Last news in Fakti

1 Февруари, 2021 19:40 2 194 8

Съобщения за ранени след нападение с нож в метрото в Брюксел

  • брюксел-
  • метро

Според свидетели от мястото на събитието мъж е заклал жена и след това е бил задържан

Съобщения за ранени след нападение с нож в метрото в Брюксел - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Движението по част от линиите на метрото в Брюксел този следобед бе спряно след сигнал за нападение с нож, съобщиха местни медии, цитирани от БТА.

Различни са данните за броя на пострадалите и причините за инцидента. Според свидетели от мястото на събитието мъж е заклал жена и след това е бил задържан.

Някои медии съобщават за няколко пострадали.

По данни в други медии случаят е свързан със семейна свада, в която е пострадала само една жена. Цитирано е първоначално съобщение на полицията, според която пострадалите може да са повече.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 полисмен

    10 1 Отговор
    Оторизираните органи още ли не са констатирали,че това е български ром на 3 коняка?
  • 2 324

    15 1 Отговор
    Еврогейски ценности и инСтамбулската конвенция в сила.
  • 3 Белгия

    18 1 Отговор
    Да да,семеен скандал...Защо криете истината господа управляващи Европа.Опитвате се да отложите неизбежни събития,които,ако ,закъснеят още много,Европа ще заприлича на близкия Изток.И всичко това благодарение на Вас.Как спите спокойно и къде е моралът Ви?Нека позная,Вие нямате морал,всичко е просто лицемерие.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Евросатанизъм

    3 1 Отговор
    С тая либерал-джендърия е така! Каквото посееш, това ще пожънеш! Храни куче да те лае и не е луд тоя дет яде баницата, а тоя, който му я дава. Обаче, това е само началото на толерастията, която проявяват "умните" ни управници, подлоги на Сатаната Сорос!
  • 6 Павел пенев

    8 0 Отговор
    Отново ще доказват,че не е терор. Или е семеен въпрос или нападателя има психически отклонения. Така се осигурява общественото спокойствие.
  • 7 Белгийски виалает

    3 0 Отговор
    Резултатите от мулти-култи налице
  • 8 HUAWEI

    3 0 Отговор
    Това на снимката е метрото в Париж.
Новини по държави: