Last news in Fakti

9 Март, 2021 17:09 1 391 4

Републиканците имат право да използват името на Тръмп

  • сащ-
  • републиканци-
  • доналд тръмп

Спор по кампания за набиране на средства

Републиканците имат право да използват името на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Републиканският национален комитет обяви, че има правото да използва името на Доналд Тръмп за набиране на средства, съобщи FOX News.

Доналд Тръмп вече е изпратил молба да спре използването на неговото име. Коментар дойде от главният съветник на групата Джъстин Риймър.

Той заяви, че групата има пълно право да се позовава на публични личности и ще продължи да го прави за реализиране на общи идеи. Тръмп обяви, че ще подкрепи републиканците на междинните избори.

Той обаче призова даренията да се изпращат на основано от него движение. Според него в партията има републиканци, които действат повече като демократи.

Освен това дарения се събират за републиканци, които не го подкрепиха в последните дела. Самата партия разглежда различни мнения за отношенията с него.

Признава се обаче, че Тръмп е важен фактор за успех на следващите избори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохо

    3 8 Отговор
    Ще има подвижен цурк Тръмп
  • 2 Груйо

    9 2 Отговор
    Големи са наглеци, не стига че една част го предадоха, а сега събират дарения от негово име. Ръководството на Републиканската партия, много добре знае че хората масове подкрепят Тръмп, ако той реши да създава самостоятелна партия, вероятно ще привлече 70% от електората на републиканците.
  • 3 СМЕТ БГ

    1 0 Отговор
    ТРЪМП И ЦЕЦО СА БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ НО ВТОРИЯ Е БОКЛУК ТА ДРЪНКА !

    Коментиран от #4

  • 4 Хари Потър

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "СМЕТ БГ":

    тоя дето наричаш боклук ще те комадва през следващите 4 години решението е взето от кукловодите.