Last news in Fakti

14 Февруари, 2021 16:25 3 060 15

Търсят обяснения от гласувалите срещу Тръмп

  • сащ-
  • сенатори-
  • републиканци

Няколко щата с въпрос към републиканци

Търсят обяснения от гласувалите срещу Тръмп - 1
Снимка; БГНЕС/EPA

Ръководството на Републиканската партия в няколко щата порица сенаторите, които гласуваха срещу Доналд Тръмп, съобщи FOX News.

Повечето сенатори на републиканците подкрепиха Тръмп. Това осигури неговото оправдаване.

Седем от тях обаче гласуваха срещу него. Ръководството на партията в Луизиана прие изявление, в което порицава вота на сенатор Бил Касиди.

Подобна е и позицията за сенатор Ричард Бър. Той представлява Северна Каролина.

Припомня се, че преди той сам е определял процеса като противоконституционен. За това е и трудно да се разбере защо е подкрепил демократите.

Някои републиканци обясниха, че смятат действията на Доналд Тръмп за реално противоречащи на законодателството.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    44 4 Отговор
    Краварската шашмалогия продължава!
  • 2 истина е

    33 2 Отговор
    В каролините 70% са ман-густи !
  • 3 Тъмна материя

    23 4 Отговор
    Знaчи Британската армия ги намаляват от 82 000 cтaвa 72 000 вoйници aрмиятя, oт тях cухoпътнитe ca 12 000 вoйници, цивилeн пeрcoнaл oт 2000 ocтaвaт 10 000 вoйници, мoтoризирaнитe вoйcки cтaвaт 7000, oт тях щурмoвитe кoитo ги иcпoлзвaт в биткa ca oкoлo 3500 вoйници oт тях 200 ca cпeциaлнитe чacти oт кoитo нaй eкипирaни ca 50 чoвeкa рeaлнo c 50 чoвeкa cрeщу Руcия и Китaй
  • 4 Наздраве

    36 5 Отговор
    Краварската кчина е пред тотален разпад.Този тумор съсипал живота на стотици хиляди хора по Света е напът да отиде в небитието.
  • 5 Ответен удар

    32 2 Отговор
    Скоро Тръмпи ще им го на 🔨-а !
  • 6 Без сантименти

    37 3 Отговор
    Политическата система и цялото държавно ръководство на САЩ показаха,че високомерните и поучителни приказки пред света ,че са еталон за съвременна и развита държава-са просто лъжа и дебелоочие.Голямото разделение в обществото ще е решаващо за бъдещето на страната им.Разделението е и между големите и богатите -финансовият сектор-срещу индустриялният....И за това не е виновен Тръмп-той просто го показа наяве.Просто държавното устройство,политическата система и съществото на капитализма( печалба на всяка цена ) рано или късно ще доведе до взрив в общественото недоволство.И каквито и маневри да правят политиците-няма как да "замажат" противоречията.

    Коментиран от #8

  • 7 трола стоян георгиев

    16 1 Отговор
    обясненението е едно: центове! разликата е само в порядъка, но всеки си има цена! вервайт ми.
  • 8 Хаха

    3 17 Отговор

    До коментар #6 от "Без сантименти":

    Комунистическото мислене говори за сериозни ментални проблеми.
  • 9 Знаем всички

    9 0 Отговор
    Притчата ,кой напуска първи кораба при беда,нали? Е,нашите бг пл,ъ,ххчета първи надушиха, че авионосеца има сериозни пробойни,но все още са под водата.И заплуваха бързичко да се подсигурят с българска спасителна ризница- гражданство и казвали.А на техния инстинкт трябва да се доверите безрезервно.Защото така оцеляват винаги,при всяка ситуация.
  • 10 туйонуй

    6 0 Отговор
    Кой беше казал... лов на вещици, а?
  • 11 барчо

    13 1 Отговор
    Какво чудно има, че са гласлували срещу Тръмп, въпреки очевадните факти за фабрикуваното обвинение. Взели са един пари или са и обещали нещо. Така навсякъде става при капитала и е нещо толкова често срещано, че си е станало норма. Тоя дето е взел парите не му викат, че е корумпиран, а лобиране. Демек, вземаш едни пари под масата и открито започваш да работиш за платеца.

    Коментиран от #12

  • 12 Не знаете как е

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "барчо":

    По скоро гласуваха против Тръмп от страх и под натиск. Представа си нямате какво промиване на мозъка е настанало в САЩ - все едно времето на Сталин без да има комунизъм налице. А си казал нещо против "демократичните ценности", веднага си обявен за "расист", "изнасилвач", че и "терорист", биваш уволнен, кариерата ти съсипана ... Страх е сковал населението и "свобода на речта" просто отдавна изчезна.
  • 13 Не знаете как е

    9 1 Отговор
    Само ще дам един пример. Забелязахте ли когато се разбра че Тръмп ще загуби как разни от администрацията му почнаха да подават оставки уж като "протест" а си беше най обикновено политическо пребоядисване. Страх ги беше да не останат в полезрението като "хора на Тръмп". Та така и тези републиканци които гласуваха срещу Тръмп най вероятно смятаха че той ще загуби и побързаха да си подсигурят гърба. Политическа мимикрия, нищо ново.
  • 14 Фактолог

    8 0 Отговор
    Тогава – реално – законодатеството противоречи на избора на народа...
    Демограция в Америка никога не е имало – има доминация на Доларът – което е диктатура на парите над човека!!!
  • 15 стоян георгиев

    2 5 Отговор
    с това гласуване републиканците се простреляха сами в крака.партията им извела велики личности до върха в управлението на сащ се сведе до махленска расиска организация потдържаща един патологичен лъжец и глупак!