиха нарочно обратно в Русия за провокация. Кефи ме , че на руснаците този път въобще не им пука какви резолюции издава ЕП и колко шум вдигат медиите.

    Коментиран от #18

  • 14 въпросче

    24 3 Отговор
    Шарл Мишел защо се бута където не трябва? Вл.Вл. дали ще се стресне?
  • 15 Айшо недей

    3 6 Отговор
    Да не се празззня у Наташа ,е призоаль .. ???
  • 16 ристю

    32 10 Отговор
    Вижте какво господа,не бъзикайтеся с Русией! Ние,българите имаме точно 20 минути. За реакция. Ако Владимир натисне червения бутон. След тези минути Бългерията ще е изравнена като италианска пица. Сещате ли се за какво става въпрос? Русия не можем да я настигнем и да тичаме срещу нея. Ние за тях сме един квартал на по-голям техен град.

    Коментиран от #21

  • 17 От лудницата

    5 10 Отговор
    където всъщност му е мястото!
  • 18 Айшо недей

    3 11 Отговор

    До коментар #13 от "234":

    От 7 до 70 са изнасилени от Червената посетила
    Германи (факти и само факти ) !

    Коментиран от #23, #26

  • 19 !!!?

    7 29 Отговор
    Европа върти на шиш Путин...подгрява го за Байдън !!!?

    Коментиран от #39

  • 20 a bee

    4 15 Отговор
    Давай Мишель ! Наташа да фане за онуя !

    Коментиран от #49

  • 21 Владимир

    19 7 Отговор

    До коментар #16 от "ристю":

    Византийски роби, турски роби, руски роби ...българина наистина е наследния на робите-траки, явно! Жалко за теб, момче.

    Коментиран от #41

  • 22 БАЙ Х@Й‼

    19 9 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    😀😀😀 "дядката като е влезнал в бункера" - явно 20'000 военни пазеха ТИЙНЕЙДЖЪРА пред КАПИТОЛИралиЯ 😉😉😉
  • 23 до коментар 18

    11 9 Отговор

    До коментар #18 от "Айшо недей":

    В Р усия е същото но вършено от немците
    и немците си го признават Вие ставате по католици и от папата,както се вика
  • 24 барчо

    30 17 Отговор
    Съюз, държава или дори държавник, които призовават да се освобождават престъпници звучи не само несериозно, но и престъпно. И това ми звучи по-скоро на някаква игра да се поддържа медийния интерес на народа, отколкото на някакъв реален резултат от подобен разговор. На тоя му е ясен отговора и въпреки всичко върти телефончетата. Спектакълче за простолюдието и нищо повече!!!

    Коментиран от #25, #28

  • 25 Реалист

    19 28 Отговор

    До коментар #24 от "барчо":

    Престъпникът се нарича Путин и е на власт вече 21 г. Това, ако не е заграбил властта престъпник, какво е?

    Коментиран от #30, #42

  • 26 234

    14 9 Отговор

    До коментар #18 от "Айшо недей":

    Извинявай, ама кой е изнасилил някакви си 70 в Германия? Нещо не те разбрах.
  • 27 барчо

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "Vov":

    25 000 войници от различни профили. Като се почне от тези за борба с безредиците и се мине до афагнците, та чак до подразделението за борба с химическите оръжия. Вашингтон се е превърнал в Бейрут без разрушенията. Бетонни прегради, войници през 10 метра, а и на по-гъсто, разделение на червени, сини и други зони в зависимост от евентуалната опастност и т.н.
  • 28 Костова

    31 14 Отговор

    До коментар #24 от "барчо":

    Както прочетох в един коментар по повод агитката за протести в защита на Нвални-,, Влизам във Facebook - същинска революция, излизам от социалната мрежа - няма революция, всичко е тихо и спокойно.Темата с Навални се подгрява изкуствено. Но Западните сценаристи забравят една подробност - руснаците имат на генетично ниво непоносимост към предателите. Защото как може да се нарече човек, който проси да наложат санкции на неговата Родина?

    Коментиран от #29

  • 29 КостоваМъдрата

    15 14 Отговор

    До коментар #28 от "Костова":

    Така значи. Влизаш във Фейса и вседнага ти стана ясно. Ехааа, Костова ти си мъдреца на света, щом от едно влизане у Фейса всичко си разбрала. Завиждам ти за лекия мозък.

    Коментиран от #32

  • 30 барчо

    27 12 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    Путин е избран от народа, като гласуванията са се наблюдавали и от американски представители, като в докладите си са писали, че всичко е точно. В Америка като наблюдатели не са допускани републиканците да си вършат задължанията, а ти ми приказваш тук за Путин врели некипели. Забеляза ли как Байдъна свали гарда и удължи с 5 години договора за ядрените оръжия??? Приказваше как щял да постави руснаците на колене, а сега май като влезе в реалността, нещата си дойдоха на мястото. Забеляза ли след 8 години съда как заяви, че руснаците нямат никаква вина за войната на Грузия с Южна Осетия??? Цели 8 години прокламирахте колко са виновни руснаците и как щели да ги съдят за военни престъления и престъпления срещу човечеството, геноцид и какво ли не още!!! Е. Дойде Видов ден и се видя. Така ще дойде Видов ден и за останалите простотии. Остава ви само да лаете през това време и после да мълчите като суеци!!!

    Коментиран от #31

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 барчо

    22 15 Отговор

    До коментар #29 от "КостоваМъдрата":

    Ми голяма е разликата от това да прочетеш нещо от това да разбереш прочетеното. Жената казва на елементарен език, че Нагли е престъпник и ще бъде съден като обикновен престъпник извършил парични измами в своя полза, а не като политически деец, най-големия критик или нещо подобно. По тази причина никой не му се връзва и медиите зорлем искат да го изкарат политически мъченик. Той си е просто един престъпник на битово ниво, а хората от такива не се интересуват, да не говорим за родоотстъпници.
  • 33 Реалист

    22 15 Отговор
    Аре бе. Колкото бат ти Бойко и Доганя ги избра народа, толкоз и Путин. Аре не ми обяснявай как се печелят избори. На лъжи и измами с бюлетини и гласове точно руснаците ни научиха. От кой мислиш ги знае българина тези простотии? Чеп за зеле не става от поколоенито политици на путин. Само войни, оръжия и кражби. Пишман са и от амерканците.

    Окрадаха трудна на народа си. Руснака беден, гладен, те у джипове се возят с кожени якета, цайси и патлаци. Егати великата Русия. Криманлна държава, на която България стана двойник.

    Коментиран от #36, #52

  • 34 миш

    14 13 Отговор
    Кой па е тоя Навални?Да не е на леба горната коричка,а спрете се малко и си гледайте собствените държави.Навални е господин никой и не е нужен на никои в РФ.
  • 35 Ленин

    5 3 Отговор
    Търся си съквартирант
  • 36 миш

    12 12 Отговор

    До коментар #33 от "Реалист":

    Е,ТЕ РУСНАЦИТЕ НА ТЕБЕ СЕ НАДАТ ДА ГИ РАНИШ.Кой си ти да коментираш РФ?
  • 37 Диверсант

    12 0 Отговор
    Свобода за Джулиан Асанж, свобода за Кико Форте ( италианец) осъден на доживотен затвор в Америка и гниещ вече 20 години в затвора.
  • 38 Сандо

    11 3 Отговор
    Първо го предадохте,а сега ревете за свободата му!Що за раздвоение цари в главите евроатлантически?
  • 39 Въххх

    10 7 Отговор

    До коментар #19 от "!!!?":

    Нека уточним понятията. 20% от територията на Европа принадлежи на Русия. Няма друга държава в Европа притежаваща по-голяма европейска територия. Процеса с въртенето на шиша, видимо е обратен. Шиша е в ръцете на руснаците. Законите в една държава са си работа на самата държава.
    Що се отнася за Спящия Джо, точно той не е тоя, дето ще стресне братята. Такива, като него е имало много, дори много по-страшни и, какво в крайна сметка......???? Нищо... Русия си е пак на местото!!!

    Коментиран от #40

  • 40 Мишо

    3 5 Отговор

    До коментар #39 от "Въххх":

    Е как бе, русия съществува откакто вселената съществува. Това го знаем всички, пише го у библията.
  • 41 Робббб

    8 2 Отговор

    До коментар #21 от "Владимир":

    Лакеи, слуги, предатели. Имало ги е най вече през последното робство - турското. Има ги и сега. Голяма част от тях управляват евро-атлантическата колония България. Това не е ли робство...??? Никой не го интересува за интересите на българите. Важни са чуждите интереси!

    Коментиран от #43

  • 42 Контра

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "Реалист":

    Я виж ти, то как успя да разбереш, че Путин е заграбил властта. Избират го, на власт е...!!! Смешки от вечеринки.

    Коментиран от #44

  • 43 Владимир

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "Робббб":

    Важното е българина да знае и да се интересува от собствения си интерес.

    Това да се дупи на изток или на запад какъв интерес е? Никакъв. Само говори за качеството на народа ни.

    Коментиран от #47

  • 44 Реалист

    2 6 Отговор

    До коментар #42 от "Контра":

    Я виж ти, то как успя да разбереш, че Байдън и демократите са заграбили властта в САЩ. Избират го, на власт е...!!! Смешки от вечеринки.

    Коментиран от #48

  • 45 Дядка е

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    тоя дето го избраха краварите. В сравнение с тях Путин е младеж. А теб като те управлявамладеж да не си цъфнал и вързал? Не е важна възрастта,важни са делата,а Путин направи много за страната си и за народа,затова си го преизбират. Крадеца Навални мястото му е в панделата,но няма да го вкарат не заради това,че не заслужава ами защото ще си изтърпи наказанието което му е наложено от съда и го е нарушил.

    Коментиран от #57

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Робббб

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "Владимир":

    Мислиш ли, че народа не знае какви са интересите му? Знае, със сигурност, но никой не го пита. Предатели, лакей и прислужници на чужди интереси управляват днес България. Имало е едно, турското робство. Сега също е робство на западните лицемерни господари. Никой, не е унищожавал икономическото състояние на българина така, както сегашните продажби управници. Запад или изток, важно е хората да се определят сами така, както смятат, че ще бъде по-добре за тях.

    Коментиран от #53, #54

  • 48 Контра

    7 3 Отговор

    До коментар #44 от "Реалист":

    За разлика от тебе, аз никъде не съм твърдял нищо за Деменцията Байдън.
    Въпреки, че сега е момента, да ти кажа, ако не си чул, че има много други, които твърдят, че последните избори за президент във ФАЩ са фалшифицирани.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ужас

    9 2 Отговор
    То и аз призовавам за много неща, но никой не ме слуша. На този навални му изтече срока на годност. На 2 февруари го очакват 3,5 г ефективно. На 3 февруари го очаква повдигане на обвинение за създаване на ОПГ и разхищение на 380 000 000 рубли от един фонд. Там ще получи още 10 г. Да се сърди на тези ,като този европеец, които го вкараха в капана с празните си обещания. Ако беше отишъл при Тихановска щеше да е по добре. Навални, играта свърши. Ти направи лош залог в лоша игра.
  • 51 Реалист

    1 7 Отговор
    Въпреки, че сега е момента, да ти кажа, ако не си чул, че има много други, които твърдят, че последните избори за президент в Русия са фалшифицирани.

    Коментиран от #58

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Владимир

    4 0 Отговор

    До коментар #47 от "Робббб":

    Политиците идват от народа, не ги спуска дядо Боже. Това е създал българския народ и това е излъчил за управляващи. На кой искаш да се сърдиш точно?

    Коментиран от #55

  • 54 Виж

    7 2 Отговор

    До коментар #47 от "Робббб":

    на кой му пука за хората. Само броят дните на протестите....!!! Историята ни е научила. Добро сме видели, само от руснака!
  • 55 Робббб

    5 0 Отговор

    До коментар #53 от "Владимир":

    Политиците, не падат от небето, както и предателите и слугите на чуждите интереси също не падат от небето. И едните и другите, идват от народа. Има обаче една съществена разлика. Политици има всякакви, но предателите и слугинажа, се характерни с това, че не работят за интересите на държавата и хората, а работятза чуждите интереси. За съжаление вече десетилетия, БГ се управлява не от нормални политици, а от подлоги. Аз иначе се сърдя само на себе си.....
  • 56 Владимир

    1 1 Отговор
    Опитвам се да ти кажа деликатно, че проблема не политически, а нравствено-културен по тези географски ширини. Нима политиците по време на НРБ не обслужваха пак интереси на централата в СССР? Първа беше по вярност държавата ни към източния блок.

    Не политиците трябва да сменяме, ами изцяло светогледа си като нация.

    Коментиран от #60

  • 57 Българин

    3 5 Отговор

    До коментар #45 от "Дядка е":

    И какво е направил Путин за народа си? Войни с всички съседи, корупция, бандитизм и олигарси, новичок, репресии срещу тези които не целуват г. за на Путин, никаква инфраструктура, скептични ями по селата, 200 лв. пенсия за пенсионерите, 65 процента от младите ако имат възможност веднага биха емигрирали на Запад.
  • 58 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "Реалист":

    Въпреки, че сега е момента, да ти кажа, ако не си чул, че има много други, които твърдят, че последните избори за президент във ФАЩ са фалшифицирани.
  • 59 Реалист

    0 1 Отговор
    Въпреки, че сега е момента, да ти кажа, ако не си чул, че има много други, които твърдят, че последните избори за президент в Русия са фалшифицирани.
  • 60 Робббб

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "Владимир":

    Аз се опитвам да ти кажа, че проблема не е толкова в манталитета, а в историческата принадлежност на българина. До разпада на Руската империя, в почти всяка колиба в България е имало портрет на цар Освободител. Народа е бил признателен. По-голямата част от политиците също. Рядкост са били обаче политиците, които са работили против интересите на България. Политици са ставали богати и влиятелни хора имащи чест и достойнство. Къде тук е влиянието на географските ширини? В сравнение на това днес, политици стават в по-голямата си част ренегати, маргинали, некадърници които при нормални обстоятелства, биха мизерствали. Така политиката в днешно време се превръща, в средство за забогатяване, по полузаконен път. Примери колкото искаш. Така се стига до продаване интересите на народа. Предателството е средство за бързо забогатяване.
    Да работят за чужди интереси, означава, да работят за собствените си интереси. Това вече няма нищо общо с политиката. Това е предателство, независещо от географската ширина. Има го по всички ширини, но в БГ е на пиедестал.

    Коментиран от #64

  • 61 Вълко Червенков

    3 5 Отговор
    А,няма нужда.Колкото по-дълго Навални е в пандиза,толкова по-скоро ще свърши режима на Плешивото Кремълско Запъртъче.Рускенефа заминава при СССР.Неизбежно е.

    Коментиран от #62, #63

  • 62 Хи их хи

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "Вълко Червенков":

    Публикувано във факти.бг: Колкото по-дълго Навални е в пандиза,толкова по-скоро ще свърши режима...Чудесно, 100 години затвор за Навални! Ти чакий да падне Путин!

    Коментиран от #65

  • 63 Ушанков

    4 2 Отговор

    До коментар #61 от "Вълко Червенков":

    Вече повече от 1000 години, такива, като тебе се напрягат да съборят Русия......
    И какво.....???? Нищо,...... Русия си е на местото. Там и ще си остане.....

    Коментиран от #66, #67

  • 64 Владимир

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Робббб":

    Няма как да има предателство, когато нищо не си обещавал. Ще се съгласиш, нали? Други времена, други идеали. Все пак началото на 20-век е меката на национализма в Европа и национално самоопределение. Нормално е всеки да чувства по-голяма принадлежност. Веднъж започнеш ли да пътуваш по-лесно и да имаш по-голям достъп до света, нещата се променят. В днешно време, реално си на по-малко от ден път до Токйо.

    Предателство е твърде емоционално казано. Днес е по-скоро различно, но без обща посока, в която народа да гледа тъпчем на едно място. Можем да го сведем до чист рационализъм, който примерно широко употребяват северните европейски народи. В повечето случай те са разбрали, че без солидна икономика и социално равенство винаги ще са слаби. Интересите ми се свеждат до изграждане на инструменти, които да поддържат тези идеи.

    Какви са интересите ни на нас като български народ? Ето тук започва да става много сложно и малко тъжно.

    Коментиран от #73

  • 65 Вълко Червенков

    2 5 Отговор

    До коментар #62 от "Хи их хи":

    Оценявам чуството ти за хумор.И на съветските другари в СССР им беше весело,но накрая им се ревеше.

    Коментиран от #68

  • 66 Вълко Червенков

    2 6 Отговор

    До коментар #63 от "Ушанков":

    Естествено,че ще остане.Велика Америка е великодушна,а американците са миролюбив народ.Само че ще се трансформира в нещо,което няма да ви хареса на вас русофилистиците.Както при разпадането на СССР.Още ви се реве и кълнете Горби,този свят човек.

    Коментиран от #70

  • 67 Историк

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ушанков":

    Преди 1000 години не е имало Русия. В най-добрия случай е било Киевска Русия.

    Коментиран от #69

  • 68 Хи их хи

    4 0 Отговор

    До коментар #65 от "Вълко Червенков":

    През ми е за рева на съветските ТИ другари, през някъде ми е и за теб!

    Коментиран от #78

  • 69 Ушанков

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "Историк":

    От Новгородска Рус, през 1136год възниква Новгородското княжество.
  • 70 Ушанков

    5 1 Отговор

    До коментар #66 от "Вълко Червенков":

    Много по-вероятно е миролюбивия американски разнороден народ, да предизвика разпад и трансформация на собственото си образувание т.н. САЩ. С миролюбиви методи, ще им е доста трудно, да трансформират, която и да било държашва. Ще им бъде невъзможно, дори да припарят в Русия , дори с не чак толкова миролюбиви средства. Независимо от горещото желание на всички русофоби.

    Коментиран от #72, #77

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Фуражка

    2 5 Отговор

    До коментар #70 от "Ушанков":

    В Русия живеят стотици племена. Южните части на държата постоянно биват заселвани от хан-китайци, а мюсюлманите в Русия са единствените с положителен прираст от населението. 144 млн. руснаци на 17 млн. кв.км площ. Как точно смяташ, че това от кол и въже събрано население, ще защитава тази териория? :))) Я помисли.

    Коментиран от #74

  • 73 Робббб

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Владимир":

    Съдържанието на интересите се е променяло през различните периоди от развитие. Пътувайки, неможеш да видиш нищо друго, освен история, градена от различни народи, всеки пазейки своята идентичност и своите интереси. Националното самоопределение започва ститици години преди началото на 20-век. Европа е мека, не само на национализма, но и на световната цивилизация. Предателството, по същество съществува, без да е давано обещание за нещо. Има неща, които се подразбират по-правило и морал, както и писани и неписани закони, неспазването на които се класифицира, като предателство. Не е верно и твърдението, че предателството е само емоционално понятие. Предателството, в определени периоди от човешкото развитие се е наказвало жестоко. Икономическото развитие е приемано, като предпоставка за благосъстояние на цялото общество, не само при северно-европейските народи. Инструментите за това развитие, са разбира се разнообразни, но най-далновидните народи са инвестирали в образованието и науката, като изходно начало. Неможе за нас, като народ да има радостни новини, след, като инструментите за икономическото ни развитие са разрушени. Трябва да се започне от много ниско ниво,но и това начало не са прави.
  • 74 Ушанков

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Фуражка":

    Рускоезичното население в Русия е преобладаващо. Всички останали етноси, са приобщени на много ви соча степен и никой етнос не си въобразявам, че може да съществува извън пределите на Русия. Няма по-защитена територия и държава в света от Руската. Руското оръжие няма аналог в световен мащаб. Никой, не си и помисля, че може с оръжие да влезе в Русия, дори и най-агресивните русофоби.
    Не се притеснявай, за сигурността на Велика Русия.

    Коментиран от #76

  • 75 демокрад

    0 0 Отговор
    от София.
    Шарл първо трябва да си плати демократичен данък 30 % и след това да иска каквото ще иска. Това е демокрацията и Путин го знае по-добре от него, да не говорим за нашите седесари и
    нервноатлантици.
  • 76 Фуражка

    5 2 Отговор

    До коментар #74 от "Ушанков":

    Е няма нужда никой да влиза в оръжие, на територия, на която не са останали хора. Русия е с отрицателен прираст. САЩ са с положителен, както и всички съседи на Русия между другото, освен Япония.

    Тъй че споко, няма да има кого да защитават тея оръжия. Не се притеснявай.
  • 77 Вълко Червенков

    3 3 Отговор

    До коментар #70 от "Ушанков":

    Не е далече времето,когато мужиците ще бягат на Запад през Китайско-Финландската граница.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 факт

    0 0 Отговор
    за тоя мишел кой е гласувал!?
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания