Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 11:22 1 573 4

Макконъл готов да подкрепи Тръмп

  • републиканци-
  • доналд тръмп-
  • мич макконъл

Републиканците очакват първи кандидатури

Макконъл готов да подкрепи Тръмп - 1
Снимка; БГНЕС/EPA

Лидерът на републиканците в Сената Мич Макконъл е готов да подкрепи Доналд Тръмп при нова президентска номинация, съобщи FOX News.

Към момента има поне десет видни републиканци, които са готови да се кандидатират. Републиканецът заяви, че изборите са далеч и е рано да се готови за това.

Очакванията за нова кандидатура на Тръмп са все по-големи. Той продължава да е популярен сред републиканците.

Проучвания го сочат като лидер за републиканската номинация. Тръмп на няколко пъти критикува Макконъл.

Според него той не е направил достатъчно, за да го защити. Изказва се и недоволство от неговото отношение към съдебните дела за законността на последните избори.

Тръмп вече заяви, че ще подкрепи републиканците на междинните избори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 винагиготов

    11 3 Отговор
    Макконъл се опита да убие краля, но краля оцеля.

    Макконъл се разкая и смени подхода.

    Реално Тръмп нищо не загуби. Рейтинга му расте, не само сред републиканците, но и сред американците, мигрантите, афроамериканците( само най- необразованите подкрепят демократите, защото са лесно маниполируеми с расова дискриминация) и т.н.

    Всъщност всички предатели в републиканската партия и всички " поддръжници на новата глобална трансджендър нормалност и цифров клауд концлагер" се самообозначиха.
    През ноември- декември при гласуванията си в Конгреса, Долната Камара, щатските Сенати, губеранторите, в администрацията и бизнеса от съдии, цензуриращите Тръмп и десетки милиони американци, хора по света ИТ гурута, банкстери, медии до изпълняващите " пандемични укази на Клаус Швааб- лице на корпоративния елит налагащ цифровизиран глобален концлагер с блокчейн соц. рейтинг" здравни чиновници и доктори.
  • 2 raiko

    2 1 Отговор
    Мич изяде дървото след като подкрепи разседване на Тръмп за случилото се на 6-ти януари. Голям брой републиканци скочиха срещу него и ясно му беше показано, че може и да не бъде преизбран за сената отново. Голям срам за тия дипломати, които подкрепиха демократите и се оказа, че избирателите не се вълнуват от политическите им игрички, а си обичат човека, който направи немислими неща за държавата си преди да му пуснат "ковида".
  • 3 Great

    1 3 Отговор
    Колко подвластни на Кремъл вървят след Тръмп лъжеца
  • 4 Похвално

    0 0 Отговор
    Р. Стойчев спазва елементарна етична хигиена на необвързан журналист. Или просто има по-голямо IQ от други колеги.