Last news in Fakti

8 Март, 2021 15:00 4 121 18

Монархията отрече: Няма расизъм в кралското семейство!

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • великобритания-
  • елизабет втора

Мeган Маркъл отказа да каже кой е разговарял със съпруга ѝ Хари за цвета на кожата на Арчи, защото това би "навредило много" на тези хора

Монархията отрече: Няма расизъм в кралското семейство! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Бившият прессекретар на британската кралица Елизабет Втора отрече в кралското семейство да има расизъм и каза, че дискриминационно отношение съществува основно в социалните медии, съобщи ДПА.

Чарлз Ансън, който работи за кралицата от 1990 г. до 1997 г. се изказа по темата, след като херцогинята на Съсекс Меган заяви в интервю за Опра Уинфри, че имало "тревоги и няколко разговора" на тема "колко тъмна би била кожата на Арчи, когато се роди".

Мeган отказа да каже кой е разговарял със съпруга ѝ Хари за цвета на кожата на Арчи, защото това би "навредило много" на тези хора.

"Не мисля, че има и следа от расизъм в кралското семейство", каза Ансън пред Би Би Си. "Смятам, че той се проявява много повече не толкова в основните печатни и електронни медии, смятам, че такива проява на расизъм са най-активни в социалните медии".

Когато водещата Марта Кърни отбеляза, че съпрузите нямат предвид това, той добави: "Имам го предвид и очевидно трябва да се обърне внимание".

В експлозивното си интервю, излъчено от американския тв канал Си Би Ес в неделя, Меган разкри, че страдала много по времето, когато била високопоставен член на британското кралско семейство и заяви: "вече не исках да съм жива". Тя каза, че търсила помощ от други членове на кралското семейство, но никой не се отзовал.

Ансън каза, че има медицинска служба в структурата на двореца, за която той си спомня как се отзовавала винаги при нужда на членовете на кралското семейство и на служители на двореца.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    14 2 Отговор
    Верваме Ви Споко!!!

    Коментиран от #14

  • 2 Stéphanie 🎲

    15 4 Отговор
    То остана и да си признсе 🤣🤪и аз така ,само у дома е разрешено да се говори свободно 😉И аз да съм и на мен няма да ми е приятно внуче ......🥴по същият начин каква трагедия .
  • 3 ****

    9 7 Отговор
    А някой съмнява ли се,че дъртите рептили ще кажат нещо друго,освен да отричат ?

    Коментиран от #4

  • 4 Соросоид

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "****":

    Това е точно в стила на англосаксонската култура - отричане до последно. Дори и да се представят 4К записи, отново се отрича - това, което виждате, не е това което мислите.

    Коментиран от #11

  • 5 Гошо

    18 1 Отговор
    Точно това е и проблема им ,че няма расизъм Ако го имаше никога и нямаше да имат днешните ядове
  • 6 Доообре

    2 1 Отговор
    Ама въобще.
  • 7 big

    12 3 Отговор
    Разбира се, че официално няма, но има едно голямо НО... ! Английската монархия е от векове и всички крале и кралици са от бялата раса, независимо, че са владели територии с най-различни цветове на кожата, те са смятали коренното население за низши раси. Нима това разбиране не се е съхранило в кралското семейство и "благородниците" или в английското общество? Разбира се, че да! Никой от тях не би искал някога да имат цветнож крал или кралица! Дори да не го казват, това нещо винаги се е "носило" във въздуха и са го показвали по някакъв начин или самата Меган го е чувствала вътре в себе си и е знаела, че никога няма да я приемат като Катрин и нейните деца като тези на Уилям.

    Коментиран от #13

  • 8 Мечо Пух

    17 2 Отговор
    Ами Меган да се е омъжила за някой третокласен цветен холивудски актьор и когато той смърка, пие и бие, пък и не помни предната вечер коя е забърсал, тогава щеше да й се живее и никой нямаше да се вълнува от тена на детето й.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ХайлАдолф

    5 3 Отговор
    Точно тия долнопробници ли ще си признаят .
  • 11 Меноид

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соросоид":

    Не се отнася само за тях. И по света и у нас всички отричат.
  • 12 No Exit

    10 3 Отговор
    Меган не е по-тъмна от доста българки. Даже наскоро изкараха паралелни снимки с няква наша фльорца от лъскавите списания която си е лика прилика с нея. Децата им са бели. Расизъм, джендър/полова/ неутралност, еднополови бракове ... всички знаем откъде идват и какво се цели с тях. Кралицата въобще не трябваше да ѝ отговаря. Така пада до нейното ниво.
  • 13 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "big":

    Прав си...Америка е колония на АНГЛИЯ!!!!!!!И е напълно нормално поведението на кралицата...Виж Испания не е имала подобно отношение и има метиси,креоли и ....забравих ,още една две подраси...
  • 14 ддд

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    на тази баща и е негър ако надделее гена и се роди черно и стане крал на англия по някакъв начин аз не го приемам дето никак не ме касае англичаните как ли ще го приемат?

    Коментиран от #15

  • 15 No Exit

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "ддд":

    Майка и е негърка. Баща е е бял. Децата и са бели, виж снимките, и те няма да стават никакви крале. Хари и Меган са едни сополиви woke лигльовци.
  • 16 Българин

    8 1 Отговор
    Прекалено голямо внимание се обръща на тази третокласна актриса и нейния Мунчо, пардон, съпруг.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тежка е

    0 0 Отговор
    Тежка е кралската корона!
Новини по държави: