4 Февруари, 2021 15:57 2 723 4

Ще останат ли нискобюджетните авиокомпании такива

  • авикокомпании-
  • нискобюджетни-
  • полети

Има позитивни перспективи

Ще останат ли нискобюджетните авиокомпании такива - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Нискобюджетните авикомпании са поставени пред въпроса, дали ще могат да останат такива. Това се казва в анализ на Уолстрийт Джърнъл.

Към момента инвеститорите са наясно, че рано или късно нискобюджетните авиокомпании ще бъдат подкрепени пред традиционните конкуренти. Трафикът на къси дистанции ще се възстанови преди международния.

Пътуващите по-работа вероятно ще бъдат по-малко и ще имат повече съображения спрямо цената. Средно акциите на нискотарифните превозвачи почти възстановяват своите равнища от преди година.

За да отговорят на прогнозите на фона на предоставените големи отстъпки, вероятно те ще трябва да правят повече печалби с по-малко продажби. Те трябва да се изправят пред предизвикателството да намалят структурните си разходи.

Много компании намалиха своите оперативни разходи, но постъпленията спаднаха още повече. При възстановяване на трафика продажбите отново ще надвишат разходите, като въпросът е с колко.

Анализаторите смятат, че нискотарифните превозвачи могат да постигнат комбинацията от контрол на разходите, докато навлизат в нови пазари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Те банкрутират много от тях

    1 3 Отговор
    няма пътници да се напълни самолета. .тъка че ще поскъпне! !
  • 2 ганчо

    2 3 Отговор
    Аз пътувам с бусове. Ей такива, нередовни. Нито билет ти издават, нито закона ги лови, слагат десет Евро в документите и минават границата

    Коментиран от #3

  • 3 И аз веднъж

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ганчо":

    пътувах така. Беше средата на септември 1995 година на път за България... Оттогава само TAV (La freccia rossa и Italo, Roma-Milano 3 часа, Roma-Torino 4 часа) и самолети извън Италия.
  • 4 Русофил

    1 1 Отговор
    Как ще пътувам при баба ми в Тюмен Денги нет
Новини по държави: