Last news in Fakti

29 Януари, 2021 16:17 1 982 12

Републиканците се нуждаят от Тръмп

  • сащ-
  • републиканци-
  • доналд тръмп

Търси се общ диалог

Републиканците се нуждаят от Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Републиканската партия на САЩ все още се нуждае от Доналд Тръмп. Това обяви представителят на партията Джонатън Барнет, цитиран от Politico.

Реално и двете страни имат нужда една от друга. Високопоставени републиканци се опитват отново да се сближат с Тръмп.

Все пак поддържат и известна дистанция. Бившият президент все още има сериозно влияние над десните избиратели.

Партията опитва да запази неговия електорат. Тези избиратели осигуряват и сериозни дарения за групата.

Припомня се, че предстоят междинни избори, а за тях ще е нужно единство. За това и партийните представители се опитват да са деликатни с него.

Очаква се Тръмп също да потърси диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    39 33 Отговор
    Пълни глупости. Десните избиратели в САЩ са на републиканската партия а не на Тръмп. На Тръмп принадлежат лумпените и десните екстремисти, които са малцинство.

    Коментиран от #4

  • 2 туйонуй

    8 7 Отговор
    Лобистите са се произнесли. Надеждата, че Републиканската Партия ще започне на чисто и, че ще стане подобна на тази, която беше преди 40 години умряха. Горко и на партията, и на гласоподавателите и на държавата.
  • 3 Гост

    6 9 Отговор
    кой беше този?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тия не мислят

    13 1 Отговор
    Първо го предадоха,а сега като им кацна яйцето отзад,и смениха плочата!Толкова са жалки,че няма накъде повече!Сега като се издънят на изборите,и глей ко стаа!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Слушай

    20 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мухаа,хаа!":

    Всеки може да се заблуди. Освен това предимно от средната класа не е вярно. Недей да пласираш лъжи без ФАКТИ.
  • 9 Болшевизацията

    2 0 Отговор
    на двете партии в Америка е в ход. Резултатите... ги знаем...
  • 10 ббб

    15 1 Отговор
    Всеки, който е бил близо до политиката в Америка, в последните 4г. много добре знае, че огромна маса от хора гласуваха само заради Тръмп като републиканци. Много латиноси и приличен процент "черни" гласуваха за него и само заради това, че той е там, а не друг републиканец. Ако небеше Тръмп, на демократите нямаше и да им се налага да лъжат в изборите за да спечелят. Републиканците отчаяно се нуждаят от него ако искат някаква конкуренция с демократите на междинните избори след една година за конгрес и сенат. Тръмп показа на Америка и света малък процент от корупцията и схемите, които се въртят в държавата и света от силните организации и "тек" компаниите. Всеки с малко мозък ще види какво сътвори Байдън за 2 седмици в офиса... пълна каша. Естествено Байдън е подлога на съвсем други кръгове и хора, но той ще "обере пешкира" докато не го сменят с Харис поради "здравословни причини" :))
  • 11 Диверсант

    5 0 Отговор
    Републиканци и демократи са се оплели с бизнес интереси както в България. Тръмп има шанс за нова партия, която е средната работеща класа, хранеща останалите паразити и без свои представители във властта
  • 12 ХайлАдолф

    2 0 Отговор
    Тръмп е единстваното спасение за краварника, от долнопробните комунисти от псевдодемокротическата партийка .