Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 17:45 5 025 22

Русия не си прави илюзии за САЩ

  • русия-
  • сергей рябков-
  • сащ

Сергей Рябков не очаква промени

Русия не си прави илюзии за САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Русия не си прави илюзии за обрат в отношенията със САЩ. Това обяви руският заместник – външен министър Сергей Рябков, цитиран от РИА Новости.

Дипломатът не вижда основания да се очакват промени. Реално няма такива очаквания от новата американска администрация.

Според него тя е твърде прилепена към своята собствена идеология. Нейното възприятие за съвременна Русия се определя като нереално.

Подобно възприятие ще е трудно за промяна. Руската държава прави опити да постигне диалог.

Рябков смята, че има варианти за някои договорености със САЩ. Според него трябва да има ясни условия за взаимно доверие.

Това може да стане с определени взаимно споразумения.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сам Уитуики

    20 32 Отговор
    За 200 г история Америка изби бизоните, ликвидира мнозинството индианци, спечели почти еднолично двете световни войни и след 1000 години още бърка масло в огъня на китайците сибирските монголци от Русия с икономика на Хаити но пък имат милиарди тонове желязо и ядррени ракети
  • 2 САЩ е труп..

    44 22 Отговор
    Джо Катафалката води процесията..

    Коментиран от #3

  • 3 Я ти там

    22 40 Отговор

    До коментар #2 от "САЩ е труп..":

    виж средната продължителност на живота в Русия за мъжете и пак ще говорим за катафалки

    Коментиран от #5, #7, #9

  • 4 Дългият

    22 43 Отговор
    Каква съвременна Русия,да не си пил газ...Случаят с протестите доказа колко сте Съвременни,още дъвчете идеите на Ленин...Тези хора скоро Демократи няма да станат...

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Сам Уитуики

    33 19 Отговор

    До коментар #3 от "Я ти там":

    Средната продължителност на живота в Америка е по голяма но от доста години стремглаво и по бързо намялява дори и от Русия това е световна статистика не моя и да САЩ с толкова ресурси няма да е труп но в морално отношение и качество на живот като за бял човек е дори повече от труп и няма да възкръснат никога
  • 6 Лятото

    13 27 Отговор
    Американците ще правят учение на Черно море. Отзад ще ги наблюдават хиляди рускини разкикерчени по плажовете на Варна и Бургас.
  • 7 Гледам бе..

    22 17 Отговор

    До коментар #3 от "Я ти там":

    Ако си Булгарплод,погледни и нашата Продължителност..
  • 8 тнт

    28 17 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    А другите дъвчат робовладелски идеи. Томас Джеферсън с едната си ръка е писал Декларацията на независимост на САЩ , а с другата е пошляпвал робите си! Имал ги е 390 души! Трябва да си наясно,че ДН е писана за белите, не за индианци и черни! Така,че Ленин е направо галена писана в сравнение с бащите на нацията!
  • 9 много си учен

    18 18 Отговор

    До коментар #3 от "Я ти там":

    А в България колко е продължителността на живота - не само при мъжете а и при жените .
    На първо място сме по инфаркти и инсулти .
    На второ място сме по смъртност в света.
    Преди нас е само Лесото .
  • 10 Късия

    26 17 Отговор

    До коментар #4 от "Дългият":

    И какво е демокрацията и западноатлантическите ценности ?
    Дефинирай ги моля , че всички ги споменават но никой не ги е чувал и виждал.

    Коментиран от #11

  • 11 тнт

    17 17 Отговор

    До коментар #10 от "Късия":

    И той не ги знае.Утре като му кажат да поддържа евротихоокенския паламуд пак ще го гледаш изтипосан тук с новите опорки! Доказано е,че сами не могат да мислят!ЛБГТ общество, няма отърване от тях! Като конски мухи са!
  • 12 Гледам тоя рябков

    19 13 Отговор
    серГей от много хубав руски автомобил слиза. С тая трилъча звезда каква ли марка е? Иначе, да, прав е да не си правят илюзии със САЩ, защото не са рекли, не са сринали русия на съставните й части, както направиха със сесесере и соц. блока.

    Коментиран от #13, #20, #21

  • 13 Ессерем

    10 16 Отговор

    До коментар #12 от "Гледам тоя рябков":

    Айде бе!!!Никой вече не ви прави теманета и затова припикавате от бяс,а! Никой вече няма да остави ФАЩ да си разиграва коня! Изложиха се пред всички на 06-01.21г. Това беше!Game over!!!
  • 14 Sieg

    7 12 Отговор
    САЩ е тръгнала на зле още от 2000ната година и до 2021 все се влошава. Потъпка всичките си ценности (каквито е имала) и няма изгледи да се върне онази Америка от 90те. Само с онлайн банкиране на гърба на останалите народи няма да стане. Русия си знае ценностите, имат силни съюзници и при евентуален конфликт.... Горко им на САЩ. Китай могат да разплачат Сащ с един икономически замах, Европа не би могла да компенсира с каквото и да било.
  • 15 Знаещ

    5 12 Отговор
    М-да-а... Трудно се разговаря с човек, който си вири носа и се има за по-горен от тебе.

    И трудно се раговаря с полит-върхушка която си вири носа и се има за по-горна от другите... има се и за изключителна, а част от нея се мислии за специално избрана
  • 16 Провинциалис

    16 7 Отговор
    Русороби сте и русороби ще си умрете. Ще пиете бояришник и ще носите ватенки и сапоги до края на скапания си мизерен живот, но ще се мислите за велики и значими. Но сте абсолютен боклук. Където стъпи кракът ви настава бедност и мизерия. Справка заграбената част от Финландия и целия ви бивш соцлагера.

    Коментиран от #17

  • 17 Знаещ

    7 16 Отговор

    До коментар #16 от "Провинциалис":

    Ще си умрем свободни, свободни по мисъл, въпреки, че от сутрин до вечер ни натякват че Русия и Путин са много льоши.
    Роби са такива на акъла ти, види се, клъвнал по пропагандата. В Народна Република България, ако това имаш в предвид, не бе зле, въпреки че срещу соц. лагера от Запада се водеше безсрамна полиитико-икономическа (студена) война. ( Напиши България, която загубихме, за да придобиеш някаква представа за тогава, момко, дано не са го изтрили)
    Иначе, където е стъпил американски ботуш се краде яко. Най-много от американците, после от местните продажници, обслужващи американците. Американците винаги залагат на продажници, иначе няма как да крадат. Какво може да се очаква от хора чийто прагматичен светоглед е тясно рамкиран с три думи: " Печалбата над всичко". Те не правят нищо ако няма далавера.
    Само човек с разсъждения на далавераджия, може да харесва далавераджии

    Коментиран от #22

  • 18 вили

    1 9 Отговор
    Русия сега ще носи чичо Сам като пръскачка из лозе
  • 19 Въпрос

    1 7 Отговор
    -Публикувано във факти.бг: "спечели почти еднолично двете световни войни" ??? - НЕЩО НЕ СИ НАЯСНО С ИСТОРИЯТА. Кои са тези "две световни войно", които Америка /САЩ/ е спечелила "еднолично"?
  • 20 и защо всички

    0 11 Отговор

    До коментар #12 от "Гледам тоя рябков":

    трябва да правят автомобили, като другите ги правят достатъчно? Пък може и към космоса да погледнем, дали по разните му там ракети няма не по-малко интересни надписи? Трябва ми автомобил за гъзария - ще си купя Голф, трябва ми такъв за престиж - разбира се, Мерцедес, трябва ми издръжлив и надежден товарен - ще взема Камаз. Така ли е?
  • 21 пуТкиняка

    16 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гледам тоя рябков":

    Само ще да е последния модел на "Лада", няма как да е друго:):):)
  • 22 Ушанков

    14 0 Отговор

    До коментар #17 от "Знаещ":

    Типичен пример за мозъче, гладко като добре полиран речен камък...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания