Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 15:37 2 247 14

Италия е готова да укрепи отношенията с Русия

  • италия-
  • премиер-
  • марио драги

Страната търси европейско партньорство

Италия е готова да укрепи отношенията с Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Италианският премиер Марио Драги се изказа в подкрепа на укрепването на отношенията с Русия, съобщи ANSA.

Днес Драги изнесе програмна реч пред народното събрание. Италия ще укрепи диалога с Русия.

Премиерът заяви, че следи какво се случва в страната. Следи се и ситуацията в Китай.

Международните отношения на италианското правителство ще бъдат градени с ангажимент към европейските идеали. Драги отбеляза значението на двустранните отношения.

Италия смята за важно да укрепи диалога с Франция и Германия. Търси се и сближаване със страни с общи интереси в Средиземноморието.

Това са Испания, Гърция, Малта и Кипър.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    41 1 Отговор
    Всички искат приятелство с малкият човек с големите шамари в Кремъл-само,че ги е още страх от Говедария...ама и това ще мине-просто защото САЩ вече са с гол г...з и губят влиянието си много бързо.

    Коментиран от #2

  • 2 Малкия човек с широките гащи

    2 30 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Той затуй не смее да излезе от бункера .. 😁 Факт !!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Чочо

    26 2 Отговор
    Който има ум това прави 👋🤲👋

    Коментиран от #10

  • 4 РУСОФИЛ

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "Малкия човек с широките гащи":

    Еш па ти как знаеш къде се крие Путин?!?! Аа, забравих, че работиш "носач на нощното гърне на Путин". Ясно. За това си в час със скривалището му.
    п.п.
    Каква тоалетна хартия ползлваш когато му забърсваш дупето?

    Коментиран от #9

  • 5 МарЦиПан

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Малкия човек с широките гащи":

    А уточнете се сега накрая. В бункер ли живее или в оня дворец, дето го показвахте по телевизиите?
    Нещо много взехте да давате разнобой ми се види. Време е да ви сменям с по-грамотни и мислещи.
    пдпис: Д. Сорос
  • 6 Алекс

    18 1 Отговор
    През 1956 година по нареждане на Хрушчов е смазано унгарското въстание или така наречената контрареволюция.
    Въпреки всичко унгарските власти и най вече правителството на Орбан подържа добри отношения с Русия!!!
  • 7 2121

    22 0 Отговор
    Всички искат добри взаимоотношения с Русия.Когато всичко се разбере до край за фалшивата страна сащ,/все пак евреите им трябваше време докато ги управляват да прехвърлят всички богатства в своите трезори/,никоя страна няма да бъде до тях.Италия която има култура, много добре развита икономика също като Франция поема пътя към Русия.За България зная ,че нейния път е в блатото.Там са пропадналите сащ.Страна без вяра/Италия е католическа страна/,с 20 престъпни секти,нито една църква /изключение правят 12 български православни църкви,руска, арменска, гръцка /,негри и бели престъпници.Всички страни ,които от глупост се отказаха от Русия/Прибалтийските републики /сега дращят да се върнат към РФ.Монархиите /изключвам Англия с нейната политика на подкупи и предателства,а и е протестантска държава ,сиреч без вяра и от която произлизат престъпните секти на адвентисти и петдесятници;има ги в България за голям срам/,също се ориентират към Русия.Предателят Б. Борисов обаче ни води към Турция, сащ .От това ще пострада нашият народ И все пак,има надежда-04.04.2021 г.Мисля,че от Герб Б. Борисов и другите мижитурки няма да има и помен.
  • 8 аха

    12 0 Отговор
    По малко по малко, един по един ще е престрашите, говедаря губи влияние, но побързайте да не говедата да се сдуши с малкия и ви пак да изтървете влака
  • 9 Шопо

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "РУСОФИЛ":

    Език!
  • 10 Nnn

    2 11 Отговор

    До коментар #3 от "Чочо":

    То излиза ,че целия свят са си загубили ума явно....Руснаците никой не ги понася и това е най-вредната държава за човечеството.С нищо не помагат на света,а само вредят.Когато единствените ти приятели са все страни отритнати от света като Северна Корея,Сирия,Куба,Венецуела,Таджикистан,Туркменистан и тем подобни ,би трябвало да се замислиш ,че не в другите е проблема...
  • 11 Nnn

    2 11 Отговор
    А ботоксовия полуръст и пияницата Лавров до скоро се молеха и се подмазваха като пудели на Италия да им свалят санкциите ,ама греда.Сега са се зарадвали на сто процента поне малко ,като са чули това изявление.

    Коментиран от #13

  • 12 Сандо

    3 0 Отговор
    Умните и далновидни управляващи разбраха,че Русия сменя политиката си и вече ще общува поотделно със страните,без да се съобразява със съюзите в които членуват.
  • 13 Диверсант

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Nnn":

    Ника ти определено отговаря на това което си. Nnn ---определено НИЩО. Ако беше чел малко извън спуснатите ти опорни точки, щеше да знаеш че санкциите са за балъците. И Италия пък е последната, която би ги спазвала. Имало ли е и има ли някакво нарушение в доставките на стоки и услуги на Русия от Италианска страна, известно ли ти е.???? Когато беше пожара с вируса, кой дойде.???? Я намери в тубата филмчета със кмета на Бергамо Giorgio Gori, със командващия щаба на италианската армия и виж какво са казали преди близо година.

    Коментиран от #14

  • 14 факти

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Диверсант":

    Санкциите били за балъците...Само това като го прочета и разбирам какъв наивен и простоват пубер си.Ти явно си нямаш никаква представа какъв вид може да са санкциите ,как действат на недоносеници като руснаците и какви може да са трайните щети,ако САЩ пожелаят.Колкото до "помощта" на руснаците в Италия ,това беше едкнствено с цел и веднага след това Русия в действителност започна да реве към Италия да си кажат последната дума за сваляне на санкциите.
Новини по държави: