Last news in Fakti

1 Март, 2021 07:58 1 566 9

Живот след Белия дом! Тръмп все пак няма да прави нова партия

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия

Преди да напусне президентския пост Тръмп е обсъждал създаването на нова политическа формация, която възнамерявал да нарече "Патриотическа партия"

Живот след Белия дом! Тръмп все пак няма да прави нова партия  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият американски президент Доналд Тръмп се е отказал от намерението си да създаде нова политическа партия, съобщава Fox News, която твърди, че разполага с част от речта на Тръмп, която той ще произнесе по-късно днес на годишната консервативна политическа конференция в Орландо, щата Флорида.

През януари Wall Street Journal съобщи, позовавайки се на информирани източници, че преди да напусне президентския пост Тръмп е обсъждал създаването на нова политическа формация, която възнамерявал да нарече "Патриотическа партия".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    4 0 Отговор
    много лошо ги наказа демонолратите на тая конференция...тепърва ще берат ядове
  • 2 РЕАЛИСТ

    11 2 Отговор
    Абе това да не са туземци, като в България, всеки жрец, шут, пазвантин или трубадур да си прави партия. Там си има истински партии.

    Коментиран от #3

  • 3 нашия

    0 9 Отговор

    До коментар #2 от "РЕАЛИСТ":

    истински партии казваш -но само две със значение...не всичко е в два цвята...що не питаш другите партии каква тояга лапат от първите две

    Коментиран от #5

  • 4 Тръмп

    1 9 Отговор
    Каза че може да ги бие трети път 2024.
  • 5 РЕАЛИСТ

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "нашия":

    Случайни хора в политиката нямат място. В истинска партия кандидата се оглежда върви по йерархията и тогава чак му се проверява държава за управление. И в Англия проучването показа преди години, че Дейвид Бекъм, ако направи партия ще спечели, не човекът си знае мястото.

    Коментиран от #7

  • 6 pepy

    11 1 Отговор
    Така де... Той да не е пожарникар, физкултурник, чалгар и т.н.
  • 7 нашия

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "РЕАЛИСТ":

    защо мислиш че хората с мнение различно от двете основни доктрини не са си"отгледали" хора с нужните качества

    Коментиран от #8

  • 8 РЕАЛИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "нашия":

    Явно не схвана основната мисъл. Това е демокрацията, нека има партии с нови идеи , но вече писах и не ми се повтаря. Виж определението за политическа партия и колко такива отговарят на него. Това у нас повечето не са партии, а глутници с алфа дог. После събират калинки и послушковци и България е на дъното по всичко.
  • 9 Аз40🏴‍☠️

    3 4 Отговор
    Никога не е казвал, че ще прави партия. Просто медиите за разпространение на фалшиви новини бълваха тъпотии, както обикновено.