Last news in Fakti

7 Март, 2021 08:34 3 288 10

Доналд Тръмп наказва предатели в Републиканската партия

  • доналд тръмп-
  • пари-
  • републиканска партия

Бившият президент не иска да помага с пари

Доналд Тръмп наказва предатели в Републиканската партия - 1
Снимка: БГНЕС

Експрезидентът на САЩ Доналд Тръмп поиска от три републикански групи да спрат да използват името и облика му за събиране на средства, предаде Ройтерс, като цитира негов съветник.

Според съветника адвокатите на Тръмп са изпратили още в петък предупредителни писма до Националния комитет на Републиканската партия и партийните комитети, набиращи средства за републикански кандидати за Камарата на представителите и Сената. Писмата ги предупреждават да спрат да използват името и облика на експрезидента в имейли и върху стоки, с които се набират средства, уточнява БНР.

Според съветника Тръмп е чувствителен към използването на името му. Освен това експрезидентът се вбесил от факта, че трите групи подкрепят републикански конгресмени, гласували на страната на демократите за импийчмънта на Тръмп след размириците на 6 януари.

В Републиканската партия се води борба между фигури от върхушката като лидера на републиканците в Сената Мич Макконъл, които искат партията да остави Тръмп в миналото и съюзниците на експрезидента, като сенатор Линдзи Греъм, според които бъдещето ѝ зависи от енергията на поддръжниците му, отбелязва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фризуроф

    3 21 Отговор
    ако част от събраното влизаше в джоба му щеше да си трае !

    Коментиран от #8

  • 2 Брендилия

    33 4 Отговор
    Доналд Тръмп ако се беше сетил по-рано да търси предателите щеше още да е Президент. Наивност в политиката е недопустимо, глупост е
  • 3 факт

    20 4 Отговор
    така де, рани куче да те лае!
  • 4 Премиер

    28 6 Отговор
    Тръмп е истинският президент на САЩ а не бидона който фалшифицира изборите.

    Коментиран от #5

  • 5 Откровение

    19 4 Отговор

    До коментар #4 от "Премиер":

    Бидона не фалшифицира изборите, а тези които му дърпат конците. Тръмп си замина, защото не беше "кукла на конци"
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ама си тъп

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "1357":

    Та кое от написаното от теб се отнася до Тръмп? Случайно да си чувал, че Шорош е демократ и най- върлия противник на Тръмп след изкукалияпокойник Маккей? Хубаво е че четеш, ама си изяснявай фактите!!!
  • 8 ЦРУ

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Фризуроф":

    АБЕееее....ТЪПЧОооооо. Тръмп е единствения .който се ОТКАЗА от държ. заплата - вс. даряваше на ФОНДАЦИЙ -400 000 долара !........Разбра ли колко си ИЗКУКУРИГАЛ ????????
  • 9 Мнение

    4 2 Отговор
    Тръм е много слаб президент.Няма да бъде избран.Но и няма да има право.Трябва да отговаря за всичси нечестно натрупани авоари,тъмни сделки,проваляне на малки собственици и присвояване чрез фалита им на тяхното имущество. Ще бъде съден. Елементарен и посредствен.Байдън е биологично приключил човек.Камала Харис вероятно ще заеме поста Президент ,по късно.При Сащ всички игри са възможни.Проста страна, престъпници, убийства ,гей паради, лезбийки и най-лошото секти.Тъй като прочетох за сектите в сащ ,се убедих ,че народ без вяра не стига далече.Така е и със сащ.Нищо добро не ги чака.И няма някой да ги унищожава .Те сами ще се провалят.Има много документални филми, които осветляват каква държава е сащ.Аз лично вярвам на Българите и България .Европа дано се съвземе.Уважавам Русия ;възхищавам се на Япония.Когата я посетихме група българи останахме без дъх.Чудна и поне за мен неразбираема нация,което не пречи да я харесвам.И все пак България над всичко.
  • 10 НДРУАН

    0 0 Отговор
    тръмп е най-великият президент в историята