Last news in Fakti

8 Март, 2021 18:35 1 769 17

Отхвърлиха последните дела на Доналд Тръмп

  • сащ-
  • дело-
  • доналд тръмп

Решение на Върховния съд

Отхвърлиха последните дела на Доналд Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Върховният съд на САЩ отхвърли последното дело, заведено от Доналд Тръмп, съобщи FOX News.

Делата се опитваха да оспорят изборите в страната. Оспорваха се голям брой бюлетини, подадени в Уисконсин.

Това е последното от трите дела, които бяха заведени. Вече бяха отхвърлени други дела за гласуването в Уисконсин и Пенсилвания.

От Върховния съд беше обявено, че няма да се меси в тези дела. Трима от съдиите там са назначени именно от Доналд Тръмп.

Отхвърлен е иск от Лин Ууд. Той опита да оспори балотаж на изборите в Джорджия.

Те бяха основни за Сената и мнозинството там.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОНАЛД

    12 8 Отговор
    Е нашия ПРЕЗИДЕНТ!!!
  • 2 туйонуй

    13 11 Отговор
    Около 70 дела, всичките без едно позорно загубени. Който продължава да вярва, че е имало някаква измама срещу клоуна (а не от него) на изборите е или русофилистик пишещ по команда, или умствено-изостанал последовател на QAnon, или разбира се, и двете.

    Коментиран от #4, #8, #10, #13

  • 3 нашия

    10 6 Отговор
    върховния съд на практика отказва да вземерешение по дело....на това отхвърляне ли му викате-чист отказ на правосъдие...
  • 4 нашия

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "туйонуй":

    защо отказва върховния съд да се произнесе по същество....странно а?!

    Коментиран от #11

  • 5 Ужас

    6 4 Отговор
    Няма справедливост другарю Тръмп бегай в Русия
  • 6 стоян георгиев

    6 4 Отговор
    къде сте бе дрогари?наяли тръмп щеше да ги осъди?начетох се на анонимните ви постове дето обяснявахте щуротии,а като стана очакваното сменихте никовете!
  • 7 2121

    5 9 Отговор
    Тъп, неграмотен, крадец на пари ,натрупано богатство,чрез изкуствен фалит на дребни собственици, циник ,морално разложен-това е Тръмп.Нищо и половина.Еднакви са с крадеца и предателя Б. Борисов.Нито България ,нито фалшивите сащ имат нужда от мошеник като Тръмп.Всичко мерзко и долните лъжи на Тръмп ,ще излязат наяве.Тогава глупавите соросоидчета ,ще говорят друго.Веднага като фурнаджийски лопати ще се обърнат и ще видят истината ,която и сега е налице.Байдън също е бита карта.Дължи се на възрастта му.Камала Харис,мелезката ще поеме поста Президент.Тъпите сащ просто вървят надолу ,към своя край.България не трябва да бъде с такава гейска държава с 20 престъпни секти и убийци, извратени типове.Колкото по-бързо се затрие тази ИМПЕРИЯ на ЗЛОТО,толкова по-добре за България и ЕВРОПА.А това ще стане.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БПФ

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "2121":

    Нещастно замбирано тeле, тоя "морално разложен крадец" отказа ПЕТ МИЛИАРДА ПОДКУП от братя Кох преди изборите 2016 година !!! Такова човече като тебе за 10 000 пъти по-малко пари и децата си ще продаде !!!

    Коментиран от #15

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 туйонуй

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "нашия":

    Странното е, че русофилистици като теб още не могат да разберат - Върховният Съд (с мнозинство на републиканци:демократи 6:3) се произнесе, че няма никакви причини делото да се гледа. Понимаешь?
  • 12 туйонуй

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "БПФ":

    Прочети моят коментар №11. Ако нещо не разбираш питай. Ако нищо не разбираш, всичко е ясно. Това с исковете "заведени от 21 щата" си е само по себе си диагноза. Щат завеждал дело... О миг поспри...
  • 13 Яверт

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "туйонуй":

    Отхвърлеи като доказателство или отхвърлени за разглеждане? Разликата е огромна и само с "туй онуй съм чул" няма да го разбереш.

    Коментиран от #14

  • 14 туйонуй

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "Яверт":

    В 21-ви век има нещо много велико дето му викат чичко Гугъл. Попитай Чичко Гугъл как са загубени всички дела на клоуна и защо Върховният Съд не разгледа делата му. После питай пак чичко Гугъл как колунът заплашваше че щеоспорва изборите със любимия му Върховен съд където неговите хора имат мнозинство. И накрая пиай същия чичко колко съдии назначени лично от клоуна отсъдиха срещу него или дори не разгледаха исковете.

    Коментиран от #16

  • 15 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "БПФ":

    отказа ама друг път.братята му бяха основен спонсоир.после като видяха колко му е акъла го зарязаха .само че през 2016 му бяха основен спонсор за изборите.тръмп краде пари през целия си мандат включително и в самия му краи,само че няма как да се спаси предвид огромните щуротии дето направи. тва дето е писал колегата е вярно на 100 %.тръмп е пълен некадърник фалирал всичките си начинания и прецакал всеки дето му е повярвал.сега направи същото с тия дето нападнаха капитолия.тръмп въпреки че ги призова да го сторят се отрече от тях впоследствие и ги остави на произвола на американското правосъдие!
  • 16 Яверт

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "туйонуй":

    Като питаш чичко Гугъл четеш ли официалните документи или слушаш със зяпнала уста само това което иска да ти каже чичко Гугъл. Имаш ли представа каква цензура налага чичко ти Гугъл.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.