Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 20:05 1 992 9

Подновяват процеса срещу Тръмп

  • сащ-
  • доандл тръмп-
  • сенат

Очакват се финални доводи

Подновяват процеса срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сенатът на САЩ възобнови процеса срещу Доналд Тръмп, съобщи Fox News.

Американските телевизионни канали излъчват дебата. Предстои да се вземе решение за призоваване на свидетели.

През седмицата прокурорите и адвокатите изложиха своите доводи. Предстои да направят заключителни изявления.

Вероятно гласуването ще започне в късните часове. Прокурорите обявиха, че призовават свидетел.

Това е републиканецът Джейими Ерера Бътлър. Предстои да се гласува по въпроса.

Адвокатите на Тръмп разглежда предложението.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ман

    14 4 Отговор
    КРАВАРИТЕ С ТОЗИ ЦИРК СЕ ИЗЛАГАТ ПРЕД СВЕТА.

    Коментиран от #3

  • 2 Тръмп

    12 4 Отговор
    Откланят от истинските проблеми!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Дългият

    6 15 Отговор

    До коментар #1 от "ман":

    Това не е цирк...цирка 4 год.го прави Перчема.И то какъв цирк беше.Сега дойде време да плаща...нали който поръчва музиката,той плаща...
  • 4 Негра мотник,

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    научи граматиката преди да се изявяваш като анализатор.
  • 5 Брендилия

    0 6 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    Право думаш, Тръмпе! Проблемът ти е голям! Бътлър от твоите мисли, че жена ти Мелания е Скарлет О'Хара. С такъв свидетел и дявола ще се пръсне от смях..
  • 6 Анонимен

    0 4 Отговор
    Тръмп раздели света на бели черни на богати и бедни а не е трябвало кво му е виновен черния че белия не ражда а си гледа кефа голяма е бюрокрацията по света безработицата е повсеместна и именно не трябваше той да разделя народа в българия дпс а там са 3 етноса срещу българи християни а бб с дпс и добре че пандемията отиваха ни жилищата сорос сега мълчат едно простовато на бенциностанцията добре че си продадохме ~ 10 панелки. От къде ги имат тия пари. Айде не на нас разделяй и владей на запад млади и не вече я препрочетоха книгата

    Коментиран от #9

  • 7 Невинен

    2 0 Отговор
    ...късно е факти за,бозата ви !!!
  • 8 барчо

    5 0 Отговор
    Америте винаги са били царе по гонения на вещици. По едни новини, не тези тук гледах част от защитата. Съпоставиха един клип, доказателствен материал за обвиненята срещу Тръмп, който уж призовава народа за война. Обвинението беше излъчило клипа, като той е бил подправен и изменени няколко думи, които на практика изменят целия смисъл. Просто се чудя до къде е стигнала наглостта на властимащите. Много ми заприличва на гестапосъд.
  • 9 барчо

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Тръмп е много малък, за да раздели света на черни, бели, цветни, бедни, богати и т.н. Даже не се е и опитвал, защото това отдавна е направено. Докато има различни раси, вероизоведания, бедни, богати светът ще си е разделен и това никой не може да промени. Просто на Тръмп му подложиха динената кора и го лизнаха по нея, но го направиха изключително грубо, като жертваха много хора. Замисли се, че черни са убивани от полицаи без каквито и да са последствия откакто са там на континента. Защо чак сега стана проблем и то с убийството на черен престъпник. Чак го погребаха в златен ковчег като герой. Няма да се ровя в статистика, но съм сигурен че са убити повече негри от полицаи по времето на Обама със сигурност, но това не беше проблем тогава. Да не говорим по времето на предните президенти. Защо ли???