Last news in Fakti

23 Февруари, 2021 11:25 4 646 49

Голяма група се надига в Русия

  • русия-
  • партия-
  • справедлива русия

Сливане между три партии

Голяма група се надига в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Партията ‚Справедлива Русия“ официално се сля с две други групи, съобщи Интерфакс.

Решението беше обявено по време на партиен конгрес. Към групата се присъединяват партиите „Патриоти на Русия“ и „За истината“.

Сергей Миронов оглавява новата група. Тя носи името „Справедлива Русия – За истината‘.

Ръководителите на другите две групи влизат в ръководния съвет. Това са Генадий Семигин и Захар Прилепин.

Обединението беше договорено още през януари. Новата група трябва да обедини леви политически групи.

Планът е групата да стане втора политическа сила на предстоящите избори.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    16 5 Отговор
    Винаги втори!
  • 2 Питам

    50 15 Отговор
    Ма как така-какви партии в Русия...-нали соросите ни убеждават,че там Путин е единствен политик и няма други конкуренти освен сороса Невални...?

    Коментиран от #7, #8

  • 3 гост

    13 41 Отговор
    Голяма новина за русопитеците !! От днес трансбалканския газопровод е СВОБОДЕН от лапите на Газпром !!Румънската Трансгаз съобщи , че след натиск от Евросъюзю и заплаха с ново антимонополно дело , Газпром е подписал прекратяването на договора за разервиране на капацитет !! Румъния ускорено почва модернизация на компресорните станции и измервателните точки на вход и изток и до края на годината се очаква начало на пренос от Гърция и Турция през България за Украйна и Полша !! А честито !!

    Коментиран от #5, #6, #10, #18, #37, #44

  • 4 Хаха

    11 22 Отговор
    Това са казионните партии на диктатора Путин.

    Коментиран от #11

  • 5 гост

    11 9 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    За който не знае , този тръбопровод е с ПО-ГОЛЯМ капацитет от турския поток , тоест 20 млд кубика годишно и то в сегашното състояние и е с три тръби за пренос !! Тоест само с модернизиране на компресорните станции може много лесно да се удвои !!! Включително и в България !!

    Коментиран от #27, #30, #32

  • 6 тсог

    30 9 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Жалко за румънците, Германия резервира директно от Газпром, строи нов газопровод за руска газ.

    Затова румънците и ние, няма да стигнем стандарта на германците скоро с тия американски концесии кат Мариците, втечнената газ, която американците ще купуват от руснаците, но ще я препродават 3 по скъпо като демократична.

    Коментиран от #9, #19

  • 7 Отговарям

    9 35 Отговор

    До коментар #2 от "Питам":

    Диктатора Путин има много казионни партии, които са регистрирани от негови доверени хора да имитират демократичен процес и да го подкрепят при всяко гласуване - като незаконната анексия на Крим. В комунистическа България също имаше казионни партии и съюзи като например БЗНС и ОФ.

    Коментиран от #12, #13, #16, #20

  • 8 Стефан

    8 18 Отговор

    До коментар #2 от "Питам":

    Малко лицемерие НИКОГА не излишно, едно време и нас беше така имаше земеделски съюз и отечествен фронт, НО САМО БКП беше вписана в Конституцията под член първи те имаше ръководни функции, другото беше пълнеж, разбра ли русосифилистично другарче.

    Коментиран от #15

  • 9 Май само ти

    7 22 Отговор

    До коментар #6 от "тсог":

    не си разбрал, че Мариците са с руски собственици, но са регистрирани в САЩ. Внимавай какво пишеш за руснаците, че "да не те наказват"...😉

    Коментиран от #45

  • 10 Въххх

    23 4 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Честито!!! Пренос отново на руска газ, но този път транзитираща през турция, на по-висока цена...!!! Смешници...!!!

    Коментиран от #17

  • 11 Хахахаахах

    25 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хаха":

    "Диктатора Путин" , законно избран от Руския народ.

    Коментиран от #14

  • 12 Да ама Не

    18 6 Отговор

    До коментар #7 от "Отговарям":

    Даааа-ама не...Защото точно партията Справедлива Русия е подкрепяна от Запада-самият Миронов го казва.Та твърдението ти не минава тук.А факт е,че в Русия има повече партии и демокрация от колкото в "еталона" САЩ....

    Коментиран от #24

  • 13 Ооооо въобще

    15 2 Отговор

    До коментар #7 от "Отговарям":

    си нямаш на идея за тези партий колко са приближени до Путин. Не си гледал какви спорове се водят между Путин и да кажем Генадий Зюганов или Жириновски,но всички те се обединиха около недопускането намеса на външни фактори в изборите на страната,както и всички дружно нарекоха Навални предател,а Жириновски каза,че запада трябва да е благодарен,че е Путин на власт,защото той и други като него биха действали доста твърдо и не биха позволили запада и САЩ да се подиграват с тях.
  • 14 мдаааа

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хахахаахах":

    Само изборите в Русия са без аналог !

    Коментиран от #49

  • 15 Сравняваш

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "Стефан":

    не сравними неща и различни строеве. Сега сме 2021г. и в Русия няма социализъм и еднопартийна система.
  • 16 И какво от това

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Отговарям":

    , че в комунистическа България е имало казионни пратили и съюзи. Хората живееха по-добре, в сравнение с фикмокрацията сега. Това е същественото, а не празните ви лозунги, за свобода на личността и демонкрация. Ценностите, които защитавате вие соросоидите, подлоги на чуждите за българите атлантически ценности, са насочени против личната свобода и право на избор. Налагате, непрекъснати ограничения на хората и им създавате стереотипи на живот, които на вас ви харесват. Пука ми за вашата псевдо демокрация...!!! Искам, да живея сносно, в една нормална държава, а не в една колониална територия, каквато вие "демократите" превърнахте България.
  • 17 гост

    3 10 Отговор

    До коментар #10 от "Въххх":

    Нали , тая сламка остана на любимите ти удавници , хахах !! Ама ядец , не позна !! Всъщност азерски , ирански , скоро и тукменистански , да не говоря за втечнения от цял свят , включително от ИЗРАЕЛ , о ужас , хахахах !! Щото вчера и Израел подписа с Египет да ползва терминалите му за втечняване , тоест скоро и у нас през Гърция , хахахах !!

    Коментиран от #23, #39, #41, #43

  • 18 Хайде светни ни

    9 6 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Кое е хубавото,от това което написа? Че ще правим реверс пак на руска газ,но през девет села за десето? И че всяко " село"ще иска парче от баницата.Не усещаш ли,че ако отпадне" заявени количества" ние ще хапнем тоягата и то- здравата.До посиняване.Директно и завинаги, изпадаме в пълна зависимост от американската шиста.Затова е бясното бързане за интерконектор.Да ни закачат наред всички.От тук, до хохолите включително.През инфраструктура за милиарди построена с наши пари.Д,ва и пещерняците се навъдихте.Заради чужд интерес,сте готови да гладувате и мизерувате.Но да бъде напук! Затова ще гласувам за Бойко.Да ви мачка,като грозде в каца.Вие от такива разбирате, такива уважавате и от такива се страхувате.Затова,смело напред Бойко! Мачкай тази дива пас,мина.Да не може да диша без разрешение.

    Коментиран от #21

  • 19 гост

    6 14 Отговор

    До коментар #6 от "тсог":

    Нали , то една Германия ви остана и никой друг , хахахах !! Само че Германия след 10 години ЗАБРАНЯВА ползването на газ за отопление , включително с тец и парно !! И колкото и да "резервира" , а то НИКОГА не е било и няма да бъде повече от 35% от цялото и потребление , в следващите 20 години ще се откаже напълно от газа !! Сега чакам опорката , как Газпром ще и продава "водород" , ахахахаххахах !! Блажени са вярващите , хахахахахха !!!

    Коментиран от #26

  • 20 Крим е руски

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "Отговарям":

    Евтина русофобска пропаганда! Неможе да анексираш нещо, което винаги си притежавал. Просвещаай е лицемер*нико. Недей сляпо да следваш указанията от Козяк 19.
  • 21 гост

    3 7 Отговор

    До коментар #18 от "Хайде светни ни":

    Светвам ви , ама то на кьорави трудно им се "светва" , хахаха !! Ама за всеки случай прочети коментар 17 , току преди твоя , хаха !!

    Коментиран от #25

  • 22 1234

    9 0 Отговор
    Прилепин е писател и активен участник във войната в донбас срещу укрофашагите.
  • 23 И какво от това

    9 3 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Бъдеще неопределено...!!! Едно е пожеланията подписани на хартия, дрого е реалното изпълнение...!!! Нищо ново! Все познати неща..!! Без руския газ, твоите любимци, няма как да минат...!!! Това са реалните факти...!!!
  • 24 Георгиев

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Да ама Не":

    Бъркаш справедлива Русия със Свободна Русия. Миронов е толкова прозападен колкото Жириновски. Освен това ако знаеш кои са ръководителите на другите две партии, изобщо няма да се обаждаш. Прилепин е воювал в Донбас срещу украинците 3 години. Другият е Михеев. Ако не знаеш кой е Михеев, по добре не пиши нищо за Русия. Иначе много олекваш. Прозападният електорат в Русия е няколко процента.
  • 25 Колкото

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    и да се опитваш да светнеш ще си останеш в мрака.
  • 26 Контра

    12 4 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Я виж ти...!!! Германия без газ за отопление!! Ти в кой свят живееш троле? Пиша ти от Германия и се отоплявам на централно, доставена газ! Отворко! Да не говорим, че енергията за немската индустрия и електроцентралите, основно е на газ. Наистина евтина антируска пропаганда, за примати!

    Коментиран от #29

  • 27 ахмак

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Газта от къде ще дойде? Това не казваш.
  • 28 ужас

    10 2 Отговор
    Су57 е изпитал Радиофотонен радар. От 500 км може да се види на монитор даже лицето на пилота на Ф35.
  • 29 руската педерация

    2 10 Отговор

    До коментар #26 от "Контра":

    Тоя пък нещастен демагог от Германия пишел хахахахаха.Кой лъжеш ти бе Язовче ? Какво правиш в прогнилия запад ,а не си в степния руски обор ? Хахахаххаа.Гняс продажна

    Коментиран от #33, #40

  • 30 А газта

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    от къде ще дойде?

    Коментиран от #31

  • 31 От Русия

    7 1 Отговор

    До коментар #30 от "А газта":

    Пак.
  • 32 бла бла

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    приказки от хиляда и една нощ...!!! Не ми говори за капацитети и други глупости, които никой не го интересуват. Кажи, какъв ще бъде произхода на газта и на каква цена, ще бъде доставена...!!! Цената е определяща..!! Това е същественото...!!! Другото са приказки на вечеринки..!!
  • 33 Велика Русия

    8 2 Отговор

    До коментар #29 от "руската педерация":

    Кореспондент съм в Германия на вестник Комсомолская правда, краварска под*лого!

    Коментиран от #38

  • 34 защо

    0 0 Отговор
    голям бои ще хапнат
  • 35 кобилкин

    1 5 Отговор
    Там няма управия Винаги Един Вожд всичко друго Крепостник

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Кога

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    ще спреш да пишеш тъпи коментари? Румъния и Украйна ще купуват скъп краварски газ - да, ама не!
  • 38 Анти комунист

    0 8 Отговор

    До коментар #33 от "Велика Русия":

    Цялата ти личност е мега гнycнa....Кореспондент на "Комсомолская правда" ,че чак се гордее с това отшелника комунистически...Отделно си и слугинаж на прогнила държава с прогнил народ като руснаците ....Въобще ,цяло престъпление е ,че дишаш въздуха на човечеството.Такива продажници и шпиони като теб трябва да бъдат връщани обратно в русия или оращани в Северна Корея да си живеете червения рай,а не да се допускате до развития свят.

    Коментиран от #46

  • 39 Значи да пращам приятеля

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Който чака с кофите в Бургас от няколко години за течен газ от американската флотилия към гърция...
  • 40 за последно

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "руската педерация":

    ви пиша тук, за анализаторите. В Русия преобладаващо е мнениет6, че след ядрената размяна тяхната цивилизация ще оцелее ядрената зима, 10 ледоразбивача, огромни комплекси в Сибир, атомни централи на платформи и т.н. На Запад, маркетинг и снеговалежа моро по 7-8 милиона хора. Ясно е кой е по-подготвен за армагедона. Ами ако Путинизма, който е капитализъм както навсякъде клиентиелистки се замени с друга теория, например апокалипсизъм, и лидерите са унедени в нея какво ще правите тогава закопани в планините на Монтана бе стратези?
  • 41 Хохохо

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Да носиш втечнен газ от Израел е все едно в къщи да караш на скъпи батерии вместо да ползваш евтиното електричество от мрежата
  • 42 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ТАКА Е ПО-ЛЕСНО ЗА ФСС ДА УСТАНОВИ ВРЪЗКИТЕ ИМ С ЦРУ И ПОСЛЕ" ВРЪЗКИТЕ" ТРЯБВА ДА СЕ "ЗАВЪРЗВАТ " !!!!!!!!!!
  • 43 А какво стана с ийстмед?

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Преди две години ни уверяваше тука, че до една година ще потече газ от тръбите му, сега говориш за втечнен газ....нещо не успяхте да прескочите турците май, голям залък се оказаха за вашата уста
  • 44 666

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    А на какви цени ще е газта за Украина и Полша бе соросоидче!? Не казваш!
  • 45 Въх

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Май само ти":

    Въх как излъга грозно...а сега що не копнеш от Търговския регистър данните и да ни покажеш...
  • 46 Комунист

    2 0 Отговор

    До коментар #38 от "Анти комунист":

    Хуху...!!! Каква забава...!!! Жалко влечу*го изпълзяло от смрадта на омразата и ненавистта. Да аз съм това, което съм и се гордея с това....!!! Мнението на акива краваро*питеци, като тебе, намиращи се на първото стъпало, на човешкото развитие не може да ме трогне и не ме интересува по никакъв начин. Забавлявам се, като виждам как се давиш от омраза към най-прогресивната и могъща държава Велика Русия...!! Демонстрация на безпомощност е проявата на такава реакция. Ти и господарите ти нямате шанс...!!! Ако имаш малко повече гънки в нещастния си мозък, запомни това, което ти пиша!! Истината рано или късно ще възтържествува! Всички напъни да се оплюва Велика Русия са обречени. Краварника се разпада...!!! Трепери жалка, краварска фъш*кио! За най-голяма радост, такива родоотстъпници, като тебе са само една незабележима част от българския народ. Вашата принадлежност, към чужди на този народ ценности неможе да бъде, част от ценностната система на този народ! Независимо от сегашната конюнктура в БГ, вашето желание е обречено! НЯМА ДА СТАНЕ!

    Коментиран от #48

  • 47 Змей Горянин

    1 0 Отговор
    Те, нашите западнонадупеничета го знаят това много добре, но обичат да си ръсят простотиите ей така, на ангро, за да си мислим, за да не се усъмним в умението им да си служат с предметите, които нисят на раменете си.
  • 48 Русояд

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Комунист":

    ПОЛУЧАВАШ 100РУБЛИ И ОТ МЕН ТОВАРИШ
  • 49 Чибурашка

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "мдаааа":

    Как бе те се правят от аналогови машини
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания