Last news in Fakti

28 Януари, 2021 10:02 1 837 5

Републиканците няма да призоват Тръмп за следващия вот

  • сащ-
  • републиканска партия-
  • доналд тръмп

Те очакват подкрепа от него

Републиканците няма да призоват Тръмп за следващия вот - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Ръководството на Републиканската партия няма да призовава Доналд Тръмп да се кандидатира за президентския пост на следващите избори. Това обяви председателят на Националния комитет на партията Рона Макданиел, цитирана от FOX News.

Групата ще остане неутрална. Смята се, че Тръмп има намерение да се кандидатира на следващите избори.

Очаква се официално потвърждение. Макданиел заяви, че кандидатурите зависят изцяло от кандидатите.
Републиканците биха приветствали действия на Тръмп за връщане на тяхното мнозинство в парламента. Това може да стане на следващите междинни избори.

Тръмп продължава да се ползва с голяма популярност сред републиканците. Той не планира създаването на нова партия.

Очакват се разяснения за предстоящите негови действия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    16 6 Отговор
    А кого?! Пак ли Обонго от Палмата?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ХайлАдолф

    14 10 Отговор
    Тръмп е динственото спасение за краварника, пред угрозата от репресиите на комунистите ,от псевдодемократичната партийка .
  • 4 Fen

    15 7 Отговор
    Сега е момента Тръмп да създаде нова партия и да използва тези 75 милиона избиратели за да обедини бялото и работещото население срещу евреите ,черните престъпници и крадците от уолстрийт и силиконовата долина,заедносъс цялата паплач от артисти от холивуд,които не плащат никакви данъци.Рухне ли двуполюсния модел,руxва и статуквото да си прехвърлят топката всеки 4 години.Тръмп е срещо глобализна а срещу него е и цялото човечество.Сащ е най престъпната държава в световен мащаб и само с война или вътрешна реорганизация,може да се промени престъпния и модел.
  • 5 Живко

    4 3 Отговор
    Може да го издигне Единна Русия